gregorsat Posted March 11, 2013 Posted March 11, 2013 Wczoraj spacer z Obisiem, jak co niedzielę był.:multi: Chłopak biegał po największym śniegu.:lol: Za to koleżankę bardziej interesowała szeleszcząca torebka ze smaczkami(bo tutaj bez przekupstwa ani rusz).:evil_lol: Quote
ola_jetz Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Witaj Obiś w ten słoneczny poranek :) Jutro spacerek :razz: Quote
fegelle Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 witam :)) już dawno nie zaglądałam na dogo, i aż nie chce mi się wierzyć, że Obiś nadal nie znalazł domu :(( smutne to, ale.... i tak chłopak ma wielkie szczęście, że ma takich przyjaciół jak Wy. powodzonka chłopaku. p.s. Mojej Ineczce udało się to i Tobie się uda :-)) Quote
ola_jetz Posted April 4, 2013 Posted April 4, 2013 W górę Obisiu :) W niedzielę spacerek :multi: Quote
kinga_kinga7 Posted April 8, 2013 Author Posted April 8, 2013 [quote name='fegelle']i jak było na spacerku??[/QUOTE] właśnie! jak się sprawował chłopak :razz: Quote
Gojasasa Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 jak Obiego widziałam to biegł :D W górę Obiś :D Quote
ola_jetz Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 W górę Obisiu :) Wybiegałam się z nim, smaczków trochę dałam :) Później, jak szłam na autobus, to widziałam jeszcze, jak pan Grzegorz wyszedł Z Obisiem i Szarlot :lol: Także chyba Obiś na tydzień ma dosyć spacerków :lol: Quote
gregorsat Posted April 8, 2013 Posted April 8, 2013 [quote name='ola_jetz']W górę Obisiu :) Wybiegałam się z nim, smaczków trochę dałam :) Później, jak szłam na autobus, to widziałam jeszcze, jak pan Grzegorz wyszedł Z Obisiem i Szarlot :lol: Także chyba Obiś na tydzień ma dosyć spacerków :lol:[/QUOTE] A więc to było tak: Panna Sharlotta zobaczyła kałużę koło kojca i żadna siła nie była w stanie zabrać jej na spacer.:oops: Na nic się zdały smaczki i szeleszczenie torebką.:evil_lol: Zawiodły wszystkie moje sposoby.:crazyeye: Na spacer poszedł sam Obiś. Wyszło mu to na dobre, bo cała uwaga skupiona była na nim. Chodził gdzie chciał i jak chciał.:-o Został wyspacerowany, wygłaskany i wymyziany. Były i biegi i postoje. Chłopak był wyraźnie zadowolony.;) Quote
ola_jetz Posted April 9, 2013 Posted April 9, 2013 [quote name='gregorsat']A więc to było tak: Panna Sharlotta zobaczyła kałużę koło kojca i żadna siła nie była w stanie zabrać jej na spacer.:oops: Na nic się zdały smaczki i szeleszczenie torebką.:evil_lol: Zawiodły wszystkie moje sposoby.:crazyeye: Na spacer poszedł sam Obiś. Wyszło mu to na dobre, bo cała uwaga skupiona była na nim. Chodził gdzie chciał i jak chciał.:-o Został wyspacerowany, wygłaskany i wymyziany. Były i biegi i postoje. Chłopak był wyraźnie zadowolony.;)[/QUOTE] Szarlotka czasem ma takie humorki, ale przynajmniej wyszło to na dobre Obisiowi :evil_lol: Quote
Gojasasa Posted April 13, 2013 Posted April 13, 2013 [quote name='gregorsat']A więc to było tak: Panna Sharlotta zobaczyła kałużę koło kojca i żadna siła nie była w stanie zabrać jej na spacer.:oops: Na nic się zdały smaczki i szeleszczenie torebką.:evil_lol: Zawiodły wszystkie moje sposoby.:crazyeye: Na spacer poszedł sam Obiś. Wyszło mu to na dobre, bo cała uwaga skupiona była na nim. Chodził gdzie chciał i jak chciał.:-o Został wyspacerowany, wygłaskany i wymyziany. Były i biegi i postoje. Chłopak był wyraźnie zadowolony.;)[/QUOTE] Pewnie Obi zgadał się z Szarlotką :D i powiedział ze on sam chce wyjść i zeby ona zostala :D taki już jest nasz Obiś :D Quote
gregorsat Posted April 14, 2013 Posted April 14, 2013 Szczeliliśmy se dziś z Chopakiem spacera, jak co niedzielę;) Quote
Mortes Posted April 23, 2013 Posted April 23, 2013 Przepraszam że ja nie na temat ale gorąco zapraszam do odwiedzenia naszych psiaków , może jakaś dobra dusza będzie w stanie im jakoś pomóc :roll: Każda pomoc jest na wagę złota ...choćby dobra rada http://www.dogomania.pl/forum/thread...A-NA-CITO-!!!? http://www.dogomania.pl/forum/thread...0#post20753470 http://www.dogomania.pl/forum/threads/242557 http://www.dogomania.pl/forum/thread...-żyć Quote
Gojasasa Posted April 26, 2013 Posted April 26, 2013 Obiś trzeba cię na spacerek dłuuugii w niedzielę wziąć!! :D Quote
Recommended Posts