andzia69 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Kopiuje z naszego kieleckiego wątku: "Dzisiaj na moje podwórko przybłąkał się piękny, czarny labrador. Jest młody, weterynarz określił go na rok-1,5. Nie ma chpia. Już jakieś kobiety dzwoniły po schron żeby nie pozarażał ich dzieci :angryy:. Nie wykazuje on żadnej agresji w stosunku do psów/kotów i dzieci, właściwie to do nikogo. Nie znacie może kogos komu zaginął taki labek? " Już szykował się na niego nasz "schron" - panie, które go dokarmiały znalazły mu chwilowy dt - ale pani z dt wyjeżdża 13 sierpnia i dlatego szukamy dla niego dobrego domu... Prosimy o pomoc - u nas na maxa zapsienie i brak jakichkolwiek możliwości pomocy dla tego psiaka:-(:-(:-( Quote
andzia69 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 BUDRYSEK napisał(a):o rany jakie cudooooooo!!!!! no nic tylko brac!!!:) pies normalnie bez wad!...poza tym, ze płacze zostawiony sam;) Quote
jotpeg Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 andziu, napisz moze do uzytkowniczki ambird - zajmuje sie labkami Quote
andzia69 Posted August 4, 2010 Author Posted August 4, 2010 jotpeg napisał(a):andziu, napisz moze do uzytkowniczki ambird - zajmuje sie labkami wiem kochana;) Basia i Barni też poinformowana:)...sama mam konto na labkach...ale tam, zeby założyć wątek trza zgody moda, więc założyłam tu, a tam jak uznają, ze temat może się znaleźć to założą:) Quote
Dana i Muszkieterowie Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 andzia69 napisał(a):wiem kochana;) Basia i Barni też poinformowana:)...sama mam konto na labkach...ale tam, zeby założyć wątek trza zgody moda, więc założyłam tu, a tam jak uznają, ze temat może się znaleźć to założą:) Dobrze, że Basia już wie o labku. Jest piękny, jak to labek. Aż się nie chce wierzyć, ze ktoś go wyrzucił, co się więc stało ? Gdzie teraz przebywa to czarne cudo ? Quote
an-na4 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Gdyby był potrzebny DT, to może ja mogłabym jakoś....:roll: Quote
Basia i Barni Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Witam dostałam info , założymy wątek u nas i działamy . Quote
Guest ambird Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 andzia69 napisał(a):wiem kochana;) Basia i Barni też poinformowana:)...sama mam konto na labkach...ale tam, zeby założyć wątek trza zgody moda, więc założyłam tu, a tam jak uznają, ze temat może się znaleźć to założą:) U nas nie trzeba zgody moda na założenie tematu ;) Pomyślimy co z nim zrobić :) Quote
Guest ambird Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 an-na4 napisał(a):Gdyby był potrzebny DT, to może ja mogłabym jakoś....:roll: Masz jakieś doświadczenia w DT? Quote
fridaoo Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 słuchajcie, pilna sprawa. Kobieta zadzwoniła do mnie dzisiaj rano- prosi o pomoc w znalezieniu mu domu- nie chce,żeby poszedł byle gdzie. Załozyłam mu wątek na labkach http://labradory.info/viewtopic.php?p=738621#738621 Quote
fridaoo Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 ambird napisał(a):U nas nie trzeba zgody moda na założenie tematu ;) Pomyślimy co z nim zrobić :) to ja namieszałam, przepraszam:( Quote
an-na4 Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 Nie. Nigdy nie pomagałam w ten sposób psu. Mam jednak własnego psa, sunię Jagę i trochę doświadczenia z psami Quote
andzia69 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 An-na - jeśli byś mogła zabrać chłopaka na tymczas byłoby bardzo dobrze...trzeba działać szybko, bo pani opiekująca się psiakiem wyjeżdża...poza tym on nie siedzi w domu, a na zewnątrz... Quote
Aimez_moi Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 O Boziu...... jaki piekny.....:) Gdyby nie to, ze moj Dago lezy obok mnie poomyslalabym, ze to On........:) Quote
andzia69 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 podniosę troszkę, bo przecież nie chcemy, by pies trafił w nieodpowiedzialne ręce...tym bardziej, ze nie jest wykastrowany... Quote
andzia69 Posted August 5, 2010 Author Posted August 5, 2010 Aimez_moi napisał(a):Czyz on nie jest piekny?.......:):) no piękny jest......szkoda, że nikt go nie szuka:( Quote
fridaoo Posted August 5, 2010 Posted August 5, 2010 przystojniaczku;) do góry malutki:multi::multi: Quote
an-na4 Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Jedziemy do niego w sobotę. Zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie. Mam nadzieję, że będzie móg zostać u mnie i dogada sie z moimi zwierzakami. Quote
Guest ambird Posted August 6, 2010 Posted August 6, 2010 Czekamy niecierpliwie :) fridaoo też pojedzie, zobaczy co to za gagatek :D Quote
Recommended Posts