LidkaWejman Posted April 4, 2011 Posted April 4, 2011 Dzięki Elaja! Teraz musimy tylko znaleźć kogoś z Kalisza i będziemy rozsyłać maile do fundacji po prośbie.... Quote
Bonsai Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Okej, a co miałaby robić osoba na miejscu? Zadzwonię do znajomej, tylko wolałabym jej już jakies konkrety podsunąć. Quote
elaja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Byłaby po prostu mózgiem całej operacji , a więc odpowiedzialna za ewentualny kontakt z fundacją , powinna też mieć jak najwięcej aktualnych informacji o Kencie , przydałyby się też koniecznie nowe zdjęcia i więcej osób na wątku . Jeśli uda się nam coś postanowić względem Kenta i potrzebne będą deklaracje i wpłaty to musi też nad tym czuwać. Bardzo ważny jest kontakt ze schroniskiem , bo przecież pies formalnie jest jego własnością. Quote
Bonsai Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Dobrze, pogadam z Anetą. elaja, podasz mi swój numer telefonu? Mogłabym Was z Anetą skontaktować. Quote
elaja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Bonsai']Dobrze, pogadam z Anetą. elaja, podasz mi swój numer telefonu? Mogłabym Was z Anetą skontaktować.[/QUOTE] Wysłałam PW;) Quote
LidkaWejman Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Super, czytam,że coś zaczyna się dziać. Czy dzwonił ktoś w sprawie Kenta Bonsai???? Bo na allegro jest zaznaczone,że jedna osoba obserwuje...dziś się kończą aukcje wystawię ponownie- już trzeci raz , czyli wiszą już miesiąc an allegro, odsłon mnóstwo,ale żadnych konkretów. Quote
elaja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='Bonsai']Niestety, NIKT nie dzwonił. :([/QUOTE] No nie , a ja sama czekałam na tel. , odczytałam Twoją wiadomość ale myślałam ,że pierwszy tel. będzie do mnie. Jutro zadzwonię w takim razie bo teraz już chyba za późno. Sorry za moje gapiostwo , ale siedzę nad PITami i już trochę skołowana jestem. Quote
Bonsai Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 [quote name='elaja']No nie , a ja sama czekałam na tel. , odczytałam Twoją wiadomość ale myślałam ,że pierwszy tel. będzie do mnie. Jutro zadzwonię w takim razie bo teraz już chyba za późno. Sorry za moje gapiostwo , ale siedzę nad PITami i już trochę skołowana jestem.[/QUOTE] To nikt odnosiło się do ludzi z ogłoszeń. ;) Co do tel., jaki Ci podałam na PW - to mówiłam Anecie , żeby do Ciebie zadzwoniła, ale w razie czego Ty też możesz zadzwonić do niej. Po prostu się skontaktujcie, Aneta jest poinformowana o co mniej więcej chodzi. :) :) Quote
LidkaWejman Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Bonsai,a w formie offa jak tam Piegusia?? Quote
elaja Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Sorry nie doczytałam , z doskoku tak na dogo wpadam. No to odkładam te papierzyska bo czuję , że jeszcze jakieś głupoty powpisuję:diabloti: Tak na marginesie to wcale nie liczyłam , że z pierwszych ogłoszeń już będzie odzew, Timur z mojego banerka siedzi już u mnie od grudnia i mimo kilku serii ogłoszeń żadnego , nawet głupiego telefonu nie było :shake: Chyba nie ma wyjścia , jak nie pomożemy Kentowi , to możemy go sobie tak ogłaszać bez końca , a on zestarzeje się w tym schronie :-( Quote
Bonsai Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Piegusia ma się dobrze, rozkręciała się na dobre. W niedzielę szalała w ogródku jakby miała ADHD. ;) Ale z sunią, którą niemal zagryzła jest gorzej... I ogólnie trzeba małej znaleźc inne miejsce... jutro będe rozmawiała z furciaczek. Quote
LidkaWejman Posted April 7, 2011 Posted April 7, 2011 Ja rozpuściłam wici o Piegusi,ale wszyscy dzieciaci jak widzą foty to zainteresowanie,a jak historię, to już gorzej.... Z Kentem jeszcze gorzej, bo wiadomo raz trzeba z nim popracować, dwa utrzymanie takiego kucyka nie jest tanie, wiem z własnego doświadczenia... Quote
elaja Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 [quote name='Bonsai']I jak tam udało się skontaktować z Anetą?[/QUOTE] Oczywiście ! Aneta obiecała , że odwiedzi Kenta i zrobi rozeznanie na miejscu . Koniecznie potrzeba więcej osób na wątku , bo tu prawie nikt nie zagląda i jeśli zdecydujemy , że bierzemy Kenta do hotelu to ta informacja powinna się pojawić w jego wydarzeniu i moich ogłoszeniach na FB aby znaleźć więcej osób do pomocy. Spróbujemy też Kentem zainteresować fundacje , ale oczywiście najpierw musimy dobrze poznać charakter psa. Quote
LidkaWejman Posted April 9, 2011 Posted April 9, 2011 No to jak Aneta, da znać co i jak z Kentem, to ruszamy:) Jak każdy z nas pospamuje trochę to zasypiemy dogo informacjami o Kencie...Ktoś mógłby mi powiedzieć jak zrobić BANEREK??To sobie możemy podoczepiać Kenta... Quote
Bonsai Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 Podobno był jakiś telefon o Kenta. Ale jeszcze się ludzie zastanowią. Przynajmniej ktoś dzwoni. ;) Quote
elaja Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 A ja zaciskam kciuki :thumbs:-może coś się wreszcie ruszy.... Quote
Bonsai Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 No podobno sensowna kobieta dzwoniła, dom z ogrodem w Poznaniu. Jeszcze musi obgadać sprawę z mężem . Quote
LidkaWejman Posted April 11, 2011 Posted April 11, 2011 OOOOO!!! Coś się ruszyło...jak super, co prawda jeden telefon wiosny nie czyni,ale...w przypadku Cosmo, którego miałam na dt zadzwonił facet po zakończeniu allegro czy ten psiak jeszcze aktualny no i wolontariusze z Help Animals byli tak mili,że zrobili wizytę przedadop. i okazało się,że domek wprost idealny...Mam nadzieję,że tu też tak będzie..Zapytaj panią skąd wzięła namiary i daj mi znać czy ponowić allegro...bo jak się skończyła aukcja nie mogłam wejść na serwer allegro i jeszcze nie zdążyłam znów wrzucić:) Quote
Recommended Posts