idusiek Posted August 24, 2010 Posted August 24, 2010 ona (Lucy) w nowym domu... a ja szukam osoby anglojęzycznej na wizytę na mokotowie- kto chętny, chodzi o adopcję Majki :) Sama obecnie kibluję na drugim koncu Polski i nie bardzo jak mam Pana odwiedzić.... Quote
auraa Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wyszły trzy rodzaje pasożytów w tym jedne trudne do wybicia. Od dziś rozpoczynamy7-dniową kurację. Miałam w sumie 2 telefony i nic z nich nie wynikło.Ludzie niby się chcieli umówić ale nie przyjechali. Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 auraa napisał(a):Wyszły trzy rodzaje pasożytów w tym jedne trudne do wybicia. Od dziś rozpoczynamy7-dniową kurację. Miałam w sumie 2 telefony i nic z nich nie wynikło.Ludzie niby się chcieli umówić ale nie przyjechali. Już wszystko wiem od Feli na temat tych pasozytów...brrrr Dzisiaj wieczorkiem wizyta przedadopcyjna u Państwa którzy chcą Filę...kciuki mile widziane:) Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 idusiek napisał(a):ona (Lucy) w nowym domu... a ja szukam osoby anglojęzycznej na wizytę na mokotowie- kto chętny, chodzi o adopcję Majki :) Sama obecnie kibluję na drugim koncu Polski i nie bardzo jak mam Pana odwiedzić.... Ja też na wyjeździe niestety... Zamówiłyśmy już lek na pasożyty dla jednej z sióstr- Niki, będę też dzwoniła do Pani Dolly i powiem o robakach i leku. Quote
Wisełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Już wszystko wiem od Feli na temat tych pasozytów...brrrr Dzisiaj wieczorkiem wizyta przedadopcyjna u Państwa którzy chcą Filę...kciuki mile widziane:) trzymamy nieustannie :) i jak warto było?? ;) Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Warto było:)...wizyta wypadła idealnie:loveu:...Fila jutro jedzie do domu:multi: Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Wizyta była bardzo szczegółowa ;), dziękujemy Beatce. Przynajmniej mamy pewność, że to naprawdę dobry dom dla Filci. Bardzo się cieszę.:loveu: Quote
Wisełka Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 ja też :loveu: :loveu: :loveu: no i w końcu Farcio i Torcia odpoczną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i Gośka też ;) ale ją to smutniawka złapie :razz: Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Zobaczcie jaka śliczna owczareczka jest na Paluchu, Gusia obiecała mi pomarańczowy po powrocie, już bym ją brała ;) a tu Kajak się pojawił ;) http://www.dogomania.pl/threads/191514-Owczareczka-delikatna-jak-porcelanowa-laleczka-%E2%80%93-czy-rozbije-j%C4%85-schron Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 Wisełka napisał(a):ja też :loveu: :loveu: :loveu: no i w końcu Farcio i Torcia odpoczną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i Gośka też ;) ale ją to smutniawka złapie :razz: A Ty musisz wszystko zdradzać;) bardzo się cieszę że Fila ma dom!!!! :) Skitter obiecał że zadba żeby nie było żadnych smutniawek;) Bardzo dziękujemy Beatce:loveu: Quote
Tora&Faro Posted August 25, 2010 Author Posted August 25, 2010 [quote name='mysza 1']Zobaczcie jaka śliczna owczareczka jest na Paluchu, Gusia obiecała mi pomarańczowy po powrocie, już bym ją brała ;) a tu Kajak się pojawił ;) http://www.dogomania.pl/threads/191514-Owczareczka-delikatna-jak-porcelanowa-laleczka-%E2%80%93-czy-rozbije-j%C4%85-schron Kochana Ty nawet na wczasach biedy wynajdujesz;) idę zobaczyć:) Quote
mysza 1 Posted August 25, 2010 Posted August 25, 2010 Tora&Faro napisał(a):Kochana Ty nawet na wczasach biedy wynajdujesz;) idę zobaczyć:) To Magda ;) jeszcze linka mi podesłała ;) Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Filcia wczorajsza:) trochę nieprzytomna bo ją obudziliśmy;) Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Zamyślona ;) Piękny profil:loveu: A prawdziwa Fila wygląda tak:evil_lol: Quote
mala_czarna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Nie no ja pierniczę, ona ma bombowe te uszyska :) :) Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 mala_czarna napisał(a):Nie no ja pierniczę, ona ma bombowe te uszyska :) :) Ona jest cała bombowa;):loveu: piorunica mała....w kaszę sobie nie daje dmuchać:evil_lol: Quote
Neigh Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Goooooooosia a moze w ramach pociechy kcesz kota na tymczas? Musze upłynić min. 3......w sensie dosłownym dach im sie na głowę zawalil ( deszcze pomogły) jeden jest biało - rudy drugi caluśki biały jeno posypany na rudo. Zwą się Car Iwan i Cynamon.... Noo jeszcze jest Ryszard Beznogi, ale on jakby mniej adopcyjny..... Mają watki, ale ZADNA tam nie zagląda ( tu spojrzała spode łba oskarżycielskim wzorokiem) Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Pokaż wątki....zajrzę na pewno:) Niestety moja Tora szału dostaje na widok kota, zresztą Faro nie jest lepszy....boję się że tymczas by się źle skończył:shake: za to mogę pomóc ogłaszać itp... Quote
mala_czarna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 A ja szukam tymczasu domowego dla tej małej suni z Klembowa :( Nawet jestem skłonna na nia płacić sama.. Dziewczyny, głupie pytanie, ale nie macie jakiegoś domowego dt na oku? Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 Jaka niunia fajna:)....był na oku tymczas u Gusi na który wszyscy liczyli;), no ale pomarańczowy będzie póki co zajęty...kurde ja z dorosłym psiakiem nie mogę zaryzykować... Kojarzy mi się jeszcze taka dziewczyna Igiełka chyba, pamiętam że gdzieś proponowała domowy tymczas dla niedużych psiaków... Quote
mala_czarna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Napisałam pw do malagos i Arktyki, ale jeszcze mi Renatka przyszła do głowy, tylko że ona ma chyba tylko staruszki. Kurde, sunia sterylki nie ma niestety :( Nazwałam ja Rudzia. Quote
Tora&Faro Posted August 26, 2010 Author Posted August 26, 2010 mala_czarna napisał(a):Napisałam pw do malagos i Arktyki, ale jeszcze mi Renatka przyszła do głowy, tylko że ona ma chyba tylko staruszki. Kurde, sunia sterylki nie ma niestety :( Nazwałam ja Rudzia. Założyłaś jej już wątek? wtedy jest trochę łatwiej... Quote
mala_czarna Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Tora&Faro napisał(a):Założyłaś jej już wątek? wtedy jest trochę łatwiej... Jeszcze nie, ale juz się za to biorę :) Quote
auraa Posted August 26, 2010 Posted August 26, 2010 Śliczniutka ale tymczas zajęty . Fruzia jest bardzo fajna. Ludzie się nie znają i nie dzwonią! Quote
Recommended Posts