Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuje z naszego kieleckiego wątku:

"Dzisiaj na moje podwórko przybłąkał się piękny, czarny labrador. Jest młody, weterynarz określił go na rok-1,5. Nie ma chpia. Już jakieś kobiety dzwoniły po schron żeby nie pozarażał ich dzieci :angryy:. Nie wykazuje on żadnej agresji w stosunku do psów/kotów i dzieci, właściwie to do nikogo. Nie znacie może kogos komu zaginął taki labek? "

Już szykował się na niego nasz "schron" - panie, które go dokarmiały znalazły mu chwilowy dt - ale pani z dt wyjeżdża 13 sierpnia i dlatego szukamy dla niego dobrego domu...

Prosimy o pomoc - u nas na maxa zapsienie i brak jakichkolwiek możliwości pomocy dla tego psiaka:-(:-(:-(

• Replies 78
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jotpeg napisał(a):
andziu, napisz moze do uzytkowniczki ambird - zajmuje sie labkami

wiem kochana;) Basia i Barni też poinformowana:)...sama mam konto na labkach...ale tam, zeby założyć wątek trza zgody moda, więc założyłam tu, a tam jak uznają, ze temat może się znaleźć to założą:)

Posted

andzia69 napisał(a):
wiem kochana;) Basia i Barni też poinformowana:)...sama mam konto na labkach...ale tam, zeby założyć wątek trza zgody moda, więc założyłam tu, a tam jak uznają, ze temat może się znaleźć to założą:)

Dobrze, że Basia już wie o labku. Jest piękny, jak to labek.
Aż się nie chce wierzyć, ze ktoś go wyrzucił, co się więc stało ?
Gdzie teraz przebywa to czarne cudo ?

Guest ambird
Posted

andzia69 napisał(a):

U nas nie trzeba zgody moda na założenie tematu ;)

Pomyślimy co z nim zrobić :)

Guest ambird
Posted

an-na4 napisał(a):
Gdyby był potrzebny DT, to może ja mogłabym jakoś....:roll:

Masz jakieś doświadczenia w DT?

Posted

An-na - jeśli byś mogła zabrać chłopaka na tymczas byłoby bardzo dobrze...trzeba działać szybko, bo pani opiekująca się psiakiem wyjeżdża...poza tym on nie siedzi w domu, a na zewnątrz...

Guest ambird
Posted

Czekamy niecierpliwie :)

fridaoo też pojedzie, zobaczy co to za gagatek :D