kinga_kinga7 Posted September 1, 2012 Author Posted September 1, 2012 mnie też ostatnio wyrzucało z dogo! od godziny 7 nie mogłam się zalogować....do góry Obiś:) już niedługo Cię odwiedzę:) Quote
Paulaabp Posted September 1, 2012 Posted September 1, 2012 Do góry Obi, ja cie odwiedze jutro :) .:eviltong: Quote
Gojasasa Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 No i ja sie pokazę po tak dlugiej przerwie i blagam o wybaczenie :modla::modla::modla::modla::modla:mam nadzieje że Obiś nie jest na mnie zly?? Quote
Paulaabp Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 [quote name='Gojasasa']No i ja sie pokazę po tak dlugiej przerwie i blagam o wybaczenie :modla::modla::modla::modla::modla:mam nadzieje że Obiś nie jest na mnie zly??[/QUOTE] No nie wiem nie wiem :mad: Quote
danusiadanusia Posted September 5, 2012 Posted September 5, 2012 no to za dziewczynami do góry:) Quote
danusiadanusia Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 i małego awanturnika z rana miziam:) Quote
Gojasasa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 :comp26:ja tylko jeszcze Obiego podrzucę i uciekam żeby mnie nie wyrzuciło jutro z dogo I W GÓRRRĘĘ OBIIIIŚŚŚŚŚ:laola: Quote
Gojasasa Posted September 10, 2012 Posted September 10, 2012 w góręę OBIŚ :laola::laola::laola::laola::laola::laola::laola::bluepaw: Quote
kinga_kinga7 Posted September 12, 2012 Author Posted September 12, 2012 Paula byłaś dzisiaj u Obisia -jak nasz chłopak:) ja ostatnio u niego byłam! Quote
Paulaabp Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 [quote name='kinga_kinga7']Paula byłaś dzisiaj u Obisia -jak nasz chłopak:) ja ostatnio u niego byłam![/QUOTE] Wszystko super! Z wakacji wrocila taka Ola . Jest o rok starsza ode mnie i to ona cały czas wyprowadza Obisia i sie nim zajmuje :) . A mam 3 fotki, ale dzis nie wstawie bo mi cos telefon odmawia posluszenstwa :( Quote
kinga_kinga7 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='Paulaabp']Wszystko super! Z wakacji wrocila taka Ola . Jest o rok starsza ode mnie i to ona cały czas wyprowadza Obisia i sie nim zajmuje :) . A mam 3 fotki, ale dzis nie wstawie bo mi cos telefon odmawia posluszenstwa :([/QUOTE] aha:) to dziękuje Oli za jego opiekę:) Quote
gregorsat Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 A co u Obisia słychać? Ktoś miał mi nowe fotki na e-maila podrzucić. Takie z niedzielnego spacerku. Mam przecież tylko takie z kratami(no i z sunią jedna). Polubiłem tego pieska(szkoda, że tylko wirtualnie). Ale na razie swego zoo nie mam jak powiększyć. Quote
kinga_kinga7 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='gregorsat']A co u Obisia słychać? Ktoś miał mi nowe fotki na e-maila podrzucić. Takie z niedzielnego spacerku. Mam przecież tylko takie z kratami(no i z sunią jedna). Polubiłem tego pieska(szkoda, że tylko wirtualnie). Ale na razie swego zoo nie mam jak powiększyć.[/QUOTE] witaj u Obisia gregorsat:) zdjęcia obiecałam ja i obiecuję,że niedługo podeślę! Quote
Czoko Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='gregorsat']A co u Obisia słychać? Ktoś miał mi nowe fotki na e-maila podrzucić. Takie z niedzielnego spacerku. Mam przecież tylko takie z kratami(no i z sunią jedna). Polubiłem tego pieska(szkoda, że tylko wirtualnie). Ale na razie swego zoo nie mam jak powiększyć.[/QUOTE] Witaj gregorsat! Jak miło Cię spotkać też na innym forum - w avatarku widzisz suczkę tą, która tam jest tylko wymieniona w podpisie czyli Choco!;) Jeszcze na tym wątku mnie nie było:oops: Czy macie może gdzieś zdjęcia kotków z Azylu z jakimś opisem - potrzebuję do wklejenia na Wasz wątek na miau! Quote
kinga_kinga7 Posted October 2, 2012 Author Posted October 2, 2012 [quote name='Czoko']Witaj gregorsat! Jak miło Cię spotkać też na innym forum - w avatarku widzisz suczkę tą, która tam jest tylko wymieniona w podpisie czyli Choco!;) Jeszcze na tym wątku mnie nie było:oops: Czy macie może gdzieś zdjęcia kotków z Azylu z jakimś opisem - potrzebuję do wklejenia na Wasz wątek na miau![/QUOTE] Czoko kotów raczej nie mamy na dogomani,ale poprosiłam o zdjęcia z opisami,więc czekam -mam nadzieje,że dostanę! a gregorsat jest nowym "wirtualnym" opiekunem naszego Obisia:) Quote
Czoko Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 (edited) Czytałaś coś przed chwilą na FB?;) Właśnie wracam z 1 strony - też oglądałam Obisia! Edited October 2, 2012 by Czoko Quote
kinga_kinga7 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 [quote name='Czoko']Czytałaś coś przed chwilą na FB?;) Właśnie wracam z 1 strony - też oglądałam Obisia![/QUOTE] nie czytałam.. Quote
Paulaabp Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 Kinga, oto fotki dla Ciebie :buzi: [IMG]http://i47.tinypic.com/345mpur.jpg[/IMG] Kurcze, cos mi sie popsulo i sie nie da obrocic!. Masakra.. [IMG]http://i48.tinypic.com/dyoxsk.jpg[/IMG] [IMG]http://i46.tinypic.com/29z984i.jpg[/IMG] [URL="http://imageshack.us/photo/my-images/607/dscf7597.jpg/"][IMG]http://imageshack.us/a/img607/6461/dscf7597.jpg[/IMG][/URL] Nie wiem jak je obrocic.. Quote
kinga_kinga7 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Obiś jest cudowny:loveu: Paula może napiszesz o nim kilka zdań;) i porobimy mu ogłoszenia Quote
gregorsat Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 A ja już wiem, jak obrócić... komputer.:grin: Chłopak, jak się patrzy, jak kawaler po wojsku(tak mówiła moja babcia;-)). Dobrze byłoby znaleźć mu porządny domek...:dog: Quote
Recommended Posts