NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]to poszukej ośrodka jakiegoś i mi pokoż;)[/COLOR][/QUOTE] właśnie szukam ;) a musi to być koniecznie ośrodek nad jeziorem czy inną wodą? Quote
Tepes Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [COLOR=blue]mi to wisi, rzeka nawet może być abo coś w tym stylu;) [/COLOR] Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Tepes'][COLOR=blue]mi to wisi, rzeka nawet może być abo coś w tym stylu;) [/COLOR][/QUOTE] M. w zeszłym roku ambitnie kąpała się pod prysznicem :eviltong: Quote
Tepes Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [COLOR=blue]niestety Bon nie wejdzie ani do prysznica ani do wanny:evil_lol: jak coś znajdziesz dej znać;) [url]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Kontakt.html[/url] sam bydymy dzwonić;) [/COLOR] Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 a tu? [URL]http://gory.info.pl/merkury/[/URL] [B] to jest fajna oferta (i było polecone przez właścicieli z psami którzy tam byli) [URL]http://www.swierk-niewiesze.pl/osrodek.htm[/URL][/B] Quote
Rahl Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Co do zlotu, to nie wiem, czy chcę jechać... zobaczymy....... :) A co do wody,to jednak proponowałabym ośrodek nad wodą, zawsze dodatkowa "atrakcja". ;) Quote
Natula Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='NightQueen'] [URL]http://www.swierk-niewiesze.pl/osrodek.htm[/URL][/B][/QUOTE] to fajne, to jezioro dla psów tez fajne tylko nie wiem jak tam z miejscem( w sensie pełno ludzi ) w czasie wakacji 30 min ode mnie :evil_lol: Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Natula']to fajne, to jezioro dla psów tez fajne tylko nie wiem jak tam z miejscem( w sensie pełno ludzi ) w czasie wakacji 30 min ode mnie :evil_lol:[/QUOTE] troszkę mnie przeraża fakt że jest dom na domku i możemy nieco przeszkadzać innym wczasowiczom :diabloti: ostatni bywało nieco głośno :evil_lol: A co tam, jedźmy po raz drugi do Siweierza :diabloti::diabloti: Quote
Naklejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 No właśnie, Jetsan jest terytorialną paskudą, obcy mogą mieć problemy:lol: Nie... dobra... nie jadę z nim.... Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Naklejka']No właśnie, Jetsan jest terytorialną paskudą, obcy mogą mieć problemy:lol: Nie... dobra... nie jadę z nim....[/QUOTE] nie będzie na swoim terenie, więc nie będzie się czuł aż tak pewnie ;) do pokoju się da go z suczkami i po problemie :p po za tym w razie czego może ci ktoś pomóż kto przyjedzie bez psa, albo ktoś kto przyjedzie z psem który nie wymaga opieki (jak np. moja M. :evil_lol: - ona jest tak ugodowa że mogłam się zajmować jednocześnie 3 innymi a ona miała to nosie ;)) Quote
Naklejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Te psy w ciągu jednego dnia mogą uznać nowe miejsce za swoje :D On łagodny dla piesków... :D Ale narwany, wiecznie by się bawił... dupek jeden.... Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Naklejka']Te psy w ciągu jednego dnia mogą uznać nowe miejsce za swoje :D On łagodny dla piesków... :D Ale narwany, wiecznie by się bawił... dupek jeden....[/QUOTE] taaak ale psy aż tak się do tego miejsca nie przywiążą żeby je traktować jak swoje terytorium do pilnowania, przez to że będzie dużo psów, w ciągu tygodnia nie zrobi się z nich wielka rodzina w jednym domu :evil_lol::eviltong: eee tam... dasz radę ;) Quote
Naklejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Zobaczymy, jemu charakter jeszcze się zmienia, przecież to głupie szczenię jeszcze.... :lol: Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Naklejka']Zobaczymy, jemu charakter jeszcze się zmienia, przecież to głupie szczenię jeszcze.... :lol:[/QUOTE] tym bardziej trzeba go socjalizować :P Quote
