Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Igiełka']Kinguś melduje się na zaproszenie :) jaki fajny sympatyczny psiaczek- ile ma lat i jak długo jest w schronisku? :)[/QUOTE]

ciocia Igiełka jest! Obiś jest w schronisku od zimy 2009r,ma ok 6lat...? jakoś tak:)

Posted

[quote name='kinga_kinga7']ciocia Igiełka jest! Obiś jest w schronisku od zimy 2009r,ma ok 6lat...? jakoś tak:)[/QUOTE]

jestem kochana i taki fajny uroczy psiaczek nie ma domku to już 3 lata w schronisku a może jest daleko od wejścia i nie rzuca się w oczy i napisz mi jeszcze czy chłopaczek jest wykastrowany i czy zgadza się z innymi czworonogami ? :)

Posted

[quote name='Igiełka']jestem kochana i taki fajny uroczy psiaczek nie ma domku to już 3 lata w schronisku a może jest daleko od wejścia i nie rzuca się w oczy i napisz mi jeszcze czy chłopaczek jest wykastrowany i czy zgadza się z innymi czworonogami ? :)[/QUOTE]

Obiś nie jest wykastrowany,z innymi psiakami (tzn z psami,z suniami raczej ok:)) dogaduje się różnie...jest psem z charakterem! obecnie jest w boksie z sunią,żyje z nią w zgodzie,oczywiście sunia wysterylizowana

Posted

[quote name='kinga_kinga7']Obiś nie jest wykastrowany,z innymi psiakami (tzn z psami,z suniami raczej ok:)) dogaduje się różnie...jest psem z charakterem! obecnie jest w boksie z sunią,żyje z nią w zgodzie,oczywiście sunia wysterylizowana[/QUOTE]

czyli nie da sobie w kaszę dmuchać i ma rację a jak będe mieć więcej czasu to mogę napisać tekst do ogłoszeń dla Obiska :)

Posted

[quote name='gregorsat']Od rana coś się u Obisia dzieje...:bigcool:
To dobry znak.:-)
Dziękuję Wam cioteczki...:modla:[/QUOTE]

udało się z bannerkiem,ale nie podlinkowany:) cioteczki,kto pomoże?

Posted

już napisałam :)

Obiś- Sympatyczny Indywidualista szuka Ciebie na resztę życia- tytuł

Witaj :)

Nazywam się Obiś i mam 6 lat. Z wyglądu mały i biszkoptowo-szary jak przystało na dżentelmena z białym krawatem. Mówią o mnie trwardziel i wesołek choć czasem i mnie radość zamieni się w łzę a smutek wypełni serce. To nie poddaje się ale już tak długo patrzę na wejście bidula i wsród odwiedzających szukam Ciebie.
Nie przepadam za psiakami ale z suniami się ładnie dogaduję. Ot poprostu cały ja chciałbym być najważniejszy a do ludzi jestem taki miły i przyjacielski.
Lubię chodzić na spacery, uwielbiam głaskanie i drapanie za uchem a wtedy leżę do góry brzuchem. Wysłucham jak najlepszy przyjaciel a gdy będzie Ci przykro podam łapę jako zaproszenie na spacer.

Czekam
Twój na zawsze
Obis

:)

niestety z banerkiem nie pomogę nie umiem :roll:

Posted

[quote name='Igiełka']już napisałam :)

Obiś- Sympatyczny Indywidualista szuka Ciebie na resztę życia- tytuł

Witaj :)

Nazywam się Obiś i mam 6 lat. Z wyglądu mały i biszkoptowo-szary jak przystało na dżentelmena z białym krawatem. Mówią o mnie trwardziel i wesołek choć czasem i mnie radość zamieni się w łzę a smutek wypełni serce. To nie poddaje się ale już tak długo patrzę na wejście bidula i wsród odwiedzających szukam Ciebie.
Nie przepadam za psiakami ale z suniami się ładnie dogaduję. Ot poprostu cały ja chciałbym być najważniejszy a do ludzi jestem taki miły i przyjacielski.
Lubię chodzić na spacery, uwielbiam głaskanie i drapanie za uchem a wtedy leżę do góry brzuchem. Wysłucham jak najlepszy przyjaciel a gdy będzie Ci przykro podam łapę jako zaproszenie na spacer.

Czekam
Twój na zawsze
Obis

:)

niestety z banerkiem nie pomogę nie umiem :roll:

kochana! wspaniały i piękny tekst:) to zaczynamy ogłaszać

Posted

[quote name='gregorsat']Od rana coś się u Obisia dzieje...:bigcool:
To dobry znak.:-)
Dziękuję Wam cioteczki...:modla:[/QUOTE]

to my Tobie dziękujemy:) za Obisia i całą resztę, o której nie wspomnę...:calus:fajne, że dołączył do nas facet o wielkim sercu:Cool!::bigcool::Cool!::bigcool::ylsuper:

Posted

[quote name='gregorsat']Chciałbym jak najszybciej:multi:
To ode mnie tylko parę ulic...
Ale przecież ktoś musi mnie z nim poznać...
Minęło tyle czasu, a znam go tylko wirtualnie.:oops:[/QUOTE]

hmm...jakoś się umówimy;) jeśli zakończy się u nas zbiórka na schronisko,to prawdopodobnie ja te dary przywiozę i może wtedy..?