Gojasasa Posted August 16, 2012 Posted August 16, 2012 Biedny kochany Obi nikt do Ciebie nie zagląda wiec postanowiłam zajrzeć :) czy zostałabym przyjęta:cool3:?? Kochany Obi <3 :loveu::loveu: Quote
kinga_kinga7 Posted August 17, 2012 Author Posted August 17, 2012 [quote name='Gojasasa']Biedny kochany Obi nikt do Ciebie nie zagląda wiec postanowiłam zajrzeć :) czy zostałabym przyjęta:cool3:?? Kochany Obi <3 :loveu::loveu:[/QUOTE] witaj,oczywiście,że zostaniesz przyjęta:):) a może wiesz co u Obisia? Quote
Gojasasa Posted August 19, 2012 Posted August 19, 2012 [quote name='kinga_kinga7']witaj,oczywiście,że zostaniesz przyjęta:):) a może wiesz co u Obisia?[/QUOTE] niestety mnie nie bylo:( dziekuje za przyjecie :) Obiś kohany ;***:loveu: Quote
danusiadanusia Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 to i ja witam się z chłopakiem i cioteczkami:) Quote
Paulaabp Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 Witam, pewnie ze jestem u tego kochanego pieska :) . Obi w kojcu jest z drugim pieskiem :) . Wychodzi na spacerki i juz taki radosny sie zrobil :) Quote
kinga_kinga7 Posted August 21, 2012 Author Posted August 21, 2012 [quote name='Paulaabp']Witam, pewnie ze jestem u tego kochanego pieska :) . Obi w kojcu jest z drugim pieskiem :) . Wychodzi na spacerki i juz taki radosny sie zrobil :)[/QUOTE] to fajnie:) bądź grzeczny Obisiu:) kiedyś się trochę awanturował.... Quote
Paulaabp Posted August 21, 2012 Posted August 21, 2012 [quote name='kinga_kinga7']to fajnie:) bądź grzeczny Obisiu:) kiedyś się trochę awanturował....[/QUOTE] Tzn teraz tez troche rzuca sie do pieskow, ale jakos z tym psiakiem co jest w kojcu dobrze sie dogaduje i razem wychodza na spacerki :). Quote
kinga_kinga7 Posted August 23, 2012 Author Posted August 23, 2012 [quote name='anhelina']Zaglądam:) OBI w górę:)[/QUOTE] nowa cioteczka u Obisia! Witamy:) Quote
Gojasasa Posted August 27, 2012 Posted August 27, 2012 przepraszam dawno byłam ;( ale teraz postaram sie nie zaglądać w kratke tylko coziennie ;** w górę :Cool!: Quote
kinga_kinga7 Posted August 27, 2012 Author Posted August 27, 2012 [quote name='Gojasasa']przepraszam dawno byłam ;( ale teraz postaram sie nie zaglądać w kratke tylko coziennie ;** w górę :Cool!:[/QUOTE] trzymamy za słowo:mad: do góry Obiś Quote
danusiadanusia Posted August 28, 2012 Posted August 28, 2012 to i ja chłopaka podniosę:) jutro Paula zrobi zdjęcia, więc zapraszamy na sesję:) wielkie dzięki dziewczyny:) wpadajcie na bazarek do nas:) Quote
Paulaabp Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 Przepraszam ale mam tylko 3 zdjecia Obisia i to w kojcu, poniewaz dzis jak nigdy dziewczyna zabrala go na bardzo dlugi spacer a ja w tym czasie oswajalam nowa suczke ON'ka. W niedziele zrobie podczas spaceru ładniejsze. Obiś z koleżanka :) . [IMG]http://i49.tinypic.com/anh268.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/34dlw05.jpg[/IMG] [IMG]http://i49.tinypic.com/wik3ds.jpg[/IMG] [B]Dodam, że Obiś szczekał na aparat :)[/B] Ładniejsze zdjecia zrobie podczas spacerku w niedziele, obiecuje . Quote
kinga_kinga7 Posted August 29, 2012 Author Posted August 29, 2012 Paula! bardzo Ci dziękuje za fotki Obisia:loveu::loveu: chłopak jest rewelacyjny!!!!!! Quote
natalka9860 Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 cudny piesio, szkoda że rodzice się nie zgadzają na kolenego, bo wzięłabym ze schronu... ale jakiegoś z włosem bo babcia ma allergie... Quote
Paulaabp Posted August 29, 2012 Posted August 29, 2012 [quote name='kinga_kinga7']Paula! bardzo Ci dziękuje za fotki Obisia:loveu::loveu: chłopak jest rewelacyjny!!!!!![/QUOTE] Oj, nie ma za co dziekowac, wiem ze zdjecia nie sa super, ale naprawde postaram sie w niedziele zrobic mu na spacerze :) . Quote
danusiadanusia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 i Obisia podrzucę do góry:) lecę myć okna:) później jestem na bazarku koszulkowym:) dzisiaj koniec zapraszam do kibicowania:) i licytowania:) Quote
danusiadanusia Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='natalka9860']cudny piesio, szkoda że rodzice się nie zgadzają na kolenego, bo wzięłabym ze schronu... ale jakiegoś z włosem bo babcia ma allergie...[/QUOTE] ja jestem z włosem, może mnie adoptujesz:):evil_lol::evil_lol: Quote
danusiadanusia Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 i z rana tradycyjnie podrzucę chłopaka:) Quote
Gojasasa Posted August 31, 2012 Posted August 31, 2012 (edited) [B]PRZEPRASZAM ZNOWU [/B]CZY WY TEŻ TAK MACIE ZE PRZEZ PARĘ DNI WAS WYRZUCA Z DOGO??!! ehh... [B]przepraszam[/B] postaram się być częściej jeżeli mi na to pozwoli mój komputer :comp26::comp26::niewiem:;/ DO GÓRRRYY PIESKU!!! :Cool!::Cool!: :Cool!: :laugh2_2::Cool!::bigcool::bigcool: Edited August 31, 2012 by Gojasasa Quote
Recommended Posts