Jump to content
Dogomania

onkowaty, zachudzony szczeniak chodzi po zoliborzu - juz w nowym domku:)

Recommended Posts

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dzieki ogromne!!!!!!!:loveu::loveu::loveu:
dzis byl telefon o szczeniaka owczarka niemieckiego :cool3:
nastepnym razem powiem, ze mam za 2500 zł :diabloti:

Posted

Jakoś marnie idzie. Do tej pory szczenior znikał zanim jeszcze zaczynałam się martwić. I gumtree jest odwiedzane przez poszukujących psiaka.

Posted

W końcu udało mi się znaleźć wątek tego malucha. AsiaF pisała mi esa o nim ale niestety nie mogłam się tu odezwac bo byłam na wakacjach a tam neta nie miałam. Zaraz sobie wrzucę banerek do podpisu i porozsyłam info gdzie będę mogła. Miałam też ludzi chętnych na coś w typie onka ale na sunię i raczej w krótszym włosem.

Posted

ok, dzięki!

Wczoraj byłam z małym u weta. Przytyl 2 kg. Ale ma robaczyce, wzdęde jelita od robali i mam go odrobaczyc teraz przez 3-5 dni. Nie mógł być zaszczepiony, bo nie dałby rady wytworzyć przeciwciał. Dostał na zabezpieczenie surowice na 2 tyg. Zapłaciłam 34 zł.

Posted

Dostałąm maila od ludzi, którzy chcą szczeniaczka onkowatego... :) Przekaże im Twój numer, ok??? Troszkę wypadłam z wątku, ale widzę, że nowego pana wciąż nie ma...?

Posted

A może to ci, którzy już dzwonili w sprawie owczarka niemieckiego -- - szczeniaka...?
Zobaczymy, podałam numer, Nie wiem z której strony wzięli ogłoszenie, hmmm... No, ale foty są te same wszędzie i tak... Odezwę się później :) Pa pa :)

Posted

teraz Pani dzwonila, ale chce szczeniaka owczarka, zeby duzy byl
maja teren duuuuzy, ale nie calkiem ogrodzony, wiec z bieganiem luzem chyba lipa, poprzedni sie trzymal posesji, wiec biegal, ale byl tez w kojcu zamykany. A nasz Krakersik to pies ma byc domowy a nie kojcowy/podworkowy:(

Pani myslala w ogole ze pies ma 8 miesiecy, chce duzego , najlepiej onka dlugowlosego do 1,5 roku jakby ktos mial

Posted

Ewanka napisał(a):
Widzę, że już niedługo mały będzie w nowym domku ... śliczny psiak i mlodziutki, domki powinny się bić o niego :)

jak na razie pisza i dzwonia same oszolomy :shake:

niestety szczeniak mix onka jest łatwym celem dla wiejskich posiadlosci, a nie takie zycie chce zapewnic mojemu podopiecznemu

Posted

O jakie słodkości:loveu: jak na moje oko to jest w miarę "czystym" rasowcem co myślicie ?
Biedaczysko małe, zagubione, całuski dla Ciebie:roll: