kinga_kinga7 Posted October 3, 2012 Author Posted October 3, 2012 Dobrze byłoby znaleźć mu porządny domek...:dog: jeszcze przed zimą...ale wierzę,że znajdziemy! Quote
gregorsat Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Ktoś mnie znowu wyprzedził...:oops: Ooooooooobiśśśśśśśśśśśś;) Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 może ktoś zechce się poczęstować Obisiowym bannerkiem;) Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Kinguś melduje się na zaproszenie :) jaki fajny sympatyczny psiaczek- ile ma lat i jak długo jest w schronisku? :) Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Igiełka']Kinguś melduje się na zaproszenie :) jaki fajny sympatyczny psiaczek- ile ma lat i jak długo jest w schronisku? :)[/QUOTE] ciocia Igiełka jest! Obiś jest w schronisku od zimy 2009r,ma ok 6lat...? jakoś tak:) Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='kinga_kinga7']ciocia Igiełka jest! Obiś jest w schronisku od zimy 2009r,ma ok 6lat...? jakoś tak:)[/QUOTE] jestem kochana i taki fajny uroczy psiaczek nie ma domku to już 3 lata w schronisku a może jest daleko od wejścia i nie rzuca się w oczy i napisz mi jeszcze czy chłopaczek jest wykastrowany i czy zgadza się z innymi czworonogami ? :) Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Igiełka']jestem kochana i taki fajny uroczy psiaczek nie ma domku to już 3 lata w schronisku a może jest daleko od wejścia i nie rzuca się w oczy i napisz mi jeszcze czy chłopaczek jest wykastrowany i czy zgadza się z innymi czworonogami ? :)[/QUOTE] Obiś nie jest wykastrowany,z innymi psiakami (tzn z psami,z suniami raczej ok:)) dogaduje się różnie...jest psem z charakterem! obecnie jest w boksie z sunią,żyje z nią w zgodzie,oczywiście sunia wysterylizowana Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='kinga_kinga7']Obiś nie jest wykastrowany,z innymi psiakami (tzn z psami,z suniami raczej ok:)) dogaduje się różnie...jest psem z charakterem! obecnie jest w boksie z sunią,żyje z nią w zgodzie,oczywiście sunia wysterylizowana[/QUOTE] czyli nie da sobie w kaszę dmuchać i ma rację a jak będe mieć więcej czasu to mogę napisać tekst do ogłoszeń dla Obiska :) Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Igiełka']czyli nie da sobie w kaszę dmuchać i ma rację a jak będe mieć więcej czasu to mogę napisać tekst do ogłoszeń dla Obiska :)[/QUOTE] super cioteczko:) Quote
gregorsat Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Od rana coś się u Obisia dzieje...:bigcool: To dobry znak.:-) Dziękuję Wam cioteczki...:modla: Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='gregorsat']Od rana coś się u Obisia dzieje...:bigcool: To dobry znak.:-) Dziękuję Wam cioteczki...:modla:[/QUOTE] udało się z bannerkiem,ale nie podlinkowany:) cioteczki,kto pomoże? Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 już napisałam :) Obiś- Sympatyczny Indywidualista szuka Ciebie na resztę życia- tytuł Witaj :) Nazywam się Obiś i mam 6 lat. Z wyglądu mały i biszkoptowo-szary jak przystało na dżentelmena z białym krawatem. Mówią o mnie trwardziel i wesołek choć czasem i mnie radość zamieni się w łzę a smutek wypełni serce. To nie poddaje się ale już tak długo patrzę na wejście bidula i wsród odwiedzających szukam Ciebie. Nie przepadam za psiakami ale z suniami się ładnie dogaduję. Ot poprostu cały ja chciałbym być najważniejszy a do ludzi jestem taki miły i przyjacielski. Lubię chodzić na spacery, uwielbiam głaskanie i drapanie za uchem a wtedy leżę do góry brzuchem. Wysłucham jak najlepszy przyjaciel a gdy będzie Ci przykro podam łapę jako zaproszenie na spacer. Czekam Twój na zawsze Obis :) niestety z banerkiem nie pomogę nie umiem :roll: Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 [quote name='Igiełka']już napisałam :) Obiś- Sympatyczny Indywidualista szuka Ciebie na resztę życia- tytuł Witaj :) Nazywam się Obiś i mam 6 lat. Z wyglądu mały i biszkoptowo-szary jak przystało na dżentelmena z białym krawatem. Mówią o mnie trwardziel i wesołek choć czasem i mnie radość zamieni się w łzę a smutek wypełni serce. To nie poddaje się ale już tak długo patrzę na wejście bidula i wsród odwiedzających szukam Ciebie. Nie przepadam za psiakami ale z suniami się ładnie dogaduję. Ot poprostu cały ja chciałbym być najważniejszy a do ludzi jestem taki miły i przyjacielski. Lubię chodzić na spacery, uwielbiam głaskanie i drapanie za uchem a wtedy leżę do góry brzuchem. Wysłucham jak najlepszy przyjaciel a gdy będzie Ci przykro podam łapę jako zaproszenie na spacer. Czekam Twój na zawsze Obis :) niestety z banerkiem nie pomogę nie umiem :roll: kochana! wspaniały i piękny tekst:) to zaczynamy ogłaszać Quote
danusiadanusia Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 [quote name='gregorsat']Od rana coś się u Obisia dzieje...:bigcool: To dobry znak.:-) Dziękuję Wam cioteczki...:modla:[/QUOTE] to my Tobie dziękujemy:) za Obisia i całą resztę, o której nie wspomnę...:calus:fajne, że dołączył do nas facet o wielkim sercu:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::ylsuper: Quote
kinga_kinga7 Posted October 5, 2012 Author Posted October 5, 2012 podrzucamy Obisia! ciekawe co teraz robi...pewnie śpi z koleżanką;) Quote
gregorsat Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Tyle się dzisiaj u niego działo... Zmęczył się chłopak tym zamętem...:-) Quote
Igiełka Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 miło że tekst Wam się podoba :) Danusiu popieram Witamy rodzynka w babskim gronie :) Quote
kinga_kinga7 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Witamy się z Obisiem i podrzucamy wysoko!:) Quote
gregorsat Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Cześć Obisiu.:smile: Ratuj mnie... Się kotom naraziłem...:eek2: Byłem trochę zajęty gdzie indziej, ale Ty i tak jesteś najważniejszy;) Quote
kinga_kinga7 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 gregorsat a kiedy odwiedzisz na "żywo" Obisia?:p Quote
gregorsat Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Chciałbym jak najszybciej:multi: To ode mnie tylko parę ulic... Ale przecież ktoś musi mnie z nim poznać... Minęło tyle czasu, a znam go tylko wirtualnie.:oops: Quote
kinga_kinga7 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 [quote name='gregorsat']Chciałbym jak najszybciej:multi: To ode mnie tylko parę ulic... Ale przecież ktoś musi mnie z nim poznać... Minęło tyle czasu, a znam go tylko wirtualnie.:oops:[/QUOTE] hmm...jakoś się umówimy;) jeśli zakończy się u nas zbiórka na schronisko,to prawdopodobnie ja te dary przywiozę i może wtedy..? Quote
Recommended Posts