alice midnight Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 a ja muszę zareklamować! bo Mars plajtuje! [url]http://www.dogomania.pl/threads/191131-na-ogromne-długi-w-lecznicy-dla-zamęczonego-Marsa-Wielkopsa.-Do-1-września.?p=15217053#post15217053[/url] pomóżcie proszę!każde 5 zł na wagę złota! Quote
1qaz Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 kaa, ja też wysłałam pieniądz... już był powinien dolecieć... Quote
danka4u1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [IMG]http://matanews.com/wp-content/uploads/alkohol.jpg[/IMG] Jak świetować, to świętować ! Ktos sobie życzył coś mocniejszego...o to chodziło? Tylko zalecana rozwaga, bo po tej dawce może być [B]wielkie BIM :evil_lol: :evil_lol:[/B] Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='danka4u1'][IMG]http://matanews.com/wp-content/uploads/alkohol.jpg[/IMG] Jak świetować, to świętować ! Ktos sobie życzył coś mocniejszego...o to chodziło? Tylko zalecana rozwaga, bo po tej dawce może być [B]wielkie BIM :evil_lol: :evil_lol:[/B][/QUOTE] Oj Danusia coś mocniejszego zaserwowała..:-o:multi::multi: Hmmm.. rozwaga nie jest moją mocną stroną..;):diabloti: a tak poza tym, wirtualne 'nie tuczy' :D:D:D Quote
andegawenka Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 :evil_lol:i się nie ma kaca, można mieszac do woli:evil_lol::evil_lol: Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='andegawenka']:evil_lol:i się nie ma kaca, można mieszac do woli:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] :diabloti:Ano, ważny aspekt wirtualnego alkoholowego nadużycia :D:D:D Quote
danka4u1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [B]Prosimy [/B]o uważną obserwację swojego stanu i samopoczucia "po". Może być różnie, a w zalezności od objawów, terapia będzie indywidualna.:evil_lol: 1.Kac śpioch (śpisz jak kamień) 2.Kac bomba z opóźnionym zapłonem (budzisz się trzeźwy, a za godzinę czujesz wybuch bomby) 3.Kac pompa (pijesz i pijesz) 4.Kac odkurzacz (jesz i jesz), zwany także „kacem głodomorem” 5.Kac rzygacz (co tu tłumaczyć?) 6.Kac pracuś (na kaca najlepsza praca) 7.Kac nerwus, inaczej zwany „kacem awanturnikiem” 8.Kac jebaka ( wiadomo...) 9.Kac poprawiacz (po nim też jest kac, na ogół jeszcze większy, ale nie wiadomo, jaki) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 O widzę, że Danusia specjalizuje się we wszelakich terapiach i wstrząsach..:cool3::evil_lol::evil_lol: Obserwujemy narodziny guru alkoholowego przepicia a raczej łagodzenia jego skutków..:eviltong::diabloti::diabloti: Quote
danka4u1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Narodziny to raczej były dawno..a guru może się przydać, jak kolejny pies pójdzie do domu. [B]TAKA OKAZJA[/B] :evil_lol: bo bez okazji podobno nie wypada... Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='danka4u1']Narodziny to raczej były dawno..a guru może się przydać, jak kolejny pies pójdzie do domu. [B]TAKA OKAZJA[/B] :evil_lol: bo bez okazji podobno nie wypada...[/QUOTE] Ja tam nikomu w metrykę nie zaglądam, skolko komu ile wiosen..;):evil_lol: A tak a propos..:diabloti: i brak okazji jest okazją do wypicia, nie będziem sobie żałować, przeca w trudnym kraju żyjemy...:evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='RenW'] A tak a propos..:diabloti: i [B][U]brak okazji jest okazją do wypici[/U]a[/B], nie będziem sobie żałować, przeca w trudnym kraju żyjemy...:evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] No to my "[B]som już dwa guru[/B]"...:evil_lol: :evil_lol: jak dobrze jeszcze widzę :evil_lol: Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='danka4u1']No to my "[B]som już dwa guru[/B]"...:evil_lol: :evil_lol: jak dobrze jeszcze widzę :evil_lol:[/QUOTE] Aaa nie śmiałabym tak wysoko mierzyć, ja raczej z obserwacji niż z autopsji dokonałam takowego odkrycia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka4u1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [URL]http://www.youtube.com/watch?v=YW8IjcOWtlI[/URL] A to będzie nasza mantra. Posłuchajmy i ...zaręczam, że terapia zaowocuje..snem. Dobranoc. Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='danka4u1'][URL]http://www.youtube.com/watch?v=YW8IjcOWtlI[/URL] A to będzie nasza mantra. Posłuchajmy i ...zaręczam, że terapia zaowocuje..snem. Dobranoc.[/QUOTE] Ja ciężki przypadek bezsenny, trzeba by hipnozy jakiej użyć..:D:D:D :hand::hand: Ja też jeszcze się trochę powałęsam, a potem szybcikiem:scared: :sleeping::sleeping::sleeping: Quote
