Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tym bardziej masz moje wielkie uznanie! Ale tez szczęściara z Ciebie ,że Tz podziela Twoje pasje. Mój, owszem niuńki uwielbia, raz ze mną rozwieszał plakaty, ale o powiększeniu rodziny o jeszcze jakiegos czworonoga- słyszeć nie chce.

• Replies 141
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja niepytam :evil_lol: stawiam Tz przed faktem dokonanym.

teraz to sie poprostu przyzwyczail do tego,jak wchodzi do domu to nim sie rozbierze najpierw liczy ,co przybylo:evil_lol:

Posted

Dobre, z tym liczeniem :-)
Ja nie bardzo mogę postawić przed faktem dokonanym, bo raz tak zrobiłam (z Miką sunią z Dogo) i udało się, ale zdaje sobie sprawę, że tak naprawdę to nie ja zajmuję się psami- wychodzę rano 0 7.30 wracam ok. 18. A mój Tz jest nauczycielem i ma troche więcej czasu, więc to on karmi, wyprowadza, wozi na szczepienia, na działkę...I jeszcze sprząta, jak coś narozrabiają pod nasza nieobecność, co im się zdarza, bo to 2 wielkie rozrabiary i złośnice :-)

Posted

ja to zbieram "wszystko co żywe"...:diabloti: oprócz psów: papuga, królik, szynszyle, itp, itd. A mój TZ wzdycha- "kiedy ktoś nam podrzuci jakąś bezpańską blondynkę dla mnie"...

Posted

o tym nie pomyślałam, ale podsunę mu przy okazji taką "ewentualność"...hihihi, chociaż "przygarnięcie" blondynki byłoby trudne- córka jest strasznie zaborcza i zazdrosna o tatusia

• 3 weeks later...
Posted

Tyle tych biednych sierotek,ze niepisalam nic o Tosi.
Nasza panienka,to uparciuch i terrorystka niesamoita:lol:.Potrafi udawac gluchego psa:lol:,Aktorka zniej niesamowita,wystarcza tylko pozalowac,albo powiedziec Biedna Tosia to udaje chorego psa,niema sily wstac,chodzic..Ale jak corka powie tosiu idziemy pod kolderke to leci szybciutko:evil_lol:.Zadomowila sie unas szybko,nabrala sily,wlosek odrasta blysczacy.Suczka jest zdrowa,niebierze zadnych lekow.Jednak sporo wysilku,i poswiencenia nas to kosztowalo,aby byla zdrowa.

Tak jak Pisalam Tosia zostaje znami do konca swoich dni:loveu: Niewyobrazamy siebie domku bez Tosi.

Posted

niech no tylko zrobi sie chlodniej,bo ja umieram,nielubie upalow.

A tak przy okazji napisze ze jest yorka do wziecia,od dzis w domu tymczasowym w Wroclawiu.Pilnie szukam transportu do bytomia,albo nowego domku w Wroclawiu.

Opisane w watku YORKI.

• 1 month later...
Posted

Odzywamy sie znowu jak co miesiac:lol: Tosienka nasza kochana,ma sie dobrze,nabrala sily wigoru ,potrafi pociagnac na smyczy.Nawet ku wielkiemu zdziwieniu rodziny SCZEKAC,czego nierobila nigdy:crazyeye: .Tosia byla Niemym psem.W tej chwili glosno wita kazdego kto wchodzi do domu:lol: .Niestety z zdrowkiem znowu klopoty,ale to wiekowy psiak wiec czeba sie z tym liczyc. Jednak najlepiej co Tosienka Lubi to SPAC:evil_lol: cale dnie i noce przytulona do swojej poduchy i nakryta kocykiem.

zapare dni wiecej fotek

Posted

Lazaret---Tak nazywaja Szpital:lol:

śliczna Tosieńka :loveu: a jaka fryzurka :evil_lol:

Wloski jej odrastaja bardzo szybko,byla 2 razy obcinana ale grzywke zostawiamy na kukuryku.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Witam:lol:

Tosienka ma sie dobrze,cale dnie wyleguje sie w Sloneczku,a wieczorem pod kolderką.Mysle ze jest jej unas dobrze.Wyladniala i wigoru nabrala,apetyt jej dopisuje,piesczot ma w nadmiarze.Wyglonda na to ze
jest sczesliwa.