fioneczka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 na bogatynię pojedziemy zaraz jak wpłyną dary w postaci paczek no chyba ze nazbieramy kasy na kilka worków karmy tak na szybko to pojedziemy jutro po południu Quote
snuszak Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 też czekam na info Aniu kiedy pojedziesz dokładnie, jeśli uda mi się coś wyskrobać to podjadę i dam Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ok, Kasiu, w przyszłym tygodniu. A na początku przyszłego tygodnia podjadę do Puszczykówka do schronu. Quote
snuszak Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 ok, do schroniska pójdę z Tobą, zawsze we 2 można więcej zrobić, wtedy też ewentualnie przekaże jak coś znajdę dla Bogatyni Quote
magda z. Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Z rozdawaniem to Beata ze Sławkiem na spokojnie sobie poradzą, na bank nie dadzą jednemu nie wiadomo ile. Oni znaja ludzi, psy, to nieduże miasto. Zaraz dopracuję post nr 1. Dzięki wielkie za pomoc, napisze o podróży z okolic Poznania w niedługim czasie i prośba o kontakt z tymi osobami. Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Super, Poznań ze mną, okolice Wolsztyna z Agaga21. Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='ania z poznania']Super, Poznań ze mną, okolice Wolsztyna z Agaga21.[/QUOTE] z wolsztyna na dogo to chyba nie ma nikogo prócz mnie. Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ale może z okolic chociaż :roll:....? Quote
magda z. Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 już wpisałam do 1 postu info o Waszej podróży Quote
magda z. Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 własnie dzowniła lolka, mówi, że pomoc to średnio jest rozdawana i przychodza ludzie, których nie potopiło;/ ona juz rozdzała rzeczy, które rano zawiózł Mirek, rozdała naprawdę potzrebującym. Podobnie będzie w Bogatyni, tam Beata też wie, kto i co starcił, a komu tylko piwnice podtopiło Quote
agaga21 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='magda z.']własnie dzowniła lolka, mówi, że pomoc to średnio jest rozdawana i przychodza ludzie, których nie potopiło;/ ona juz rozdzała rzeczy, które rano zawiózł Mirek, rozdała naprawdę potzrebującym. Podobnie będzie w Bogatyni, tam Beata też wie, kto i co starcił, a komu tylko piwnice podtopiło[/QUOTE] dobrze, że jest tam tak dobrze zorientowana osoba. ludzie nie przestana mnie zaskakiwać:shake: byle się nachapać, nie ważne czyim kosztem:angryy: Quote
magda z. Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 Dlatego jesli ktoś prosi o pomoc mówcie, ze będzie rozprowadzana przez osoby miejscowe, które nie dadzą pierwszym lepszym, to wazne. [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=115552[/url] wątek na miau Quote
OLUTKA55 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Wczoraj napisałam na lokalne portala i do TVN 24 z prosba o rozpropagowanie akcji ale to chyba nieciekawy dla nich temat:cool3: Quote
kasia14 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ja mam trochę fajnych, niezniszczonych ciuchów w których praktycznie wcale nie chodziłam a są na mnie już za małe. Spodnie, spódniczki, bluzeczki, sporo mi się tego nazbierało. Miałam oddać do pck lub innej tego typu organizacji, ale jeżeli się komuś przydadzą to chętnie przekażę powodzianom. Rzeczy są dla młodzieży, rozmiarowo na ok. 160cm + kilka rzeczy dla dorosłej osoby. Nie są nowe, ale wydaje mi się, że dla ludzi, którzy stracili praktycznie wszystko są naprawdę ok zrobiłam selekcję i nie oddaje nic, czego wstyd by było oddać/dostać. Część fajnych firmówek ;) Tylko jestem z ok. Łodzi, więc nie wiem czy ktoś zbiera z tej okolicy? Może dla zwierzaków też mi się uda coś dorzucić, jakieś miseczki, smycz. Quote
kasia310 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='OLUTKA55']Wczoraj napisałam na lokalne portala i do TVN 24 z prosba o rozpropagowanie akcji ale to chyba nieciekawy dla nich temat:cool3:[/QUOTE] Tak, właśnie:angryy: mało kogo to obchodzi, ja tez wysłałam pare maili i nic.... Quote
Linka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Aniu, my z Saint'em wyjeżdżamy w poniedziałek rano w góry - ale wracasz w sobotę, tak? Podjechalibyśmy do makro w niedziele i podrzucili Ci jakiś worek karmy. Będziesz już w Poznaniu? ;) Quote
fioneczka Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='kasia14']Ja mam trochę fajnych, niezniszczonych ciuchów w których praktycznie wcale nie chodziłam a są na mnie już za małe. Spodnie, spódniczki, bluzeczki, sporo mi się tego nazbierało. Miałam oddać do pck lub innej tego typu organizacji, ale jeżeli się komuś przydadzą to chętnie przekażę powodzianom. Rzeczy są dla młodzieży, rozmiarowo na ok. 160cm + kilka rzeczy dla dorosłej osoby. Nie są nowe, ale wydaje mi się, że dla ludzi, którzy stracili praktycznie wszystko są naprawdę ok zrobiłam selekcję i nie oddaje nic, czego wstyd by było oddać/dostać. Część fajnych firmówek ;) Tylko jestem z ok. Łodzi, więc nie wiem czy ktoś zbiera z tej okolicy? Może dla zwierzaków też mi się uda coś dorzucić, jakieś miseczki, smycz.[/QUOTE] Kasiu ja zadeklarowałam "tanią" paczkę ... info w pierwszym poście Quote
ania z poznania Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='Linka']Aniu, my z Saint'em wyjeżdżamy w poniedziałek rano w góry - ale wracasz w sobotę, tak? Podjechalibyśmy do makro w niedziele i podrzucili Ci jakiś worek karmy. Będziesz już w Poznaniu? ;)[/QUOTE] Będę, wracam w sobotę :) Quote
kasia14 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='fioneczka']Kasiu ja zadeklarowałam "tanią" paczkę ... info w pierwszym poście[/QUOTE] Dobrze, w takim razie jeśli nie będzie się nic szykowało z łodzi to popytam jeszcze dziewczyny od nas i znajomych, może ktoś będzie chciał przekazać jakieś sensowne rzeczy i wyślemy, odezwę się jeszcze w tej sprawie do Ciebie za jakieś 2 dni ;) Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='agaga21']dobrze, że jest tam tak dobrze zorientowana osoba. ludzie nie przestana mnie zaskakiwać:shake: byle się nachapać, nie ważne czyim kosztem:angryy:[/QUOTE] Wstydu nie maja...Pani Jola mi dzisiaj poopowiadala co nieco...wstyd po prostu wstyd za tych ludzi Quote
psiara_agg Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Zapisuję. Jestem w trakcie czytania wątku, choć ma niewiele stron, jednak nie bardzo mam czas, a chcę pomóc psiakom, jestem w stanie coś wpłacić. Biedne te psiaki ;( też nie ma co się użalać, lepiej coś spróbować zdziałać... Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ania z Poznania lub Aga - czy moge prosic nr tel do osoby ktora bedzie zbierala rzeczy w Poznaniu?? Quote
furciaczek Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 [quote name='ania z poznania']W Poznaniu ja 602688847[/QUOTE] Moge ludziom porozsylac i wkleic na NK i FM czy zalatwiac przez PW? Quote
Recommended Posts