Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 462
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

A ja jestem po długiej przerwie :oops:
Ajj.. jakoś tak. Tak czytałam wczesniejsze wpisy .Gregorsat, zapraszam w niedziele, wtedy jest wolontariat , pokażę Ci kojec Obisia, dam ci go na spacer :) Tylko nie w ta niedziele, bo mnie nie bedzie ( choroba...) ale za tydzień zapraszam!! :))

Posted

[quote name='Paulaabp']A ja jestem po długiej przerwie :oops:
Ajj.. jakoś tak. Tak czytałam wczesniejsze wpisy .Gregorsat, zapraszam w niedziele, wtedy jest wolontariat , pokażę Ci kojec Obisia, dam ci go na spacer :) Tylko nie w ta niedziele, bo mnie nie bedzie ( choroba...) ale za tydzień zapraszam!! :))[/QUOTE]

Będę na pewno u chłopaka. :multi:
Daj tylko wcześniej znać, o której.

Posted

[h=2][/h] [INDENT] Proszę zajrzyjcie na watek Trisi - dzikiej suni, zabranej z jednostki wojskowej- jej świata gdzie była szczęsliwa do betonowego boksu w schronisku :-(
[URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/221722-szukamy-dt-dla-Trisi-dzikiej-suni-z-bia%C5%82ostockiej-jednostki-wojskowej/page4"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ojskowej/page4[/URL] [/INDENT]

Posted

[quote name='gregorsat']Tym razem [B]mocno[/B] się postaram...[/QUOTE]

I byłem dzisiaj u chłopaka:multi:
A że tak bliżej 12, to już był po spacerze i strzeliliśmy sobie jeszcze jeden po okolicy;)
Chłopak wszystko obwąchał, rozkopał, zakopał, obwarczał... :roll:
Konkretny facet, nie flaki na oleju:lol:

Posted

[quote name='gregorsat']I byłem dzisiaj u chłopaka:multi:
A że tak bliżej 12, to już był po spacerze i strzeliliśmy sobie jeszcze jeden po okolicy;)
Konkretny facet, nie flaki na oleju:lol:[/QUOTE]

super :multi: w końcu poznałeś "swojego" podopiecznego,a zrobiłeś może jakieś fotki?

Posted

[quote name='kinga_kinga7']super :multi: w końcu poznałeś "swojego" podopiecznego,a zrobiłeś może jakieś fotki?[/QUOTE]

Tego nie dało się zrobić...
Chodziłem z chłopakiem i drugim pieskiem z kojca.
Obi darł do przodu, a tamten, taki wyciszony, nie i głaskaniem trzeba było go zachęcać do spaceru, bo inaczej stawał jak wryty i koniec.
Dwie smycze i dwie ręce...

Posted

[quote name='gregorsat']Tego nie dało się zrobić...
Chodziłem z chłopakiem i drugim pieskiem z kojca.
Obi darł do przodu, a tamten, taki wyciszony, nie i głaskaniem trzeba było go zachęcać do spaceru, bo inaczej stawał jak wryty i koniec.
Dwie smycze i dwie ręce...[/QUOTE]

ale i tak fajnie,że odwiedziłeś Obiego:loveu:

Posted

[quote name='gregorsat']I byłem dzisiaj u chłopaka:multi:
Konkretny facet, nie flaki na oleju:lol:[/QUOTE]

Super :) Widziałam Was :)

Posted

[quote name='Paulaabp']Super :) Widziałam Was :)[/QUOTE]

No, widok bezcenny:
Jeden pies wyrywa do przodu, drugi siedzi, a między nimi człowiek, który jakoś musi to ogarnąć:evil_lol:

Wpadłbym znowu w niedzielę na godzinkę, albo dwie.
Mogę???
Najgorzej, że w realu nikogo tam nie znam. Ot parę osób ze zdjęć z fb...:placz:

Posted

[QUOTE]Wpadłbym znowu w niedzielę na godzinkę, albo dwie.
Mogę???
Najgorzej, że w realu nikogo tam nie znam. Ot parę osób ze zdjęć z fb...:placz:[/QUOTE]

niedługo się chyba zadomowisz w naszym Azylku na dobre:evil_lol:

Posted

przepraszam za offa ale zapraszam na wątek (jestem niepełnoletnia, robię co mogę!!)
[FONT=arial black][U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-ko%C5%9Bci-z-chorob%C4%85-sk%C3%B3ry-mo%C5%BCe-nie-przetrwa%C4%87-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL]
[/U][/FONT]
[SIZE=3]suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [/SIZE][U][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3]POMOCY[/SIZE][/COLOR][/B][/U]