kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='kopciuszek']To ja deklaruję 5 zł stałej od września ;) Tylko bardzo proszę się przypominać ;) Czasem to mam straszną skleroze ;)[/QUOTE] Witaj i dziekuję w imieniu Bima . :loveu: Mika zaglądaj, zagladaj co by nam tu pusto nie było . To ja dziś dopisuję się do nocnej zmiany ;). Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='kaa']Witaj i dziekuję w imieniu Bima . :loveu: Mika zaglądaj, zagladaj co by nam tu pusto nie było . To ja dziś dopisuję się do nocnej zmiany ;).[/QUOTE] Jak mi miło:lol:. Oby ta noc była owocna i obfita w anioły opiekuńcze dla Bima i wszystkich naszych podopiecznych. Quote
Inez de Villaro Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dziękuję za zaproszenie...jak zwykle jestem bez kasy na regularne wpłaty nie mogę pozwolić sobie, ale może we wrześniu coś dorzucę. Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dzieki za tak szybkie przybycie do nas. Dziękujemy i do spotkania na wątku. Quote
kopciuszek Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Taaaa ja nawet koło anioła nie stałam :evil_lol: To przez te jego piękne oczy :loveu: Quote
Izuuus Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Wchodzę po dostaniu pw. Na razie nie jestem w stanie nadrobić wątku, ale w najbliższym czasie postaram się to zrobić. Tymczasem podnoszę wątek ;) Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Bim i my wszyscy dziękujemy za przybycie. Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='Izuuus']Wchodzę po dostaniu pw. Na razie nie jestem w stanie nadrobić wątku, ale w najbliższym czasie postaram się to zrobić. Tymczasem podnoszę wątek ;)[/QUOTE] Serdecznie witaj :) i zostań z nami. Tak w skrócie szukamy nocnego anioła , który pomoże zmniejszyć braki do hoteliku dla Bima które wynoszą 65 zł . Historia Bimusia w 1 poście ;) Quote
Beatkaa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Witaj Bimku nocną porą,już tak niewiele brakuje... Quote
Mysza2 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 a ja zaproszę jeszcze raz na bazarki z przeznaczeniem na BIMA mimo że są w 1 poście to może cioteczkom umknęło [url]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/url] [url]http://www.dogomania.pl/threads/190898-Ksi%C4%85%C5%BCki-pendrive-bluetooth-tablet-dla-BIMA-do-31.08.2010-godz-22-00?p=15190023#post15190023[/url] Zajrzyjcie prosze na pewno każdy wypatrzy coś dla siebie Quote
Olga7 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Zglaszam się na prosbę danki4u1 ,ale niewiele mogę wam i Bimowi pomóc-nie mogę skladać żadnych nowych deklaracji ,a muszę b.ograniczać te zlozone już,niestety.Mogę jedynie rozeslac wątek nieco i podnosić czasem choc. Piękny i miły jest ten Bim i mam nadzieję ,że znajdzie swój dobry dom i dobrych ludzi. Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 Witaj Olga, :) każda pomoc jest ważna , bo tylko wspólnymi silami uda się coś zdziałać . Jeśli możesz to pomóż w rozsyłaniu. Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dziękujemy nocny, opiekuńczy aniołku za przybycie.Bądź z nami na wątku; jeśli możesz, pomóż rozsyłac wieści o Bimusiu. [B]Czekamy na kolejnego nocnego aniołka. Jeszcze brakuje 65 złotych i tyle dzieli psiaka od bram raju..[/B] Quote
reksio7 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Cholera ja to mam słabość do biało-czarnych samców daj nr konta jakis grosik wpłacę Quote
kaa Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 [quote name='reksio7']Cholera ja to mam słabość do biało-czarnych samców daj nr konta jakis grosik wpłacę[/QUOTE] Serdeczne dzięki , już wysyłam numer konta :) Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='reksio7']Cholera ja to mam słabość do biało-czarnych samców daj nr konta jakis grosik wpłacę[/QUOTE] Dzięki.Tak myślałam, że [U]kolega po fachu[/U] ma dobre serce i...zasobną kieszeń..:evil_lol: :evil_lol: I jeszcze ta słabość do samców- oczywiście czarno- białych :evil_lol: Quote
gonia66 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Podniosę Bimusia na dobranoc:) Jeszcze "chwilka" i bedzie miał chłopak nowe życie:) Quote
1qaz Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='malibo57']Moge pożyczyć Maxi Car Bimowi na podróż - niestety, ostatnia druciana wyjechała z Effy do Radomia. Z Maxi Carem jest pewien problem, otóż jest on wielkim "bydlęciem" i nie do każdego samochodu się mieści. Tu sa wymiary [url]http://katani.pl/FERPLAST_Transporter_samochodowy_ATLAS_CAR_MAXI_p3419.html[/url][/QUOTE] Mam kombi, zmieści się ! Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Za chwilkę padnę na nos prosto w klawiaturę....jeszcze trochę " aniołkowego " dyżuru i przenoszę się do tych szczęśliwych psiaków, które mają już swój dom. Trochę higieny psychicznej po dniu na dogo jest wskazane. Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 [quote name='1qaz']a, poproszę numer konta, bom nie dostała...[/QUOTE] Tu nocna zmiana :evil_lol: Mądrzy ludzie od kont śpią po trudach dnia.Zapiszemy, żeby nie zginęło do rana w innych postach: [B][U]PROSIMY NR KONTA DLA 1GAZ[/U]---------------na cito:evil_lol:[/B] Quote
edyta12 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 moge mu wyslac 50 zl ale tylko na paypal ok? na razie nie robie deklaracji stalych bo mam finansowa sytuacje nie uregulowana. ale jednorazowo pomagam kilku psom. a powiedzcie mi dlaczego jego pobyt kosztuje az 400/miesiac? wyglada ze bim jest fizycznie dosc zdrowy. na innych watkach widzialam ze takie srednie psy sa tansze w utrzymaniu. Quote
danka4u1 Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Dzięki nocny aniołku za pomoc Bimowi. Teraz Bim i cioteczki z "dziennej zmiany" śpią zasłużonym snem, ale rano po wejściu na wątek, bedzie radość z tylu ludzi dobrej woli, którzy przybyli nocą do biedaka schronowego- Bimusia. :lol:[U] [COLOR=red]DOBRANOC WSZYSTKIM[/COLOR][/U] :lol: Quote
RenW Posted August 15, 2010 Posted August 15, 2010 :diabloti:Trzykrotnie mnie zapraszano.. nie śmiem się więcej czaić..:evil_lol::evil_lol: Finansowo się rozeznam.. grosikiem mogę posłużyć, wesprę, ale nie wcześniej niż w drugiej połowie września.:):) Quote
Recommended Posts