Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ona (Lucy) w nowym domu...

a ja szukam osoby anglojęzycznej na wizytę na mokotowie- kto chętny, chodzi o adopcję Majki :)
Sama obecnie kibluję na drugim koncu Polski i nie bardzo jak mam Pana odwiedzić....

• Replies 656
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wyszły trzy rodzaje pasożytów w tym jedne trudne do wybicia. Od dziś rozpoczynamy7-dniową kurację. Miałam w sumie 2 telefony i nic z nich nie wynikło.Ludzie niby się chcieli umówić ale nie przyjechali.

Posted

auraa napisał(a):
Wyszły trzy rodzaje pasożytów w tym jedne trudne do wybicia. Od dziś rozpoczynamy7-dniową kurację. Miałam w sumie 2 telefony i nic z nich nie wynikło.Ludzie niby się chcieli umówić ale nie przyjechali.

Już wszystko wiem od Feli na temat tych pasozytów...brrrr

Dzisiaj wieczorkiem wizyta przedadopcyjna u Państwa którzy chcą Filę...kciuki mile widziane:)

Posted

idusiek napisał(a):
ona (Lucy) w nowym domu...

a ja szukam osoby anglojęzycznej na wizytę na mokotowie- kto chętny, chodzi o adopcję Majki :)
Sama obecnie kibluję na drugim koncu Polski i nie bardzo jak mam Pana odwiedzić....

Ja też na wyjeździe niestety...

Zamówiłyśmy już lek na pasożyty dla jednej z sióstr- Niki, będę też dzwoniła do Pani Dolly i powiem o robakach i leku.

Posted

Tora&Faro napisał(a):
Już wszystko wiem od Feli na temat tych pasozytów...brrrr

Dzisiaj wieczorkiem wizyta przedadopcyjna u Państwa którzy chcą Filę...kciuki mile widziane:)

trzymamy nieustannie :) i jak warto było?? ;)

Posted

Wisełka napisał(a):
ja też :loveu: :loveu: :loveu: no i w końcu Farcio i Torcia odpoczną :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no i Gośka też ;) ale ją to smutniawka złapie :razz:

A Ty musisz wszystko zdradzać;) bardzo się cieszę że Fila ma dom!!!! :)
Skitter obiecał że zadba żeby nie było żadnych smutniawek;)

Bardzo dziękujemy Beatce:loveu:

Posted

Goooooooosia a moze w ramach pociechy kcesz kota na tymczas? Musze upłynić min. 3......w sensie dosłownym dach im sie na głowę zawalil ( deszcze pomogły)
jeden jest biało - rudy
drugi caluśki biały jeno posypany na rudo. Zwą się Car Iwan i Cynamon....

Noo jeszcze jest Ryszard Beznogi, ale on jakby mniej adopcyjny.....

Mają watki, ale ZADNA tam nie zagląda ( tu spojrzała spode łba oskarżycielskim wzorokiem)

Posted

Pokaż wątki....zajrzę na pewno:)

Niestety moja Tora szału dostaje na widok kota, zresztą Faro nie jest lepszy....boję się że tymczas by się źle skończył:shake:

za to mogę pomóc ogłaszać itp...

Posted

Jaka niunia fajna:)....był na oku tymczas u Gusi na który wszyscy liczyli;), no ale pomarańczowy będzie póki co zajęty...kurde ja z dorosłym psiakiem nie mogę zaryzykować...

Kojarzy mi się jeszcze taka dziewczyna Igiełka chyba, pamiętam że gdzieś proponowała domowy tymczas dla niedużych psiaków...

Posted

mala_czarna napisał(a):
Napisałam pw do malagos i Arktyki, ale jeszcze mi Renatka przyszła do głowy, tylko że ona ma chyba tylko staruszki.
Kurde, sunia sterylki nie ma niestety :(
Nazwałam ja Rudzia.

Założyłaś jej już wątek? wtedy jest trochę łatwiej...