Mysia_ Posted February 21, 2014 Author Posted February 21, 2014 [quote name='Bjuta']A to super. A po 17 nr do interwencji jest taki jak podałam, ten zwykły? Mysiu, wieści o Dondim są takie. (Rozmawiałam tym razem z żoną pana Jana). Dondi wydaje im się staruszkiem, nie bardzo wierzą w te 4 lata i się tym martwią, bo kochają go nad życie i chcą żeby żył jak najdłużej, bo jest najcudowniejszym, najmilszym przytulakiem. Dał się wykąpać, tylko by się przytulał i miział. Uwielbia bawić się z bernardynem, wogóle nie szczeka, wszystkich kocha... Mówiłam, że może jeszcze się rozkręci i pokaże nieco inne oblicze, ale pani nie wierzy... Jest cudownym milutkim misiakiem! hm...[/QUOTE] Pracownik ma przy sobie komórkę to jest taki numer interwencyjny, żeby szybko zareagować :) Co do Dondiego jestem pewna, że się rozkręci, myślę, że faktycznie trochę ma urodę starszego psa, ale nich się nic nie martwią, na pewno jeszcze pożyje, a pożyje :) Quote
Naklejka Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/-mY0CxysOuKs/Uwe3lYUhgSI/AAAAAAABqIQ/pxIXnRSZmSY/s800/IMG_4993.jpg[/IMG] Quote
olakazek Posted February 21, 2014 Posted February 21, 2014 [quote name='Bjuta']Piękna fota... Tyle smutku![/QUOTE] Pora na radość! Bafi 3 marca jedzie do domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) Quote
olakazek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 To wszystko zasługa Darela :) 3 miesiące był u mnie i nikt się nim nie interesował a ostatnio dwie osoby! Jedna z nich zgodziła się na innego psa, dlatego podsuneliśmy jej Bafi i chce ją najmocniej na świecie ;) Bafi będzie mieszkać aż w Lublinie z drugim starszym psem ze schroniska a gdyby coś się nie udało i by się nie polubili to zostanie u ojca tej pani, który jest weterynarzem :) Quote
Bjuta Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 No to naprawdę fantastycznie!! A czy mamy szukać transportu? Quote
Naklejka Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Tesa ma nowe zdjęcia w albumie :) Arsa, nawet nie widać, że jest klocem :eviltong: [IMG]https://lh3.googleusercontent.com/-uEfDCkzkUzw/UwjrHt846CI/AAAAAAABqKo/0vXdkKGBgzM/w427-h640-no/IMG_4811.jpg[/IMG] Quote
Bjuta Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 Już widziałam zdjęcia Tesy! Super, po prostu super! A Arsa wygląda wręcz dostojnie! :) :) Quote
olakazek Posted February 22, 2014 Posted February 22, 2014 [quote name='Bjuta']No to naprawdę fantastycznie!! A czy mamy szukać transportu?[/QUOTE] Dowiem się wszystkiego dokładnie w poniedziałek ;) Quote
Bjuta Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 (edited) :) Wymieniłam zdjęcia Arsy na tablicy. Może będzie teraz więcej odsłon. :) A macie może jakiegoś Łolesa? :) (w poniedziałek lub wtorek idzie do domu, szczęściarz!) :) Dałam Tesę na metamorfozy [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/21924-Metamorfozy?p=21907174#post21907174[/url] Edited February 23, 2014 by Bjuta Quote
olakazek Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Mam też ogłoszenie Arsy na mojej tablicy i 6 wyświetleń numerów w ciągu miesiąca było, ale najwyraźniej to nic nie znaczy, bo ona nadal w schronisku :( Quote
