Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka, czy mogę Cię prosić o wskazanie, tu czy na priv, gdzie zamawiasz karmę? b[I]o widzę jakieś wyjątkowo miłe ceny, a tez kupuję royala weter. dla mojej suki [/I]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jaaga, nie uwazasz, ze kiedy ludzie pytaja o psa, ktory jest pod Twoja opieka, wplacaja na niego pieniadze i chca mu pomoc w taki czy inny sposob, milym gestem byloby odpisanie na choc jedno pytanie o jego samopoczucie? Prznajmniej raz na kilka tygodni...

Posted

[quote name='Kam']erka, czy mogę Cię prosić o wskazanie, tu czy na priv, gdzie zamawiasz karmę? b[I]o widzę jakieś wyjątkowo miłe ceny, a tez kupuję royala weter. dla mojej suki [/I][/QroUOTE]

Na Allegro, w zeszłym miesiącu nawet znalazłam taniej, bo wtedy R.hepatic był za 209 zł 12 kg.

Posted

No niestety, ponad 100 , to zwykły Royal. Oskar ma mieszane z leczniczą, żeby trochę zmniejszyc koszty.

Oskarek podobno bardzo podupadł:(. Zrobił się przygarbiony, skurczony, ma duże problemy z chodzeniem, szczególnie po schodach , z których spadł juz kilka razy.
Okazuje się,ze problemy z kręgosłupem dają sie jeszcze bardziej we znaki niz choroba autoagresywna, śrut jaki ma w poblizu kręgosłupa też pewnie daje znać.
Jaaga rozważa przeniesienie Oskara choc na zimę do sąsiadki, która mieszka na parterze, aby uniknąć tych schodów.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

[quote name='Radek']Jak się staruszek miewa?[/QUOTE]

Nie najlepiej:(. Nie może już chodzić po schodach, więc sąsiadka Jaagi zgodziła się, żeby był u niej, na parterze.
Często zdarza mu się załatwiac w domu, bo nie zdąży wyjść.
Bardzo juz jest biedny:(.

• 4 weeks later...
Posted

Niestety, bardzo niedobrze:(. Czasami nie może nawet zejść po kilku schodkach i załatwia się w domu.
Zastanawiam się czy mu podać Trocoxil, czy nie zaszodzi mu zbytnio, ale chyba nie będzie wyjścia.

Posted

[INDENT] [B]Zapraszam na bazarek dla Rustiego i Akcji Sterylizacji: [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/248316-Og%C5%82oszeniowy-na-Akcj%C4%99-sterylizacj%C4%99-i-Rustiego-do-6-11-2013-do-godz-21-00?p=21480475#post21480475"]<KLIK>[/URL][/B]
[IMG]http://i216.photobucket.com/albums/cc26/Izabela124/New%202013/Bez_tytu1420u_2.jpg[/IMG] [/INDENT]

Posted

Radku, bardzo dziękujemy, że nawet teraz pamiętasz o Oskarku :loveu:.

Oskarkowi kupiłyśmy teraz karmę Royala na wrażliwy przewód pokarmowy - 20 kg za 218 zł.
Trzeba mu jeszcze kupić jakiś lek p.zapalny na stawy, bo nie jest dobrze z jego łapami:(.

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Erka, jesli testy watrobowe nie sa dobre, to nie ma sensu wchodzic z trcoxilem. moj pies ma 12 lat, jest w swietnej kondycji jak na swoj wiek, a po ostatnim trocoxilu dostal ostrej niewydolnosci krazenia, nerek i watroby. dwiema lapami byl juz na tamtym swiecie :(