paros Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Ogłosiłam na 11-stu forach, bo allegro ma już i ..... :thumbs::thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Lulka Posted August 8, 2010 Author Posted August 8, 2010 dzieki ogromne!!!!!!!:loveu::loveu::loveu: dzis byl telefon o szczeniaka owczarka niemieckiego :cool3: nastepnym razem powiem, ze mam za 2500 zł :diabloti: Quote
mmd Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 Jakoś marnie idzie. Do tej pory szczenior znikał zanim jeszcze zaczynałam się martwić. I gumtree jest odwiedzane przez poszukujących psiaka. Quote
Ewanka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jokerku , pokaż pycholek :) ... ech, ten urlpowy marazm :/ Quote
marra Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 Jokerku co Ty tu jeszcze robisz ? do domku ale już !:mad: Quote
Lulka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 Ellig napisał(a):Joker-Krasnal-Skrzat....pokazuj sie!:) w między czasie był jeszcze Max, a teraz jest Krakers ;-) Quote
Lulka Posted August 9, 2010 Author Posted August 9, 2010 oj nikt dziś Krakersa nie odwiedził :( Quote
Atomowka Posted August 9, 2010 Posted August 9, 2010 W końcu udało mi się znaleźć wątek tego malucha. AsiaF pisała mi esa o nim ale niestety nie mogłam się tu odezwac bo byłam na wakacjach a tam neta nie miałam. Zaraz sobie wrzucę banerek do podpisu i porozsyłam info gdzie będę mogła. Miałam też ludzi chętnych na coś w typie onka ale na sunię i raczej w krótszym włosem. Quote
Lulka Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 ok, dzięki! Wczoraj byłam z małym u weta. Przytyl 2 kg. Ale ma robaczyce, wzdęde jelita od robali i mam go odrobaczyc teraz przez 3-5 dni. Nie mógł być zaszczepiony, bo nie dałby rady wytworzyć przeciwciał. Dostał na zabezpieczenie surowice na 2 tyg. Zapłaciłam 34 zł. Quote
Kociabanda2 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 mam nadzieję, że szybko uda się pozbyć tych robali i maluch poczuje się lepiej :) Quote
marra Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Jokerku co Ty chodujesz w swoim brzuszku co ? Quote
Lulka Posted August 10, 2010 Author Posted August 10, 2010 dzis juz jest po odrobaczeniu, jeszcze 2 dni ;-) dostalam dzis smska czy kastracja konieczna? ech...... Quote
P78 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Dostałąm maila od ludzi, którzy chcą szczeniaczka onkowatego... :) Przekaże im Twój numer, ok??? Troszkę wypadłam z wątku, ale widzę, że nowego pana wciąż nie ma...? Quote
P78 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 A może to ci, którzy już dzwonili w sprawie owczarka niemieckiego -- - szczeniaka...? Zobaczymy, podałam numer, Nie wiem z której strony wzięli ogłoszenie, hmmm... No, ale foty są te same wszędzie i tak... Odezwę się później :) Pa pa :) Quote
Ewanka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Widzę, że już niedługo mały będzie w nowym domku ... śliczny psiak i mlodziutki, domki powinny się bić o niego :) Quote
Lulka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 teraz Pani dzwonila, ale chce szczeniaka owczarka, zeby duzy byl maja teren duuuuzy, ale nie calkiem ogrodzony, wiec z bieganiem luzem chyba lipa, poprzedni sie trzymal posesji, wiec biegal, ale byl tez w kojcu zamykany. A nasz Krakersik to pies ma byc domowy a nie kojcowy/podworkowy:( Pani myslala w ogole ze pies ma 8 miesiecy, chce duzego , najlepiej onka dlugowlosego do 1,5 roku jakby ktos mial Quote
Lulka Posted August 11, 2010 Author Posted August 11, 2010 Ewanka napisał(a):Widzę, że już niedługo mały będzie w nowym domku ... śliczny psiak i mlodziutki, domki powinny się bić o niego :) jak na razie pisza i dzwonia same oszolomy :shake: niestety szczeniak mix onka jest łatwym celem dla wiejskich posiadlosci, a nie takie zycie chce zapewnic mojemu podopiecznemu Quote
marra Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 O jakie słodkości:loveu: jak na moje oko to jest w miarę "czystym" rasowcem co myślicie ? Biedaczysko małe, zagubione, całuski dla Ciebie:roll: Quote
Kociabanda2 Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 nie wiem czy "czysty" czy "nieczysty" z niego rasowiec, ale na pewno jest śliczny :loveu: Quote
Atomowka Posted August 11, 2010 Posted August 11, 2010 Śliczny jest, normalnie nie mogę się napatrzeć na niego. Quote
Recommended Posts