Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[COLOR=blue]niestety Bon nie wejdzie ani do prysznica ani do wanny:evil_lol:

jak coś znajdziesz dej znać;)
[url]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Kontakt.html[/url]
sam bydymy dzwonić;)
[/COLOR]

Posted

a tu?
[URL]http://gory.info.pl/merkury/[/URL]
[B]

to jest fajna oferta (i było polecone przez właścicieli z psami którzy tam byli)

[URL]http://www.swierk-niewiesze.pl/osrodek.htm[/URL][/B]

Posted

Co do zlotu, to nie wiem, czy chcę jechać... zobaczymy....... :)

A co do wody,to jednak proponowałabym ośrodek nad wodą, zawsze dodatkowa "atrakcja". ;)

Posted

[quote name='NightQueen']

[URL]http://www.swierk-niewiesze.pl/osrodek.htm[/URL][/B][/QUOTE]

to fajne, to jezioro dla psów tez fajne tylko nie wiem jak tam z miejscem( w sensie pełno ludzi ) w czasie wakacji

30 min ode mnie :evil_lol:

Posted

[quote name='Natula']to fajne, to jezioro dla psów tez fajne tylko nie wiem jak tam z miejscem( w sensie pełno ludzi ) w czasie wakacji

30 min ode mnie :evil_lol:[/QUOTE]

troszkę mnie przeraża fakt że jest dom na domku i możemy nieco przeszkadzać innym wczasowiczom :diabloti: ostatni bywało nieco głośno :evil_lol:

A co tam, jedźmy po raz drugi do Siweierza :diabloti::diabloti:

Posted

[quote name='Naklejka']No właśnie, Jetsan jest terytorialną paskudą, obcy mogą mieć problemy:lol:
Nie... dobra... nie jadę z nim....[/QUOTE]

nie będzie na swoim terenie, więc nie będzie się czuł aż tak pewnie ;) do pokoju się da go z suczkami i po problemie :p po za tym w razie czego może ci ktoś pomóż kto przyjedzie bez psa, albo ktoś kto przyjedzie z psem który nie wymaga opieki (jak np. moja M. :evil_lol: - ona jest tak ugodowa że mogłam się zajmować jednocześnie 3 innymi a ona miała to nosie ;))

Posted

[quote name='Naklejka']Te psy w ciągu jednego dnia mogą uznać nowe miejsce za swoje :D
On łagodny dla piesków... :D Ale narwany, wiecznie by się bawił... dupek jeden....[/QUOTE]

taaak ale psy aż tak się do tego miejsca nie przywiążą żeby je traktować jak swoje terytorium do pilnowania, przez to że będzie dużo psów, w ciągu tygodnia nie zrobi się z nich wielka rodzina w jednym domu :evil_lol::eviltong:

eee tam... dasz radę ;)

Posted

Naklejka, jak pojade to z moją szczeniakowa dzidzią wiec Twój dzidzia miałby koleżanke podobną wzrostowo i wiekowo :D
Amelka przyjeła sobie za cel zycia uszczesliwianie i niesienie pomocy kazdemu kto żyje :lol::lol::lol: więc problemu nie bedzie

Posted

[quote name='dog193']Aha, co do domku 16-osobowego jest jeszcze jeden problem - kibel :diabloti: Ostatnio byliśmy po 6/7 w domkach, a i tak kolejki były (przynajmniej u nas). I jakoś nie potrafię sobie wyobrazić 16 osób do jednej łazienki :evil_lol:
[/QUOTE]

E tam narzekasz dawałyśmy rade:P I nawet nikt się w zimnej wodze nie kąpał:) Chyba że zapomniałyśmy włączyć boiler;P

[quote name='NightQueen']my tego problemu nie mieliśmy, każdy się kąpał o innej godzinie, a ja nie wiem czemu ale zawsze ostatnia i wiecznie nie miałam ciepłej wody :evil_lol:[/QUOTE]

[quote name='NightQueen']troszkę mnie przeraża fakt że jest dom na domku i możemy nieco przeszkadzać innym wczasowiczom :diabloti: ostatni bywało nieco głośno :evil_lol:

A co tam, jedźmy po raz drugi do Siweierza :diabloti::diabloti:[/QUOTE]

No w sumie troche tak:P

Ja jestem za!:D haha:P

Posted

U mnie z łazienką nie było problemów, może raz Jolka chciała iść a akurat już zmierzałam na szałerowanie, ale i tak mnie puściła pierwszą ;) Jedynie o co prosze to by się przydało zamykanie, bo zawału można dostać pod prysznicem...:diabloti:

Ah i jak dla mnie woda to konieczność, mimo iż ostatnio nie miałam okazji poszaleć ^^ Też poszukam, wczoraj już troche nad tym posiedziałam.

Posted

[quote name='Bewarka']Jedynie o co prosze to by się przydało zamykanie, bo zawału można dostać pod prysznicem...[B]:diabloti:[/B]
[/QUOTE]

to mieli tylko uprzywilejowani :diabloti: czyli my :evil_lol:

Posted

jutro będę dzwoni do Dębna, zobaczymy co powiedzą. Jeśli będą fajne warunki mogę tam podjecha nawet bo w ferię będę z drugiej strony jeziora czorstyńskiego, tereny znam bardzo dobrze (nie dębna ale jakieś10- 20 km dalej) i kocham tamte miejsca, taki mójk drugi dom :)
[url]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Witamy.html[/url] o tym mówię

Patuś ten co dałaś fajny, ale ja nie umiem liczyc czy za tydzień za domek 5cio osobowy wychodzi prawie 300zł ? jak dla mnie to dużo, tym bardziej że doliczają jeszcze wodę dodatkowo..

Wszystkich nowych oczywiście zapraszamy :D jak znajdziemy ośrodek to założymy wątek już z zapisami.
Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ośrodki albo fajne okolice to proszę dawajcie, bo jak nie znajdziemy to będzie lipa.. chociaż faktycznie zawsze można jechac tam gdzie ostatnio :D