Paulaabp Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 I jak tam się dzisiaj chodziło z Obisiem i Sharlott, oraz Etiopią ? ;) Quote
kinga_kinga7 Posted December 9, 2012 Author Posted December 9, 2012 [quote name='Paulaabp']I jak tam się dzisiaj chodziło z Obisiem i Sharlott, oraz Etiopią ? ;)[/QUOTE] Grzegorz dałeś radę zabrać 3 psiaki na spacerek:evil_lol::multi: to chyba musisz nas częściej odwiedzać:p Quote
gregorsat Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Paulaabp']I jak tam się dzisiaj chodziło z Obisiem i Sharlott, oraz Etiopią ? ;)[/QUOTE] Powoli daję radę.;) Obiś ciągnie za smycz, a uparta Sharlotta siada i ani roku dalej, no chyba, że jest zachęcana głaskami, tak co kilka minut.:crazyeye: Ale dzisiaj już mi się tak smycze nie plątały, jak tydzień temu. Etiopia chce wszystkich wkoło pożreć. Ale mnie nie zjadła. :multi: Zobaczymy, jak będzie za tydzień...;) Quote
Gojasasa Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='gregorsat']No, widok bezcenny: Jeden pies wyrywa do prz odu, drugi siedzi, a między nimi człowiek, który jakoś musi to ogarnąć:evil_lol: Wpadłbym znowu w niedzielę na godzinkę, albo dwie. Mogę??? Najgorzej, że w realu nikogo tam nie znam. Ot parę osób ze zdjęć z fb...:placz:[/QUOTE] Nie to ze sie upominam ale to ja dalam Obisia i Etiopie bym dala Marshala(o ile to tak sie pisze) ale byl na spacerku ínnym razem ;) Quote
gregorsat Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='kinga_kinga7']Grzegorz dałeś radę zabrać 3 psiaki na spacerek:evil_lol::multi: to chyba musisz nas częściej odwiedzać:p[/QUOTE] No, nie wszystkie razem, najpierw dwa, potem jeden. ;) No i już sam w boksach pieski pozamykałem. Może za tydzień na trochę dłużej wpadnę. :multi: I do Obisia - adres: aleja nr domu 20.:lol: Niedziela, to mój jedyny w miarę wolny dzień. Wtedy i dla swojego zwierzyńca mam więcej czasu. Quote
gregorsat Posted December 9, 2012 Posted December 9, 2012 [quote name='Gojasasa']Nie to ze sie upominam ale to ja dalam Obisia i Etiopie bym dala Marshala(o ile to tak sie pisze) ale byl na spacerku ínnym razem ;)[/QUOTE] Marshala mijałem, jak szedłem z Etiopią. Zapamiętałem go, bo był razem z Ashą w boksie, jak ją zabierałem do siebie. A jest taki bardzo podobny do mojego Maxa. Następnym razem pójdziemy na spacer jeszcze z tym kudłatkiem.;) Quote
Gojasasa Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='gregorsat']Marshala mijałem, jak szedłem z Etiopią. Zapamiętałem go, bo był razem z Ashą w boksie, jak ją zabierałem do siebie. A jest taki bardzo podobny do mojego Maxa. Następnym razem pójdziemy na spacer jeszcze z tym kudłatkiem.;)[/QUOTE] i jak tam dzisiaj na spacerku było?? Quote
gregorsat Posted December 17, 2012 Posted December 17, 2012 [quote name='Gojasasa']i jak tam dzisiaj na spacerku było??[/QUOTE] No już lepiej. Sharlotta na początku nie chciała spacerować, ale później, jak się rozkręciła to z Obim krok w krok równo chodziła. I jedno obok drugiego maszerowało. ;) Później jeszcze tylko Marshala poczochrałem na pożegnanie. Chciałem jeszcze z nim pospacerować, ale do pracy musiałem pojechać.:angryy: Może następnym razem nikt już nie przeszkodzi:mad: Quote
Paulaabp Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 gregorsat napisał(a):No już lepiej. Sharlotta na początku nie chciała spacerować, ale później, jak się rozkręciła to z Obim krok w krok równo chodziła. I jedno obok drugiego maszerowało. ;) Później jeszcze tylko Marshala poczochrałem na pożegnanie. Chciałem jeszcze z nim pospacerować, ale do pracy musiałem pojechać.:angryy: Może następnym razem nikt już nie przeszkodzi:mad: Ale dzisiaj to juz się udało wziasc Marshalla, prawda?? ; ) Quote
gregorsat Posted December 24, 2012 Posted December 24, 2012 Paulaabp napisał(a):Ale dzisiaj to juz się udało wziasc Marshalla, prawda?? ; ) Taaaaaaaaak:multi: A ten kudłaty przytulak to pędzi przed siebie jak zwariowany.:lol: I na ręce gramoli się, jakby chciał, żeby go nosić. Ale i Obisia i Sharlottę też wyspacerowałem. A jeszcze chodziłem z takim większym pieskiem, przytulakiem. Bardzo ładnie chodził na smyczy. W następną niedzielę też muszę z nim pospacerować... Quote
