malawaszka Posted April 28, 2011 Author Posted April 28, 2011 raczej z czym :D ale mniejsza o to - będzie jak wyjdzie i tyle :lol: a przed operacją to pewnie nawet brewków nie pozwolą zostawić :cry: Quote
lilo Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='malawaszka']jakie ja robię - to moich psów nie widziałaś? hamerykańskich nie robię bo mi się źle kojarzą :roflt: [/QUOTE] A niby z czym Ci się zle kojarza ?? bo muszę Lilka uprzedzic :) Birmuszek jest sliczny , kochany i przepiękny - odwaliłyście kawał dobrej roboty :) Jakby były jeszcze jakieś zabiegi pielęgnacyjne to ja się mogę dorzucic , sama wiem jak sie czlowiek dobrze czuje jak wyjdzie od fryzjera czy kosmetyczki :) Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 ja po prostu wolę grzywkę i robię grzywki - koniec tematu :lol: Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='malawaszka']ja po prostu wolę grzywkę i robię grzywki - koniec tematu :lol:[/QUOTE] Dpa, nie ściemniaj :lol: Już tam wiem o CO chodzi :diabloti: A Luna na tym zdjęciu w av nie ma brewek? :cool3: Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 grzywkę ma - po środku ZAWSZE zostawiam grzywkę, boki krócej, środek długi Quote
jambi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 kurde, już myślałam, że to to jest po wizycie w SPA....:oops: [URL]http://img862.imageshack.us/img862/4123/dsc0117e.jpg[/URL] ale - dobra robota dziewczyny! :cool2: :hmmmm: [quote name='malawaszka'] i jedziemy na show :diabloti: [IMG]http://img94.imageshack.us/img94/971/dsc0146pf.jpg[/IMG] [/QUOTE] przednie kończyny za bardzo podstawione, handler źle trzyma psa i zasłania całą głowę - przez to nie widac wyrazu ... :diabloti: Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 sie nie czyta to się ma różne myśli :D Quote
weszka Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Birmański wygląda oszałamiająco :-o:loveu: Nie licząc grzywki do dopracowania :eviltong: To co? Kupicie mi mały domek z dużym ogrodem? To go adoptuję :diabloti: Quote
jambi Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='weszka']Birmański wygląda oszałamiająco :-o:loveu: Nie licząc grzywki do dopracowania :eviltong: To co? Kupicie mi mały domek z dużym ogrodem? To go adoptuję :diabloti:[/QUOTE] Ty nie możesz, Tobie czarne nie pasuje :diabloti: mi kupcie :evil_lol: Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 mi wystarczy zrobić ogrodzenie - taniej :diabloti: Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='malawaszka']mi wystarczy zrobić ogrodzenie - taniej :diabloti:[/QUOTE] Ale ile Ty takich Birmanów weźmiesz? Jakbym dostała domek z ogródkiem to biorąc pod uwagę najmniejszy stopień zapsienia, ja bym wzięła więcej :lol: Quote
malawaszka Posted April 29, 2011 Author Posted April 29, 2011 [quote name='zerduszko']Ale ile Ty takich Birmanów weźmiesz? Jakbym dostała domek z ogródkiem to biorąc pod uwagę najmniejszy stopień zapsienia, ja bym wzięła więcej :lol:[/QUOTE] masz tylko jednego psa mniej niż ja :evil_lol: Quote
zerduszko Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Praktycznie to ja mam tylko jednego psa i jednego kota :cool3: I to same karły :eviltong: Quote
wilczy zew Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 To mnie dajcie ten ogród z domkiem. Mam najmniejsze zapsienie i brak kota :cool3: Birmutek cudo tylko jeszcze musi mu być widać łocka :mad: Quote
Saththa Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='wilczy zew']To mnie dajcie ten ogród z domkiem. Mam najmniejsze zapsienie i brak kota :cool3: Birmutek cudo tylko jeszcze musi mu być widać [B]łocka[/B] :mad:[/QUOTE] A ja durna siedze i myslę co to te łocka :lol: I myslałam, ze o łokieć chodzi :evil_lol: ale już mnie olsniło:lol: Quote
wilczy zew Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 [quote name='Saththa']A ja durna siedze i myslę co to te łocka :lol: I myslałam, ze o łokieć chodzi :evil_lol: ale już mnie olsniło:lol:[/QUOTE] :turn-l: :roflt: :roflt: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 byłam dziś u Birmanka chwilkę - nadal jest absolutnie piękny i fantastyczny :loveu: elegancki, przystojny, kochany, cudowny - brak mi słów jak go kocham :cry: Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 da się - jak wygram w totolotka i będę miała $ na ogrodzenie terenu i tu nie mówię o ogrodzeniu kojca, tylko domu bo tam w kojcu Birmanka bym nie mogła trzymać Quote
farmerka63 Posted May 3, 2011 Posted May 3, 2011 No tak... To niemały wydatek... Wiem coś o tym :( Waszko - a dużą macie posesyję ? Quote
malawaszka Posted May 3, 2011 Author Posted May 3, 2011 [quote name='wilczy zew']a nie planują ogrodzić chałupki?[/QUOTE] planuja planują i tak już dwa lata... niestety ciągle są wazniejsze wydatki [quote name='farmerka63']No tak... To niemały wydatek... Wiem coś o tym :( Waszko - a dużą macie posesyję ?[/QUOTE] dużą niestety... i tak ogrodzić będziemy chcieli połowę ale to i tak jest dużo, ja teraz próbuję zrobi ten wybieg przy kojcu sznupowy i koszty mnie przerażają i przerastaja, a to tylko około 60 m ogrodzenia, a dom jest na dużo większej działce - niby miało już być w tym roku ale znowu się posypały plany i tak w kółko Quote
jambi Posted May 4, 2011 Posted May 4, 2011 [quote name='malawaszka']byłam dziś u Birmanka chwilkę - nadal jest absolutnie piękny i fantastyczny :loveu: elegancki, przystojny, kochany, cudowny - brak mi słów jak go kocham :cry:[/QUOTE] ja tu widzę autentyczny ból.... moge Ci obiecać, że jak wygram w totka, to Ci fundne to ogrodzenie :thumbs: Quote
malawaszka Posted May 4, 2011 Author Posted May 4, 2011 Na niedzielę umówiony zabieg na oczka :kciuki: :mdleje: Quote
Recommended Posts