Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Watek zakładam na prośbę Amigi, która chwilowo odcięta jest od neta .

Do jej znajomej przyplątał sie piesek , prawdopodobnie wyrzucony "wakacyjnie " (Pani mieszka na obrzeżach miasta ) .

Psiaczek jest uroczy, mały , czarny piesek o pięknej, aksamitnej sierści podobny do jamnika z lekką wadą zgryzu (ale prawie nie widać) wiek około 1,5 - 2 lata. Bardzo miły i sympatyczny, lubi dzieci , potrafi zachować się w domu i w samochodzie. Spragniony uczuć , lubi się przytulać. Ładnie szczeka, ogólnie robi bardzo sympatyczne wrażenie. Szuka dobrych ludzi i przyjaznego domu. Wysokość pieska okoła 20 cm w kłębie. Wesoły i rezolutny, nie niszczy niczego w domu.

kontakt do Amigi : 697 966 551 [email protected]

zaraz dołączę zdjęcia

Posted

Justii2388 napisał(a):
Mogę pomóc:) Czy psiak jest już ogłaszany na jakichś stronkach??

Oj bardzo, bardzo by się przydała pomoc w ogłaszaniu :-)

Posted

Patia napisał(a):
Amiga , potrzebne Allegro ? Piękny uśmiech ma ten psiaczek :) Czy ma jakieś imię ?

Oj potrzebne, potrzebne :-)
Ja strasznie intensywnie myślałam nad imieniem, bo cafeanimal mi bez imienia nie chciało przyjąć ogloszenia. Więc mimo wyjałowionego umysłu nazwałam go Dolar. Może mu przyniesie to imię szczęśćie :-)

Posted

Justii2388 napisał(a):
Może znajdź dogomaniaków ze swojego miasta i napisz do nich:)

Przez dłuższy czas nie mialam netu, teraz dopiero zaczynam dzialać

Posted

A osoba u której jest teraz piesek nie ma możliwości pozostawienia go u siebie? Pytam ponieważ w okresie wakacyjnym trudno będzie znaleść
psiakowi dom:/ No ale oczywiście nie poddajemy się :)

Posted

Na zawsze niestety nie, bo ma już swojego psiaczka i bardzo się ze sobą nie zgadzają. Ten domowy piesek jest też przygarnie ty i jest po przejściach.
Zresztą ona nie mieszka u siebie, tylko u rodziców i ona sama nie decyduje.
To osoba, która u siebie w okolicy dokarmia stado niedozywionych psów i bezdomnych i tych, co to niby mają swoje domy, ale są na łańcuchu i o porządnym jedzonku mogą sobie tylko pomarzyć. I wciąz jej tam ludzie podrzucają jakieś znajdki, bo wiedzą, że ona taka "nawiedzona" jest

Posted

Żadnego, ale to żadnego telefonu :-(
Jedna osoba tylko, ktora dzwonila o moją tymczasowiczkę szczeniaczke poprosiła o zdjęcia Dolara, ale nic z tego nie wynikło :shake: