danusiadanusia Posted November 3, 2012 Posted November 3, 2012 oooo!!! a co tu cichutko? pokazuj się przystojniaku:) Quote
gregorsat Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Witaj Obisiu... Coś tak cichutko u Ciebie... Quote
Paulaabp Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 A ja jestem po długiej przerwie :oops: Ajj.. jakoś tak. Tak czytałam wczesniejsze wpisy .Gregorsat, zapraszam w niedziele, wtedy jest wolontariat , pokażę Ci kojec Obisia, dam ci go na spacer :) Tylko nie w ta niedziele, bo mnie nie bedzie ( choroba...) ale za tydzień zapraszam!! :)) Quote
gregorsat Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 [quote name='Paulaabp']A ja jestem po długiej przerwie :oops: Ajj.. jakoś tak. Tak czytałam wczesniejsze wpisy .Gregorsat, zapraszam w niedziele, wtedy jest wolontariat , pokażę Ci kojec Obisia, dam ci go na spacer :) Tylko nie w ta niedziele, bo mnie nie bedzie ( choroba...) ale za tydzień zapraszam!! :))[/QUOTE] Będę na pewno u chłopaka. :multi: Daj tylko wcześniej znać, o której. Quote
danusiadanusia Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 oooo!!! wreszcie się chłopcy poznają:):) i pospacerują:) szepnę na ucho AISHY, żeby wyrobiła do niedzieli kondycję Pana:) Quote
kinga_kinga7 Posted November 16, 2012 Author Posted November 16, 2012 [quote name='gregorsat']Będę na pewno u chłopaka. :multi: Daj tylko wcześniej znać, o której.[/QUOTE] super!!!! Obiś się bardzo ucieszy:mdrmed::mdrmed: Quote
gregorsat Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Cześć Obiś, chłopaku. Postaram się jutro zajrzeć do Ciebie;) Quote
kinga_kinga7 Posted November 25, 2012 Author Posted November 25, 2012 [quote name='gregorsat']Cześć Obiś, chłopaku. Postaram się jutro zajrzeć do Ciebie;)[/QUOTE] :Cool!::jumpie: Quote
kinga_kinga7 Posted November 26, 2012 Author Posted November 26, 2012 i co Grzegorz,byłeś u chłopaka ?? Quote
Paulaabp Posted November 28, 2012 Posted November 28, 2012 Niedziela - gdzieś tak około 9.30, zapraszam ;) Quote
kinga_kinga7 Posted November 28, 2012 Author Posted November 28, 2012 [quote name='Paulaabp']Niedziela - gdzieś tak około 9.30, zapraszam ;)[/QUOTE] wpadłabym;) ale będę w niedziele na zajęciach:roll: Quote
gregorsat Posted December 1, 2012 Posted December 1, 2012 [quote name='Paulaabp']Niedziela - gdzieś tak około 9.30, zapraszam ;)[/QUOTE] Tym razem [B]mocno[/B] się postaram... Quote
Vicky62 Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [h=2][/h] [INDENT] Proszę zajrzyjcie na watek Trisi - dzikiej suni, zabranej z jednostki wojskowej- jej świata gdzie była szczęsliwa do betonowego boksu w schronisku :-( [URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/221722-szukamy-dt-dla-Trisi-dzikiej-suni-z-bia%C5%82ostockiej-jednostki-wojskowej/page4"]http://www.dogomania.pl/forum/thread...ojskowej/page4[/URL] [/INDENT] Quote
gregorsat Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='gregorsat']Tym razem [B]mocno[/B] się postaram...[/QUOTE] I byłem dzisiaj u chłopaka:multi: A że tak bliżej 12, to już był po spacerze i strzeliliśmy sobie jeszcze jeden po okolicy;) Chłopak wszystko obwąchał, rozkopał, zakopał, obwarczał... :roll: Konkretny facet, nie flaki na oleju:lol: Quote