Naklejka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dokładnie, dlatego taki zjazd byłby fajny, ludzie, psy, nowe miejsce... :D Quote
Iza. Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 zróbcie w jakimś fajnym miejscu, tez bym chciała przyjechać :P Mój Buenos bezproblemowy, dogaduje się z każdym psem i ludziem :cool3: Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Iza.']zróbcie w jakimś fajnym miejscu, tez bym chciała przyjechać :P [/QUOTE] propozycje mile widziane :cool3: Quote
Natula Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Naklejka, jak pojade to z moją szczeniakowa dzidzią wiec Twój dzidzia miałby koleżanke podobną wzrostowo i wiekowo :D Amelka przyjeła sobie za cel zycia uszczesliwianie i niesienie pomocy kazdemu kto żyje :lol::lol::lol: więc problemu nie bedzie Quote
dog193 Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Mnie się ten Kacwin najbardziej podoba, wyjątkowo urokliwe miejsce :) Quote
Iza. Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='NightQueen']propozycje mile widziane :cool3:[/QUOTE] popatrzę coś wieczorkiem :) Quote
Sweet Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 [quote name='dog193']Aha, co do domku 16-osobowego jest jeszcze jeden problem - kibel :diabloti: Ostatnio byliśmy po 6/7 w domkach, a i tak kolejki były (przynajmniej u nas). I jakoś nie potrafię sobie wyobrazić 16 osób do jednej łazienki :evil_lol: [/QUOTE] E tam narzekasz dawałyśmy rade:P I nawet nikt się w zimnej wodze nie kąpał:) Chyba że zapomniałyśmy włączyć boiler;P [quote name='NightQueen']my tego problemu nie mieliśmy, każdy się kąpał o innej godzinie, a ja nie wiem czemu ale zawsze ostatnia i wiecznie nie miałam ciepłej wody :evil_lol:[/QUOTE] [quote name='NightQueen']troszkę mnie przeraża fakt że jest dom na domku i możemy nieco przeszkadzać innym wczasowiczom :diabloti: ostatni bywało nieco głośno :evil_lol: A co tam, jedźmy po raz drugi do Siweierza :diabloti::diabloti:[/QUOTE] No w sumie troche tak:P Ja jestem za!:D haha:P Quote
Bewarka Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 U mnie z łazienką nie było problemów, może raz Jolka chciała iść a akurat już zmierzałam na szałerowanie, ale i tak mnie puściła pierwszą ;) Jedynie o co prosze to by się przydało zamykanie, bo zawału można dostać pod prysznicem...:diabloti: Ah i jak dla mnie woda to konieczność, mimo iż ostatnio nie miałam okazji poszaleć ^^ Też poszukam, wczoraj już troche nad tym posiedziałam. Quote
NightQueen Posted January 25, 2011 Author Posted January 25, 2011 [quote name='Bewarka']Jedynie o co prosze to by się przydało zamykanie, bo zawału można dostać pod prysznicem...[B]:diabloti:[/B] [/QUOTE] to mieli tylko uprzywilejowani :diabloti: czyli my :evil_lol: Quote
Avaloth Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 jutro będę dzwoni do Dębna, zobaczymy co powiedzą. Jeśli będą fajne warunki mogę tam podjecha nawet bo w ferię będę z drugiej strony jeziora czorstyńskiego, tereny znam bardzo dobrze (nie dębna ale jakieś10- 20 km dalej) i kocham tamte miejsca, taki mójk drugi dom :) [url]http://www.debnopodhale.pl/www.debnopodhale.pl/Witamy.html[/url] o tym mówię Patuś ten co dałaś fajny, ale ja nie umiem liczyc czy za tydzień za domek 5cio osobowy wychodzi prawie 300zł ? jak dla mnie to dużo, tym bardziej że doliczają jeszcze wodę dodatkowo.. Wszystkich nowych oczywiście zapraszamy :D jak znajdziemy ośrodek to założymy wątek już z zapisami. Jeśli ktoś ma jeszcze jakieś ośrodki albo fajne okolice to proszę dawajcie, bo jak nie znajdziemy to będzie lipa.. chociaż faktycznie zawsze można jechac tam gdzie ostatnio :D Quote
Sweet Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Dębno to dla mnie drugi koniec świata;( coś czuję że w tym roku się nie zobaczymy... Quote
Recommended Posts