Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Och jakie to śliczne maleństwo , jak dobrze że trafiła do tak wspaniałego domku . Tosiu teraz to już tylko będziesz mocno kochana i rozpieszczana :multi: :multi: :multi:

Posted

witam.

Niepisala ,bo niemialam dostepu do kompa.Zlosliwosc zeczy Martwych:angryy: zadomowil sie wirusek.

U Tosi nic nowego,dalej oslabiona,sa dni lepsze jak i gorsze,apetyt dopisuje,panienka wybrzydza okropnie:lol: .Cwaniara wie ze jak niezje to natychmiast dostanie cos innego smaczniejszego,wyleguje sie caly dzien na fotelu ,albo w Sloneczku na balkonie. Antybiotyk sie skonczyl,wszystkie leki odstawione.Usg wykazalo ze macica sie zagaja.Z opinie weta suczka musiala byc pokryta przez wiekszego od siebie psa,stad to uszkodzenie macicy,i powiekszone narzady rodne.
W chwesti Weterynaryjnej ,suczka jest wyleczona z tego co sie dalo,a reszta schorzen ,jest niedowyleczenia.To wady genatyczne jak i zaniedbanie.w skutkach nieodwracalnych.

W tej chwili to jedynie mozemy Tosie Rozpieczac,kochac i dogadzac smakolykami.Co,z cala rodzina i przyjaciolmi yorkomaniakami robimy:evil_lol:

Posted

wczoraj miałam okazję poznać Tosię i jej nową pancię, powiem wam że psina świta poza swoją pancią nie widzi. Jak tylko Mona zniknie jej z pola widzenia - płacz straszny. A to mała niespodzianka dla Mony: Tosia i jej nowy kolega:

Posted

syla dziekuje.
No tak Toska to moj cien:lol: wszedzie zemna.Ale jak odwazna nic sobie nierobila z tego Wielkiego wachacza:evil_lol: a i zabki pokazala.

Zdrowieje namToska,coraz silniejsza i pewniejsza siebie.

Posted

Wczoraj Tosie ,byla na dogomaniakowym spacerku po Miechowickim lesie,2,5 godziny dzielnie spacerowala,,i niechciala na raczki,pomimo ze bylo sporo innych psiakow:lol:
Toska zostaje sama w domu,zwija sie wtedy w klebuszek i spi,i z utesknieniem czeka na nasz powrot,a potem to szal radosci.niedlugo czeka ja wyjazd na wakacje,z cala rodzinką.Postaramy sie o fotki:lol:

Posted

:lol: Tosia jest na tyle silna ze po wakacjach,bedzie sterylizowana.W dalszym ciagu jest niesamowicie spokojnym,cichym pieskiem.Cale dni spi na kanapie,wieczorem uwielbia spacerki.Zostaje grzecznie sama w domu.Wloski Ladnie odrastaja,oj bedzie to sliczna panienka:loveu:

Posted

Przeczytałam cały wątek.. brak mi słów do czego ludzie są zdolni by troszkę zarobić, przecież to zywe stworzenie, odczowa bol.. eh.. ciesze się, że sunia ma już nowy dom i to TAKI (!!) zycze aby sunieczka przezyla kolejne kilka dobrych lat !!

Posted

To niestety sa efekty Mody na Yorki,pare lat temu bylo tak z dalamatynczykami.Ci milosnicy,producenci psow,niewidza cierpienia,bolu zwierzaka tylko kase!!!

Zyczylabym takim aby ich taksamo potraktowano,jak te bezbronne psy.A na stare lata,tez wystawili na ulice,albo wywiezli do lasu,jak niepotrzebny bezuzyteczny przedmiot.

Tosienka jest ulubiennica calej rodziny,i przyjaciol,za to co przeszla jest moze wiecej kochana niz pozostale nasze psiaki,ulega sie jej w kaprysach,w wyszykanych smakolykach.A ona jak przystalo na dame potrafi to wykorzystac:evil_lol:

Posted

Lepiej Tosia trafić nie mogła! Wymiziaj ją ode mnie , a dla Ciebie wielkie uznanie - przede wszystkim za to, że nie wahając się, błyskawicznie podjęłaś decyzję o zabraniu Tosi.

Posted

iwonko Ja zawsze robie a potem Mysle:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: zreszta moj TZ tez hihihihiihhi Tosia jest niepierwszym ratowanym psem!! oj bylo ich bylo.Ale jest druga psina ktora zostanie unas.
Wczoraj ratowalisny 2 psiaki:-( sczeniak nieprzezyl,a starszy w schronisku.
Wakacje sie zaczely!!!!!!!!!!!!!!