kinga_kinga7 Posted December 2, 2012 Author Posted December 2, 2012 [quote name='gregorsat']I byłem dzisiaj u chłopaka:multi: A że tak bliżej 12, to już był po spacerze i strzeliliśmy sobie jeszcze jeden po okolicy;) Chłopak wszystko obwąchał, rozkopał, zakopał, obwarczał... :roll: Konkretny facet, nie flaki na oleju:lol:[/QUOTE] super :multi: w końcu poznałeś "swojego" podopiecznego,a zrobiłeś może jakieś fotki? Quote
gregorsat Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 [quote name='kinga_kinga7']super :multi: w końcu poznałeś "swojego" podopiecznego,a zrobiłeś może jakieś fotki?[/QUOTE] Tego nie dało się zrobić... Chodziłem z chłopakiem i drugim pieskiem z kojca. Obi darł do przodu, a tamten, taki wyciszony, nie i głaskaniem trzeba było go zachęcać do spaceru, bo inaczej stawał jak wryty i koniec. Dwie smycze i dwie ręce... Quote
kinga_kinga7 Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 [quote name='gregorsat']Tego nie dało się zrobić... Chodziłem z chłopakiem i drugim pieskiem z kojca. Obi darł do przodu, a tamten, taki wyciszony, nie i głaskaniem trzeba było go zachęcać do spaceru, bo inaczej stawał jak wryty i koniec. Dwie smycze i dwie ręce...[/QUOTE] ale i tak fajnie,że odwiedziłeś Obiego:loveu: Quote
Paulaabp Posted December 3, 2012 Posted December 3, 2012 [quote name='gregorsat']I byłem dzisiaj u chłopaka:multi: A że tak bliżej 12, to już był po spacerze i strzeliliśmy sobie jeszcze jeden po okolicy;) Chłopak wszystko obwąchał, rozkopał, zakopał, obwarczał... :roll: Konkretny facet, nie flaki na oleju:lol:[/QUOTE] Super :) Widziałam Was :) Quote
gregorsat Posted December 7, 2012 Posted December 7, 2012 [quote name='Paulaabp']Super :) Widziałam Was :)[/QUOTE] No, widok bezcenny: Jeden pies wyrywa do przodu, drugi siedzi, a między nimi człowiek, który jakoś musi to ogarnąć:evil_lol: Wpadłbym znowu w niedzielę na godzinkę, albo dwie. Mogę??? Najgorzej, że w realu nikogo tam nie znam. Ot parę osób ze zdjęć z fb...:placz: Quote
kinga_kinga7 Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [QUOTE]Wpadłbym znowu w niedzielę na godzinkę, albo dwie. Mogę??? Najgorzej, że w realu nikogo tam nie znam. Ot parę osób ze zdjęć z fb...:placz:[/QUOTE] niedługo się chyba zadomowisz w naszym Azylku na dobre:evil_lol: Quote
gregorsat Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 Będzie ktoś jutro??? O której mam być??? Zimy się nie boję;) Quote
megi345 Posted December 8, 2012 Posted December 8, 2012 przepraszam za offa ale zapraszam na wątek (jestem niepełnoletnia, robię co mogę!!) [FONT=arial black][U][URL="http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-ko%C5%9Bci-z-chorob%C4%85-sk%C3%B3ry-mo%C5%BCe-nie-przetrwa%C4%87-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231"]http://www.dogomania.pl/forum/threads/237101-okropnie-wychudzona-suka-same-kości-z-chorobą-skóry-może-nie-przetrwać-zimy-POMOCY?p=20108231#post20108231[/URL] [/U][/FONT] [SIZE=3]suczka megawychudzona sama skóra i kości, w dodatku choroba skóry, aż się dziwie, że do tej pory nikt jej nie pomógł a wygląda jak chodzący szkielet!! [/SIZE][U][B][COLOR=#ff0000][SIZE=3]POMOCY[/SIZE][/COLOR][/B][/U] Quote
Recommended Posts