Jump to content
Dogomania

onkowaty, zachudzony szczeniak chodzi po zoliborzu - juz w nowym domku:)

Recommended Posts

Posted

Właśnie wyszłam sobie z psami na spacer.... po dróżce w parku maszerował ten maluch. Nie mam pojecia skad sie wziął. Albo ktos specjalnie podrzucil go do parku albo ktos go trzymal na dzialce (dookola jet duzo ogrodkow dzialkowych) i maluch wyszedl
jest mega wychudzony, same kostki :shake:
byl bardzo spragniony

nie wiem co z nim zrobic :-( obdzwonilam znajomych, ale albo wszyscy wyjechani albo zapsieni

POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

szukam pilnie dla malucha domu tymczasowego, wszelka pomoc się przyda, pomysły, ogłoszenia

• Replies 184
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Śliczny :) !!! Ile może u Ciebie zostać? Może ktoś go szuka...? Szukałaś ogłoszeń w necie ...? Pewnie jeszcze nie, bo za wcześnie :)... Ja poszukam chętnie, bo i tak wertuję neta w poszukiwaniu właściciela boksera...

Posted

w ogole nie moze u mnie zostac:(

moze ktos go szuka, choc mam niewielka nadzieje, bo jest tak zachudzony, ze brak slow

dalam na razie 3 ogloszenia, dzieki za pomoc!

Posted

Jakby co moge podratowac karma dla szczeniat i witaminami (zostaly mi w spadku po mojej tymczasowiczce).
Kurcze koniecznie trzeba go odrobaczyc, ale wiem wiem dt to priorytet...
A jak się zachowuje?

Posted

Rozeslalam info po znajomych....Moze on sie zgubil, jakies ogloszenie wywiesic ze zdjeciem u "Araba" na Kepie....

Jaki kontakt podawac, wrzucilam ogloszenie na FB?

Posted

Lulka napisał(a):
w ogole nie moze u mnie zostac:(

moze ktos go szuka, choc mam niewielka nadzieje, bo jest tak zachudzony, ze brak slow

dalam na razie 3 ogloszenia, dzieki za pomoc!

Masz już coś dla tego malca?

Posted

Na kilka dni mogłabym go wziąć do siebie, ale tylko na kilka dni...
Tylko kłopot w tym, ze nie mam dla niego kompletnie nic, ani jedzenia, ani smyczki żeby wyjść z nim na dwór ani kawałka kocyka żeby zrobić mu spanko :(

Posted

Lulka napisał(a):
jade z malym do weta, zeby go obejrzal
jakby ktos mial jakis pomysl w miedzyczasie to pliss o tel 503 143 355 :modla:

Jak wrócisz - opowiadaj, czekamy :)

Posted

dopiero wróciłam
dzieki wielkie wszystkim za pomoc:loveu:

ogloszenia bardzo bardzo sie przydadza!!!! dzieki serdeczne! :loveu:

Iza - jak dzwonilam do Ciebie wczoraj to nawet mi przez mysl nie przeszlo zeby Ci go wciskac, wiem ile masz juz na glowie ;-)

Asiu - zdecydowalam sie jednak na hotelik, bo mysle, ze zmiana miejsca co chwila na dobre by mu nie wyszla... a skoro moglas tylko na kilka dni to nie bylo sensu - ale dziekuje serdecznie za szybki odzew!!!:loveu:

Potrzebujemy teraz jakis bazarkow, zeby zebrac kaske na hotel i jedzonko. Za kazda pomoc bede mega wdzieczna!
Dostalam dzis od weta kilo royala ale szczerze mowiac na taka karme nie mam. Chcialabym mu kupic cos dobrego i w ludzkiej cenie i juz nie zmieniac, bo i tak dostal lekkiego rozwolnienia, bo suchej karmie, ktora go wczoraj futrowalam. Wet mowi, ze to typowe na zmiane karmy. Rzuca sie na jedzenie jak dziki!
Ogolnie jest ok, nie mial goraczki, zostal odrobaczony, wazy niecale 4 kg, ma max 8 tyg.

Biegal troche dzis po rejonie i troche siedzial w klatce, nawet nie przezywa klatki jakos strasznie, kladzie sie i obserwuje. Jak go wypuszczalam lecial siusiu - szkoda ze wczoraj tak nie mial i obsikal i ob..... mi caly dywan ;-)

mialam juz dzis 2 osoby chetne, jedna tylko smsowo i juz go bierze, ale o zadnej kastracji nie ma mowy:mad:

druga osoba sensowna, o bardzo dobrym sercu, ale mlodziutka i musialaby przekonac tatę, ma sie odezwac....zobaczymy :roll: - jest z Twojego rejonu Iza, wiec jesli cos, to wydeleguje Cie na wizytę :cool3:

Posted

Olu zadzwonie jak tylko bede w Warszawie, mam na pewno jakies przysmaki, gryzaki, zabawki, poslanie, kocyk , 1 miske, smycz, obroze albo szelki, karme bedzie ciezko ale sprawdze.....
Naszykowalam tez duzo plyt na bazarek....