kinga_kinga7 Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 dawno nie zaglądałam do chłopaka ... Obisiu w górę! Quote
kinga_kinga7 Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 zaglądamy do chłopaka i podrzucamy! domku Obisiowy .... gdzie jesteś? Quote
ola_jetz Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Przepraszam, że tak późno to piszę, ale wcześniej nie miałam czasu wchodzić na dogo :c Otóż tydzień temu, w zasadzie 2 tygodnie temu, gdy wychodziłam z Obisiem na spacer, to zachowywał się dosyć dziwnie- chodził spokojnie, osowiale (smycz jak nigdy nie była naciągnięta :O), nie rzucał się do innych psów... Niewiem co się z nim dzieje. Zapisałam to w zeszycie na takie różne niepokojące objawy psów, powiedziałam to p. jakubowskiej, myślałam, że już wszystko będzie ok, ale niestety Obiś w ostatnią niedzielę również tak się zachowywał. Mam nadzieję, że to przez ten upał, ale boję się, że może zachorować na kleszczówkę :c Powiedziałąm to p. Mirce, powinna tam go obserwować. W niedzielę napiszę co z nim :c Quote
kinga_kinga7 Posted June 19, 2013 Author Posted June 19, 2013 [quote name='ola_jetz']Przepraszam, że tak późno to piszę, ale wcześniej nie miałam czasu wchodzić na dogo :c Otóż tydzień temu, w zasadzie 2 tygodnie temu, gdy wychodziłam z Obisiem na spacer, to zachowywał się dosyć dziwnie- chodził spokojnie, osowiale (smycz jak nigdy nie była naciągnięta :O), nie rzucał się do innych psów... Niewiem co się z nim dzieje. Zapisałam to w zeszycie na takie różne niepokojące objawy psów, powiedziałam to p. jakubowskiej, myślałam, że już wszystko będzie ok, ale niestety Obiś w ostatnią niedzielę również tak się zachowywał. Mam nadzieję, że to przez ten upał, ale boję się, że może zachorować na kleszczówkę :c Powiedziałąm to p. Mirce, powinna tam go obserwować. W niedzielę napiszę co z nim :c[/QUOTE] ojej ... czekamy na informacje - dobre! Quote
fegelle Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 poraz kolejny ojej :(( mam nadzieje że z Obisiem jest wszystko ok, i tak jak piszesz takie zachowanie jest spowodowane upałem. Quote
danusiadanusia Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 fegelle napisał(a):czy już wiadomo co dolega Obisiowi????? ponawiam pytanie, wiecie coś? Quote
ola_jetz Posted June 23, 2013 Posted June 23, 2013 Byłam dzisiaj w schronisku i w sumie normalnie się zachowywał, szarpał tak, jak wcześniej i rzucał się do niektórych psiaków :) Zapewne było to spowodowane tym upałem, dzisiaj było trochę zimniej :) Quote
fegelle Posted June 24, 2013 Posted June 24, 2013 super wiadomość :)) zatem panie Obiś DO GÓRY!! :)) Quote
fegelle Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 nikt nie zagląda do chłopaka :(( w górę Obisiu :)) w górę! Quote
ola_jetz Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 Ja zaglądam w górę Obiś :) Wczoraj sobie na spacerku pobiegał :) Quote
kinga_kinga7 Posted July 5, 2013 Author Posted July 5, 2013 ola_jetz napisał(a):Ja zaglądam w górę Obiś :) Wczoraj sobie na spacerku pobiegał :) fajnie! zróbcie jakieś fotki dziewczyny :) Quote
danusiadanusia Posted July 5, 2013 Posted July 5, 2013 kinga_kinga7 napisał(a):fajnie! zróbcie jakieś fotki dziewczyny :) zróbcie foty:):) plisssss Quote
fegelle Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Pan Obiś proszony jest na pierwszą stronę forum żeby w końcu ktoś go zauważył :) Quote
ola_jetz Posted July 17, 2013 Posted July 17, 2013 Później postaram się dodać zdjęcia z dzisiejszego spacerku :) Quote
Recommended Posts