DorkaWD Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Oj... nic nie mówicie... boję się, że zbyt mocno poleciałam w opisie :( Ktoś jeszcze pomyśli, że mam problemy ze swoją kobiecością :diabloti: Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 12, 2010 Posted August 12, 2010 Zaraz sobie ściągnę zdjęcie Eli i powysyłam gdzie się da. Dorka, masz porobione jakieś ulotki, tak? Możesz mi przesłać emailem? To będę mogła sobie wydrukować i zawiesić na tablicy ogłoszeniowej u mojego weta. [email protected] Quote
DorkaWD Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Hej Aniu :* w nocy podeślę... teraz jeszcze mam kilka spraw na głowie :( Dzięki za chęci! Quote
DorkaWD Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Zapomniany, samotny samotnik... jak powiedział Sid :( Aniu/Kasiu, wysyłam plakat - jeszcze raz DZIĘKUJĘ w imieniu Elki :* (BUZIAK) Quote
DorkaWD Posted August 12, 2010 Author Posted August 12, 2010 Bazarek gotowy --> http://lh6.ggpht.com/_mp02DGYuea4/TGQd9qj_bVI/AAAAAAAAB7Q/p41LTFAA1W4/zawieszka%20zielona%2C%204.jpg Wiecie co trzeba robić ;) Jutro reklamujemy lasencję Elkę, więc odezwę się dopiero jak wrócę. Quote
danal1983 Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 rzuc linkiem do bazarku:) ceny wywolawcze podalam w opisie zdjec, ta cyferka na koncu to to:) ale jesli sama ustalilas, to ok:)))) Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dotarla do mnie wiadomosc ze nasza niezmordowana wolontariuszka -Sybi- znalazla DS dla suni. :loveu: Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Tak! Elka w przyszłym tygodniu będzie miała sterylkę i marsz do nowego dom :) Obecnie szukam weta który zgodzi się na upust ;-) DZIĘKI SYBI! :loveu: Aaaa... jakimś cudem, lub raczej pechem :angryy: nie mogę wejść na dogo z mojego kompa (obecnie jestem u sąsiadki) Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Bazarek --> http://www.dogomania.pl/threads/190814-Swarovski-srebro-r%C4%99kodzi%C5%82o-i-sztuczna-bizuteria-pilna-sterylka-do-18.VIII?p=15185758#post15185758 Quote
Ada-jeje Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Dorka a gdzie sunia zamieszka w jakiej miejscowosci, a czy znasz wage suni, bo mamy weta ktory bedzie nam robil wszystkie sterylki suk niezaleznie od wagi po 150 zl. Quote
Kosmaty Gałganek Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Przyszłam powiedzieć, że kilka plakatów rozwieszonych ale czytam, że już niepotrzebnie :multi::multi: Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Znowu od sąsiadów - nie mam pojęcia co się dzieje z moim kompem. Aniu! Nic się nie zmarnuje! Może dzięki tym plakatom jakieś inne psie nieszczęście znajdzie dom ;-) Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Ada-jeje napisał(a):Dotarla do mnie wiadomosc ze nasza niezmordowana wolontariuszka -Sybi- znalazla DS dla suni. :loveu: Ada-jeje, adres ma w dalszym ciągu wasza wolontariuszka, jak tylko go dostanę to robimy wizytację. Zabieg już prawie umówiony... Ula się tym zajęła - Dzięki Uleńko :* Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Zmieniłam datę końcową na 16, bo inaczej nie wyrobię się w czasie z rozliczeniem bazarku Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Czyżbym została sama na "polu bitwy" ? Quote
Javena Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 DorkaWD napisał(a):Czyżbym została sama na "polu bitwy" ? Witam Dorcia nocną porą. Miło było Cię poznać .Pamietasz o pani ,która chciała kota i ta z synem zainteresowana sunią?? Mysle ,ze takie akcje powinny być częsciej i w różnych miejscach. Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Javena - KOCHANA! :* Pani od kotka jeszcze się nie odezwała... qrde, trzeba było wydusić od niej ten nr tel :( O Pani co chciała suczkę też pamiętam... jeśli chętny domek nie będzie wart naszej Elki to zobaczymy czy Pani z Libiąża będzie niej warta. Trafiłaś na bazarek? Mnie dziś elektronika nie lubi ;( Proszę roześlij linka po swoich znajomych na dogo :D Zabieg tuż tuż a my bez kasy wciąż :( Quote
Javena Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 Trafiłam na bazarek.Zamówiłam co nieco. Nie wiem ,czy dobrze przeczytałam? Pani od kotka sie odezwała,czy nie? Iojaki nr tel.chodzi ,który trzeba wydusić? Quote
DorkaWD Posted August 13, 2010 Author Posted August 13, 2010 Javena napisał(a):Trafiłam na bazarek.Zamówiłam co nieco. Nie wiem ,czy dobrze przeczytałam? Pani od kotka sie odezwała,czy nie? Iojaki nr tel.chodzi ,który trzeba wydusić? Pani nie odezwała się :( trzeba było wydusić od niej numer a nie liczyć na to,że się odezwie... ALE! może jednak zadzwoni? ;-) Quote
Javena Posted August 13, 2010 Posted August 13, 2010 DorkaWD napisał(a):Pani nie odezwała się :( trzeba było wydusić od niej numer a nie liczyć na to,że się odezwie... ALE! może jednak zadzwoni? ;-) Jak naprawde jej będzie zalezało ,to zadzwoni. Quote
Ulaa Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Sterylka w srode, 18.08. na godz. 13:00 bedzie kosztowac ok 100zl :) Quote
-sybi- Posted August 14, 2010 Posted August 14, 2010 Witam!! Przeprowadziłam wczoraj z panem chętnym do zaadoptowania Eli wstępną rozmowę, wydaje się być naprawdę w porządku. Sunię jest gotowy odebrać od razu po zabiegu sterylizacji, będzie trzymana w domku z ogrodem. Trzymaniu suczki na łańcuchu powiedział stanowcze nie, nigdy. Ela nie będzie zostawać sama, ponieważ pan Robert mieszka z rodzicami :):) Quote
DorkaWD Posted August 14, 2010 Author Posted August 14, 2010 :loveu:DZIĘKUJĘ :loveu: -sybi-, skąd Pan jest? Będzie potrafił zająć się czule małą kobietką po zabiegu? Pierwszy chłopak - Weron/Maniek a obecnie - Bryś,już w domku stałym w Bolęcinie. Bardzo miła starsza Pani stała się szczęśliwą Panią Brysia :loveu: Quote
Recommended Posts