danka4u1 Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='RenW']Ja ciężki przypadek bezsenny, trzeba by hipnozy jakiej użyć..:D:D:D :hand::hand: :[/QUOTE] A nie mówiłam, że my" som dwa"- jak go zwał, tak zwał. Guru, nie guru, ale mnie też przydałaby się hipnoza teraz, a rankiem jakiś siłacz do spionizowania mnie. Niektórzy tak mają:evil_lol: Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 [quote name='danka4u1']A nie mówiłam, że my" som dwa"- jak go zwał, tak zwał. Guru, nie guru, ale mnie też przydałaby się hipnoza teraz, [B]a rankiem jakiś siłacz do spionizowania mnie.[/B] Niektórzy tak mają:evil_lol:[/QUOTE] Ano, biorąc nas dwie pod uwagę, to my [B]'som dwa' [/B]prosty rachunek matematyczny...:roll::p jeszcze tyle potrafię..:eviltong::evil_lol::evil_lol:O Boże jak to dawno było!:roll::diabloti: No, skoro dopalacz rankiem mile widziany, to tego Ci na tą chwilę serdecznie życzę;):lol::lol: Quote
RenW Posted August 18, 2010 Posted August 18, 2010 Może Ci jakiegoś 'elektrowstrząsa' rankiem zaaplikować Danusiu..?:cool3::cool3: Hmm..?:razz::evil_lol: No i poszła spać..:-o :diabloti: Quote
monika083 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 witaj Bimus z rana:calus: widze ,ze ciotki nad Toba w nocy czuwaly:loveu:. Juz tylko[SIZE=4] [COLOR=darkgreen][B]2 dni[/B][/COLOR][/SIZE] Malenki!!! i bedziemy :cunao: Quote
Akrum Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 widzę, że ciocie znów nie dały się spokojnie wyspać Bimusiowi naszemu... Quote
Nikus Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Akrum']widzę, że ciocie znów nie dały się spokojnie wyspać Bimusiowi naszemu...[/QUOTE] odpocznie dopiero w hoteliku:grin::grin::grin: Quote
Aneta220978 Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Witam :-) Co tam słychować u Bimka????Spakowany???Gotowy do drogi??? Quote
RenW Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 [quote name='Akrum']widzę, że ciocie znów nie dały się spokojnie wyspać Bimusiowi naszemu...[/QUOTE] Bimek jest na topie, więc ruch w interesie musi być.;):evil_lol::evil_lol: Przecież to gwiazdeczka nasza kochana!:loveu: [quote name='Nikus']odpocznie dopiero w hoteliku:grin::grin::grin:[/QUOTE] Ano, zgadza się.:diabloti: Quote
Beatkaa Posted August 19, 2010 Posted August 19, 2010 Oj Bimku co za wiadomości tu czytam...zmykaj na zasłużony odpoczynek do hoteliku :) Quote
kaa Posted August 19, 2010 Author Posted August 19, 2010 Wiecie co nasz Bim jest tak inteligentnym psem , naprawdę , że aż tego byłego ex właściciela za zniszczenie ( na szczęście nie do końca ) psa ,bym chyba zagryzła,:angryy: zamordowała, albo nie wiem sama co :angryy:. Jak on by był w dobrych rękach ,to ech coś mnie bierze jak o tym myślę ... To moje ostatnie chwilę z Bimkiem i staram się poświęcić mu te resztę naszego czasu. Uczyłam go podawać łapę , po kilku próbach wiedział o co chodzi , podawał i pozwolił się za nią trzymać . :razz: Dziś Bimkowi przyniosłam piłkę ( pożyczyliśmy od szczeniaków ;) ) , najpierw nie wiedział co się z nią robi, to się sama zaczelam bawić , siad i mnie obserwował , a potem jak ją podrzucałam zaczął łapać w górze. Dawał sobie bez problemu wyjmować z pyska :multi:, i tak się fajnie przez chwilę bawiliśmy, aż zapiszczałam piłką ( to taka piszcząca ) , jak się Bim przestraszył i zaczął uciekać do budy to myślałam że w wejście nie trafi. Biedak on tyle rzeczy nie zna :-( . Na szczęście zaraz przyszedł , przełamał się ,ale chyba lepiej mu było tenisową piłkę kupić , bo ta jego , też jest piszcząca. :roll: Co do pakowania, to faktycznie Bimek ma co pakować :evil_lol: , dokumenty, zabawki, karmę , trzeba jakąś fajną obroże poszukać , kaganiec . He,he jest tego trochę. Quote
Recommended Posts