Bjuta Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 No mój Torfo ma 22 odsłonięcia telefonu i dzwoniono z tego 3 razy i niestety nie wyszło... Popatrzcie, co Kasia znalazła - w miarę blisko jest... [url]https://www.facebook.com/events/1390924651170624/?source=1[/url] Quote
Artemida Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 No jak na dogtrekking to blisko a zapewne innych schronisk nie będzie :> Quote
Naklejka Posted February 23, 2014 Posted February 23, 2014 Termin mi nie odpowiada a szkoda. Dodałam fotki Kamido do albumu. Quote
Bjuta Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Skok przez skakankę! :evil_lol: [IMG]https://lh4.googleusercontent.com/-8vnV3qbiHtU/Uwo5ocgIWVI/AAAAAAABqPI/fJ5EGmApinQ/w427-h640-no/IMG_4750.jpg[/IMG] Aneta, daj to na ten konkurs Mój pies i jego miłość W Psy.pl :) Quote
olakazek Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Zrobiłam taką małą licytacji kilka rzeczy i uzbieraliśmy troche kasy na wyróżnienia dla seniorków z Psitula. Które Waszym zdaniem ogłaszać? Myśle, że wystarczy na 10 psów ogłoszonych przez miesiąc. Quote
Naklejka Posted February 24, 2014 Posted February 24, 2014 Bjuta, potem na to zerknę :) Właśnie wrzucam zdjęcia Twixa, tak na szybko, bo się zaczytałam i nie ogarnęłam, że tyle czasu już minęło :lol: On nie ma praktycznie żadnych fajnych fot! W piątek nam pogoda nie dopisała, więc zdjęcia nie porywają. Czekamy na wiosnę! :) [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-08n8e-y906c/Uwu7JCsV8_I/AAAAAAABqS8/v3z-vAsX630/s640/IMG_4848.jpg[/IMG] Quote
Mysia_ Posted February 25, 2014 Author Posted February 25, 2014 [quote name='olakazek']Zrobiłam taką małą licytacji kilka rzeczy i uzbieraliśmy troche kasy na wyróżnienia dla seniorków z Psitula. Które Waszym zdaniem ogłaszać? Myśle, że wystarczy na 10 psów ogłoszonych przez miesiąc.[/QUOTE] To może jakiś z tych: Amara, Benio, Entuś, Demon, Jupi, Mates, Martina, Zgredek, Tamisia, Nuka...? Quote
Bjuta Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 No jemu by się bardzo przydało. A czy ktoś robi ogłoszenia Szadzie? Quote
Mysia_ Posted February 26, 2014 Author Posted February 26, 2014 [quote name='Bjuta']No jemu by się bardzo przydało. A czy ktoś robi ogłoszenia Szadzie?[/QUOTE] chodzi z nią Ola (Lara), wiec może coś jej robiła :) Quote
olakazek Posted February 26, 2014 Posted February 26, 2014 Czekam na przelewy z licytacji, a w między czasie mega ważna sprawa!!! Po pierwsze potrzebujemy transportu dla Bafi:( Z Zabrza do Tarnowa w poniedziałek (3 marca) koło 12 musiałaby być w Tarnowie. Domek ma pewny w Lublinie,ale Pani może tylko do Tarnowa podjechać, bo dalej nie zdąży (coś tam z pracy). Pomożecie? Potrzebuje też wymiary Bafi, żeby nowa właścicielka mogła jej szeleczki kupić ;) Quote
Mysia_ Posted February 27, 2014 Author Posted February 27, 2014 [quote name='olakazek']Czekam na przelewy z licytacji, a w między czasie mega ważna sprawa!!! Po pierwsze potrzebujemy transportu dla Bafi:( Z Zabrza do Tarnowa w poniedziałek (3 marca) koło 12 musiałaby być w Tarnowie. Domek ma pewny w Lublinie,ale Pani może tylko do Tarnowa podjechać, bo dalej nie zdąży (coś tam z pracy). Pomożecie? Potrzebuje też wymiary Bafi, żeby nowa właścicielka mogła jej szeleczki kupić ;)[/QUOTE] Qrczę do Tarnowa jest od nas dość daleko :-( Quote
Recommended Posts