Nelliel Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 gregorsat napisał(a):Taaaaaaaaak:multi: A ten kudłaty przytulak to pędzi przed siebie jak zwariowany.:lol: I na ręce gramoli się, jakby chciał, żeby go nosić. Ale i Obisia i Sharlottę też wyspacerowałem. A jeszcze chodziłem z takim większym pieskiem, przytulakiem. Bardzo ładnie chodził na smyczy. W następną niedzielę też muszę z nim pospacerować... Ja was chyba mijałam jak Reksiki prowadziłam :) a duża przytulanka to tylko mi się z moją Arią kojarzy :3 :) Quote
Paulaabp Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Nelliel napisał(a):Ja was chyba mijałam jak Reksiki prowadziłam :) a duża przytulanka to tylko mi się z moją Arią kojarzy :3 :) To był Atos ( choc mówią tez na niego Max ) :) Quote
Nelliel Posted December 26, 2012 Posted December 26, 2012 Paulaabp napisał(a):To był Atos ( choc mówią tez na niego Max ) :) Jedno na A, drugie na A xD To i tak nie zmienia faktu, że duża przytulanka kojarzy mi się tylko z Arią :3 Quote
gregorsat Posted December 31, 2012 Posted December 31, 2012 A wczoraj - Obiś, Sharlotta, Atos, Mila i Etiopia, a kilka innych wyczochranych i wygłaskanych. :-) Tylko pod koniec już smaczków zabrakło. ;) Ale to nic, następnym razem wezmę więcej... Quote
kinga_kinga7 Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 w górę Obi! niech i do Ciebie uśmiechnie się szczęście tak jak do Śleputka ....:) http://www.dogomania.pl/forum/threads/207118-%C5%9Aleputek-Fredzio-w-schronisku-czeka-od-10-lat-zbiera-na-transport-%29 Quote
Paulaabp Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 W góre :) Obiś, zresztą jak co niedzielę był ze swoim Panem na spacerze ;) Quote
kinga_kinga7 Posted January 6, 2013 Author Posted January 6, 2013 Paulaabp napisał(a):W góre :) Obiś, zresztą jak co niedzielę był ze swoim Panem na spacerze ;) super!!! chłopaki już chyba się zakolegowali :) :) Quote
danusiadanusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):super!!! chłopaki już chyba się zakolegowali :) :) i może coś z tego wyniknie:) co Grzegorz;) Quote
kinga_kinga7 Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 danusiadanusia napisał(a):i może coś z tego wyniknie:) co Grzegorz;) może ....:razz: Quote
danusiadanusia Posted January 9, 2013 Posted January 9, 2013 pokazuj się chłopaku:):) gdzie jest Grzegorz? Quote
Paulaabp Posted January 12, 2013 Posted January 12, 2013 Obiś został przestawiony z kojca i teraz jest na wielkim wybiegu razem ze swoją panną Sharlott :) Quote
kinga_kinga7 Posted January 14, 2013 Author Posted January 14, 2013 Paulaabp napisał(a):Obiś został przestawiony z kojca i teraz jest na wielkim wybiegu razem ze swoją panną Sharlott :) to szczęśliwy Obiś:multi: Quote
gregorsat Posted January 14, 2013 Posted January 14, 2013 A więc tak: Harcujemy z Obisiem co niedziela. Chłopak już mnie chyba trochę poznaje, chętnie zapina się na smycz i chodzimy sobie tu i tam.:multi: Jego koleżanka Sharlotta poznaje mnie chyba jeszcze lepiej(ach te smakołyki z kieszeni robią cuda;)), aż chętniej na spacer się wychodzi. Może to i lepiej, że chłopak zmienił ostatnio miejsce, bo on lubi sobie pobiegać, a w boksie nie miał takiej możliwości. A przy okazji chodzimy ze skaczącym Sitkiem, przytulaśnym Atosem, piękną Herą(tydzień temu udzielała mi pierwszej pomocy, jak grzmotnąłem na tyłek i tak bardzo powoli zbierałem kości z asfaltu, niezwykle miły pies, z którym spacer jest prawdziwą przyjemnością), a ostatnio z Mufinem(to jest dopiero wyzwanie - wulkan energii i zwariowanych pomysłów, przytulak pierwszej potęgi-ale tylko na łańcuchu, smaczkowy łasuch, jakich mało).:evil_lol: Tylko jeszcze muszę się bardziej zorganizować, żeby wcześniej do schroniska przyjeżdżać - ale to już zależy od spacerowych zapędów mojego stada(W niedzielę idziemy rano z Ashką na dłuuuuuuuuuuuuuuuuugi spacer - to już taka nasza tradycja).;) Quote
Recommended Posts