Bewarka Posted September 5, 2010 Posted September 5, 2010 Ja sobie zapomniałam, że do bierzmowania idę i na pierwszą Mszę wypada przyjść :mdleje: A wczoraj otworzyłam oczy i od razu 'nie jade'...I śpie dalej :diabloti: Quote
dog193 Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Bewarka napisał(a):Wywaliłam Ewe. Pozdro :diabloti: Iśka, milcz, Dakuś jest moim pieskiem zlotowym :D Quote
Ppx Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 Powycinałam trochę, chociaż krzywo, ale może komuś się przyda. xd cd. chyba potem :P Dominika Molly Daktyl Fuks Lalka Paulina (ja), Maks, Maksowa, Bewarka Pixi Quote
Ppx Posted September 6, 2010 Posted September 6, 2010 1. Anula&Bono + pies Bono 2. Iś & Chester 3. dog193 - Daktyl/Hugo/Dino 4. Tz Skibka - Snoopy 5. jolkablaszczyk + piesy Nadia i Masza 6. gordonowa 7. Skibka + Viki 8. foxowa + psy Fuks i Audik 9. Bartiśkowa 10. Sweet 11. Ulv + Kraksa, Lalka, Pixi 12,13,14. Domixx m&m + Iwona i Kasia 15,16. Os. towarzyszące Bartiśkowa Łukasz, Arek, Zamiennik ;P 17. Smallpati + Molli 18. Ppx + Lucy 19. Maksowa + Maks 20. Bewarka + Misia 21, 22. Basia+pies odznaczyłam te pojedyncze ;) Quote
Sweet Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 A ja chciałam przypomnieć że Patrycja ma jeszcze zdjęcia do wstawienia!:D :evil_lol: Quote
NightQueen Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Sweet napisał(a):A ja chciałam przypomnieć że Patrycja ma jeszcze zdjęcia do wstawienia!:D :evil_lol: też mi się coś o uszy obiło :diabloti: Quote
Sweet Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 NightQueen napisał(a):też mi się coś o uszy obiło :diabloti: O to ciekawe:D Więc może by wstawiła jakieś zdjęcia? :D :evil_lol: bo ja tęsknie już za wami od dnia jak wróciłam a teraz jak juz nikt nie dodaje zdjęć to całkowicie;P ;( Quote
NightQueen Posted September 10, 2010 Author Posted September 10, 2010 Sweet napisał(a):O to ciekawe:D Więc może by wstawiła jakieś zdjęcia? :D :evil_lol: bo ja tęsknie już za wami od dnia jak wróciłam a teraz jak juz nikt nie dodaje zdjęć to całkowicie;P ;( teraz idę na imprezę, dodam może jutro :) Quote
Sweet Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 Będę czekać niecierpliwie:D Baw się dobrze na imprezie:D ;) Quote
Ppx Posted September 10, 2010 Posted September 10, 2010 a kto jeszcze oprócz Patrycji ma jeszcze zdjęcia ;) ? Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Wyspałam się mogę dodawać zdjęcia ;) Będę dawać je w miarę tematycznie, najpierw startujemy z Bonem zdjęcia nie rozjaśniane, nie obrabiane itd. bo mi się nie chce, więc jak chcecie to muście sobie poprawić jakość sami :eviltong: Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Audik i Fuks, czasami pojawia się też Ola ;) Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 cdn. jak mi się zachce dodawać kolejne, a mam ich dużoooo :diabloti: Quote
Sweet Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 To może ci się zachcieć jak najszybciej:P:D Quote
Tepes Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 http://img685.imageshack.us/img685/6554/dsc0553r.jpg te mogłaś se darować:evil_lol: Boniaaasty mój:loveu: Quote
Avaloth Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Patuś słonce, masz jakiś album typu picasa gdzie mogłabyś wszystkie zdjęcia wrzucić ? bo mi się z połowa Twoich nie otwiera a chciałam jeszcze kilka na fejsbuka wrzucić xd jeśli nie masz nic przeciwko ^^ Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 nie mam picasy ale mogę założyć a zdjęcia możecie kraść do woli :) Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 nie mogę w picasie pracować, bo w googlach mam konto studenckie, nei chce robić albumów, żeby wszyscy na roku widzieli jakie zdjęcia dodaje :roll: na czym mogę się jeszcze zalogować? fotosik mam zapchany zdjęciami Quote
Sweet Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 Nie otwiera mi sie ten link.. Wyskakuje komunikat ze albo nie ma zdjec albo nie mam do nich dostępu. I konto jakiegoś Mateusza Nowaka;P Quote
NightQueen Posted September 11, 2010 Author Posted September 11, 2010 Sweet napisał(a):Nie otwiera mi sie ten link.. Wyskakuje komunikat ze albo nie ma zdjec albo nie mam do nich dostępu. I konto jakiegoś Mateusza Nowaka;P musiałam skasować, bo zapomniałam że to konto z którego korzysta sporo osób Quote
Avaloth Posted September 11, 2010 Posted September 11, 2010 [quote name='NightQueen']nie mogę w picasie pracować, bo w googlach mam konto studenckie, nei chce robić albumów, żeby wszyscy na roku widzieli jakie zdjęcia dodaje :roll: na czym mogę się jeszcze zalogować? fotosik mam zapchany zdjęciami ja dawniej wrzucałam na photobucket.com ale tam nie ma albumów jako takich, wszystko jest razem. i od jakiegoś czasu nie czyta moich zdjęć xd Quote
Recommended Posts