Jump to content
Dogomania

Bim- bity przez ludzi, gryziony przez psy, nareszcie w domu :)

Recommended Posts

Posted

[quote name='kopciuszek']To ja deklaruję 5 zł stałej od września ;) Tylko bardzo proszę się przypominać ;) Czasem to mam straszną skleroze ;)[/QUOTE]

Witaj i dziekuję w imieniu Bima . :loveu: Mika zaglądaj, zagladaj co by nam tu pusto nie było .
To ja dziś dopisuję się do nocnej zmiany ;).

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='kaa']Witaj i dziekuję w imieniu Bima . :loveu: Mika zaglądaj, zagladaj co by nam tu pusto nie było .
To ja dziś dopisuję się do nocnej zmiany ;).[/QUOTE]
Jak mi miło:lol:. Oby ta noc była owocna i obfita w anioły opiekuńcze dla Bima i wszystkich naszych podopiecznych.

Posted

[quote name='Izuuus']Wchodzę po dostaniu pw. Na razie nie jestem w stanie nadrobić wątku, ale w najbliższym czasie postaram się to zrobić. Tymczasem podnoszę wątek ;)[/QUOTE]

Serdecznie witaj :) i zostań z nami. Tak w skrócie szukamy nocnego anioła , który pomoże zmniejszyć braki do hoteliku dla Bima które wynoszą 65 zł . Historia Bimusia w 1 poście ;)

Posted

a ja zaproszę jeszcze raz na bazarki z przeznaczeniem na BIMA mimo że są w 1 poście to może cioteczkom umknęło

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190756-Totalny-misz-masz-na-trzy-kundelki-do-22-sierpnia-22.00[/url]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/190898-Ksi%C4%85%C5%BCki-pendrive-bluetooth-tablet-dla-BIMA-do-31.08.2010-godz-22-00?p=15190023#post15190023[/url]
Zajrzyjcie prosze na pewno każdy wypatrzy coś dla siebie

Posted

Zglaszam się na prosbę danki4u1 ,ale niewiele mogę wam i Bimowi pomóc-nie mogę skladać żadnych nowych deklaracji ,a muszę b.ograniczać te zlozone już,niestety.Mogę jedynie rozeslac wątek nieco i podnosić czasem choc. Piękny i miły jest ten Bim i mam nadzieję ,że znajdzie swój dobry dom i dobrych ludzi.

Posted

Witaj Olga, :) każda pomoc jest ważna , bo tylko wspólnymi silami uda się coś zdziałać . Jeśli możesz to pomóż w rozsyłaniu.

Posted

Dziękujemy nocny, opiekuńczy aniołku za przybycie.Bądź z nami na wątku; jeśli możesz, pomóż rozsyłac wieści o Bimusiu.
[B]Czekamy na kolejnego nocnego aniołka. Jeszcze brakuje 65 złotych i tyle dzieli psiaka od bram raju..[/B]

Posted

[quote name='reksio7']Cholera ja to mam słabość do biało-czarnych samców
daj nr konta jakis grosik wpłacę[/QUOTE]

Serdeczne dzięki , już wysyłam numer konta :)

Posted

[quote name='reksio7']Cholera ja to mam słabość do biało-czarnych samców
daj nr konta jakis grosik wpłacę[/QUOTE]
Dzięki.Tak myślałam, że [U]kolega po fachu[/U] ma dobre serce i...zasobną kieszeń..:evil_lol: :evil_lol:
I jeszcze ta słabość do samców- oczywiście czarno- białych :evil_lol:

Posted

[quote name='malibo57']Moge pożyczyć Maxi Car Bimowi na podróż - niestety, ostatnia druciana wyjechała z Effy do Radomia. Z Maxi Carem jest pewien problem, otóż jest on wielkim "bydlęciem" i nie do każdego samochodu się mieści. Tu sa wymiary
[url]http://katani.pl/FERPLAST_Transporter_samochodowy_ATLAS_CAR_MAXI_p3419.html[/url][/QUOTE]

Mam kombi, zmieści się !

Posted

Za chwilkę padnę na nos prosto w klawiaturę....jeszcze trochę " aniołkowego " dyżuru i przenoszę się do tych szczęśliwych psiaków, które mają już swój dom. Trochę higieny psychicznej po dniu na dogo jest wskazane.

Posted

[quote name='1qaz']a, poproszę numer konta, bom nie dostała...[/QUOTE]
Tu nocna zmiana :evil_lol: Mądrzy ludzie od kont śpią po trudach dnia.Zapiszemy, żeby nie zginęło do rana w innych postach:
[B][U]PROSIMY NR KONTA DLA 1GAZ[/U]---------------na cito:evil_lol:[/B]

Posted

moge mu wyslac 50 zl ale tylko na paypal ok?
na razie nie robie deklaracji stalych bo mam finansowa sytuacje nie uregulowana. ale jednorazowo pomagam kilku psom.

a powiedzcie mi dlaczego jego pobyt kosztuje az 400/miesiac? wyglada ze bim jest fizycznie dosc zdrowy. na innych watkach widzialam ze takie srednie psy sa tansze w utrzymaniu.

Posted

Dzięki nocny aniołku za pomoc Bimowi.
Teraz Bim i cioteczki z "dziennej zmiany" śpią zasłużonym snem, ale rano po wejściu na wątek, bedzie radość z tylu ludzi dobrej woli, którzy przybyli nocą do biedaka schronowego- Bimusia.
:lol:[U] [COLOR=red]DOBRANOC WSZYSTKIM[/COLOR][/U] :lol:

Posted

:diabloti:Trzykrotnie mnie zapraszano.. nie śmiem się więcej czaić..:evil_lol::evil_lol: Finansowo się rozeznam.. grosikiem mogę posłużyć, wesprę, ale nie wcześniej niż w drugiej połowie września.:):)