Jump to content
Dogomania

STARY Sznaucer olbrzym BIRMAN - po 7 miesiącach w hotelu MA DOMEK!!!! i koniec... [']

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='malawaszka']jakie ja robię - to moich psów nie widziałaś? hamerykańskich nie robię bo mi się źle kojarzą :roflt:

[/QUOTE]
A niby z czym Ci się zle kojarza ?? bo muszę Lilka uprzedzic :)

Birmuszek jest sliczny , kochany i przepiękny - odwaliłyście kawał dobrej roboty :)
Jakby były jeszcze jakieś zabiegi pielęgnacyjne to ja się mogę dorzucic , sama wiem jak sie czlowiek dobrze czuje jak wyjdzie od fryzjera czy kosmetyczki :)

Posted

[quote name='malawaszka']ja po prostu wolę grzywkę i robię grzywki - koniec tematu :lol:[/QUOTE]
Dpa, nie ściemniaj :lol: Już tam wiem o CO chodzi :diabloti:
A Luna na tym zdjęciu w av nie ma brewek? :cool3:

Posted

kurde, już myślałam, że to to jest po wizycie w SPA....:oops: [URL]http://img862.imageshack.us/img862/4123/dsc0117e.jpg[/URL]

ale - dobra robota dziewczyny! :cool2:

:hmmmm:

[quote name='malawaszka'] i jedziemy na show :diabloti:

[IMG]http://img94.imageshack.us/img94/971/dsc0146pf.jpg[/IMG]

[/QUOTE]

przednie kończyny za bardzo podstawione, handler źle trzyma psa i zasłania całą głowę - przez to nie widac wyrazu ... :diabloti:

Posted

Birmański wygląda oszałamiająco :-o:loveu: Nie licząc grzywki do dopracowania :eviltong:
To co? Kupicie mi mały domek z dużym ogrodem? To go adoptuję :diabloti:

Posted

[quote name='weszka']Birmański wygląda oszałamiająco :-o:loveu: Nie licząc grzywki do dopracowania :eviltong:
To co? Kupicie mi mały domek z dużym ogrodem? To go adoptuję :diabloti:[/QUOTE]

Ty nie możesz, Tobie czarne nie pasuje :diabloti: mi kupcie :evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']mi wystarczy zrobić ogrodzenie - taniej :diabloti:[/QUOTE]
Ale ile Ty takich Birmanów weźmiesz? Jakbym dostała domek z ogródkiem to biorąc pod uwagę najmniejszy stopień zapsienia, ja bym wzięła więcej :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Ale ile Ty takich Birmanów weźmiesz? Jakbym dostała domek z ogródkiem to biorąc pod uwagę najmniejszy stopień zapsienia, ja bym wzięła więcej :lol:[/QUOTE]

masz tylko jednego psa mniej niż ja :evil_lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']To mnie dajcie ten ogród z domkiem. Mam najmniejsze zapsienie i brak kota :cool3:

Birmutek cudo tylko jeszcze musi mu być widać [B]łocka[/B] :mad:[/QUOTE]

A ja durna siedze i myslę co to te łocka :lol: I myslałam, ze o łokieć chodzi :evil_lol: ale już mnie olsniło:lol:

Posted

[quote name='wilczy zew']a nie planują ogrodzić chałupki?[/QUOTE]

planuja planują i tak już dwa lata... niestety ciągle są wazniejsze wydatki

[quote name='farmerka63']No tak... To niemały wydatek... Wiem coś o tym :(

Waszko - a dużą macie posesyję ?[/QUOTE]

dużą niestety... i tak ogrodzić będziemy chcieli połowę ale to i tak jest dużo, ja teraz próbuję zrobi ten wybieg przy kojcu sznupowy i koszty mnie przerażają i przerastaja, a to tylko około 60 m ogrodzenia, a dom jest na dużo większej działce - niby miało już być w tym roku ale znowu się posypały plany i tak w kółko

Posted

[quote name='malawaszka']byłam dziś u Birmanka chwilkę - nadal jest absolutnie piękny i fantastyczny :loveu: elegancki, przystojny, kochany, cudowny - brak mi słów jak go kocham :cry:[/QUOTE]

ja tu widzę autentyczny ból.... moge Ci obiecać, że jak wygram w totka, to Ci fundne to ogrodzenie :thumbs: