Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='hotel_lilki']Pieniązki doszły za hotel. Bari można powiedzieć, że lepiej bo chętnie wychodzi z budy.Gdy otwieram boks mam wrażenie, że szuka ucieczki....międzu nogami koleżanki z boksu Inki. Miski z jedzeniem wylizuje do końca gdy Inka jest na spacerze, bo inczej zjada mu a on grzecznie sie na to zgadza....Na smuczy chodzi ale z trudem jeszcze ma opory....wolałby wolność....smutek jeszcze widać w jego oczach....:placz:
potrzeba dużo czasu i cierpliwości dla Barika:loveu:[/QUOTE]

biedactwo malutkie, że tak smuci ale fajnie, że zajada wszystko i ma pod nosek i nigdy nie jest głodny! :)

Posted

Kochani wszystkie nowe wpłaty w styczniu na luty:

[B]Roland_de - 50 zł - 18.01
felka - 20 zł - 13.01
kaja555 - 10 zł - 11.01
Leyla - 50 zł - 7.01
nombre - 20 zł - 7.01[/B]

Jedna zaległa od Wtatra za dwa poprzednie miesiace - 40 zł równiez doszło :)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='kaja555']dobrze że chłopak ma apetyt i pogodził się już trochę z nowym "domkiem"[/QUOTE]

Jak tam Barri sie miewa??? Jakies nowe fotki???? Ile jestem winna znowu mam ciagly balagan ...Konto mam...

Posted

Bari ma się bardzo dobrze...tylko je i śpi...na smyczy za chiny nie chce chodzić więc ma mało ruchu i troszkę mu się poprawiła figurka.Czekam na ciepło to może chetniej będzie wychodził na spacer. Wychodzi do ludzi, ale jeszcze mały strach w nim siedzi jak się jest bliżej niego.

Posted

[quote name='hotel_lilki']Bari ma się bardzo dobrze...tylko je i śpi...na smyczy za chiny nie chce chodzić więc ma mało ruchu i troszkę mu się poprawiła figurka.Czekam na ciepło to może chetniej będzie wychodził na spacer. Wychodzi do ludzi, ale jeszcze mały strach w nim siedzi jak się jest bliżej niego.[/QUOTE]

Dzieki za wiesci...pilnuj zeby nie uciekl, to teraz najwazniejsze...miziaczki dla Barrego.

Posted

[quote name='coronaaj']Jak tam Barri sie miewa??? Jakies nowe fotki???? Ile jestem winna znowu mam ciagly balagan ...Konto mam...[/QUOTE]
Doszło 100 zł dla Bariczka,;) mam to liczyć 25 zł za miesiąc tak jak ostatnio, czyli wpłata na 4 miesiące ?

Jutro zrobię przelew dla Lilki,

Lilka wygłaskaj siersciuszka bo nie mogę sama tego zrobić, bardzo chciałabym go zobaczyć;) Szkoda, że ma jeszcze opory przed smyczą, wiecej ruchu napewno by sie przydalo, może jak będzie cieplej to faktycznie będzie miał większą ochotę, oj ten smutasek, jak mieszkał na ulicy też długo się wylegiwał i spał, ale robił rundy po osiedlu.

Posted

[quote name='monica_26']Doszło 100 zł dla Bariczka,;) mam to liczyć 25 zł za miesiąc tak jak ostatnio, czyli wpłata na 4 miesiące ?

[/QUOTE]

Tak dopisz za 4 miesiace...do kiedy mam zaplacone zebym nie pokrecila....jak Barry? Moze fotki nowe...

Posted

Zapraszam na bazarek ogłoszeniowy: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/201966-**BAZAREK-OGŁOSZENIOWY-na-dług-Muszki-!!-52-OGŁOSZENIA-ZA-JEDYNE-8ZŁ!!!-DO-28.02!!**?p=16280035#post16280035[/URL]
Całkowity dochód z niego będzie przeznaczony na Muszkę.
Pakiet 52 ogłoszeń kosztuje tylko [B]8zł! :)[/B]

Posted

[quote name='coronaaj']Tak dopisz za 4 miesiace...do kiedy mam zaplacone zebym nie pokrecila....jak Barry? Moze fotki nowe...[/QUOTE]
do maja , wpłata przyszła w styczniu więc liczę na luty, marzec kwiecień i maj :)

Posted

Zdjęcia przysłane od nesccy, dziekuję slicznie;) jeżeli są jeszcze jakieś zdjęcia to podsyłaj Beatko, ja wstawie tutaj na wątku.

Smutne minki Barika.
[IMG]http://i51.tinypic.com/2uqi4ic.jpg[/IMG]

[IMG]http://i55.tinypic.com/2a9xgut.jpg[/IMG]

Posted

BARI POWINIEN ZMINIĆ IMIĘ!!!! Na Paker. Utył jak nie wiem co. Byk z niego...niczym amstaf. Ale już wyszedł z budki kiedy mnie usłyszał. Zjadł wszystko z miseczki w szybkim tempie (kiedyś jadł oko 20 min) . Na spacer nie chciał. Ale fajny z Niego chłopak . Mam nadzieję ,że w końcu domyśli się ,że wszystko co robimy to dla Jego dobra.

Posted

bari pozdrowienia z Krakowa
a tu proszę zaglądnijcie do mojej tymczasowiczki
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/199724-Młodziutka-jamnikowata-sunia-z-DT-w-Krakowie-cichutko-prosi-o-ogłoszenia[/URL]

Posted

I ja też odwiedzam Bariego-turystę ,wędrowniczka często.Bari dobrze,że je sporo ,ale brak wędrówek i bezdomności/stresów/sprawi,że niedlugo będzie musial przepychać się przez otwory w budzie.;) Może razem uda się ich sfotografowac jakoś ,czy obydwoje takie strachulce ? Czy koleżanka Bariego też taka smutna i pokorna jak Bari ? Fajnie wygląda Bari zza tego kocyka. :pTaka już weselsza nieco mina jakby.:razz:

Posted

Formalności: :)

wpłaty w lutym na marcowy hotel:

felka - 20 zł ( 11.02) :lol:
kaja555 - 10 zł (10.02) :lol:

Wszystko powolutku zmierza w dobrym kierunku, Bari sie kulka robi, cieszę się :p Szkoda, że nadal smyczy nie lubi, ale z nim trzeba powoli, w końcu to bezdomniak przez tyle lat był, cudów nie możemy oczekiwać. Mnie cieszą nawet najmniejsze postepy Barika :)