Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 945
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dokładnie deklaracje to podstawa ale trzeba miec cos na JUŻ w razie gdyby trzebabylo nagle Kilerka zabierac:roll: Ja myśle, że hoteliku Kubusiowym czyli u Gabi miał by fachową opiekę ludzi, ktorzy maja wielkie serce i przede wszystkim wiedzę na temat psich zachowań. Uważam, że trzeba się nad tym zastanowic moim zdaniem 300zł za dobry hotelik to w sam raz. Ja nie potępiam hotelikow do ktorych sa kolejki i owczywiscie jesli chodzi o wiosnę to jestem pewna ze hotel jest w porzadku tylko u Gabi i w innych tego typu miejscach podoba mi się to ze psow jest malo i ma być mało czyli nie ma to byc wielki teren z kojcami i masa psow a taki malutki hotelik gdzie psiaki moga biegac do woli kiedy i ile chcą..:roll:

Posted

Dzieki za zaproszenie, ja rzadko jestem na dogo, ale takiemu świrkowi jak mój Sonik nie moge nie starać się pomóc. Nie deklaruje sie juz na stale, bo nie moge, ale wplace 20 zl jednorazowo. Poprosze o konto.

Posted

Asiu dzieki za zaproszenie,:loveu:,poryczałam sie jak jakas głupia :-(Kilerku nie moge ci narazie pomóc bo znikam do szpitala na niewiem jak długo ale zapisuje i hopamy do góry:multi: !!! wierze ze sie sytuacja twoja wyklaruje jakos na prostą !!! trzymam kciuki

Posted

[quote name='li1']Zobaczylam, ze u jamora moze byc wolne miejsce od 15 sierpnia. Cena to 360zl miesiecznie.[/QUOTE]

Jamor mi właśnie pisał, że jak coś to przed 15... Doba w hoteliku 12 zł, ale to też kojce... Owszem bardzo ładne, ale zawsze kojce. Rozglądam się jeszcze za czymś z bardziej domowymi warunkami.

Posted

Dzisiaj rozmawiałam z Panią u której jest Kilerek, zadzwoniłam, żeby poprosić o więcej czasu. Pani mi powiedziała, że wczoraj była u niej córka - ona 10 sierpnia przeprowadza się do wynajętego mieszkania i chce wtedy zabrać Kilera do siebie. Także póki co akcja odwołana, jednak myślę, że nie ma co szaleć z radości - zobaczymy jak się sprawa potoczy - na pewno będę mieć na to oko :mad: Koło 10 sierpnia skontaktuje się z tą Panią i zobaczymy czy rzeczywiście jej córka zabierze Kilera.

Posted

[quote name='Mysia_']Dzisiaj rozmawiałam z Panią u której jest Kilerek, zadzwoniłam, żeby poprosić o więcej czasu. Pani mi powiedziała, że wczoraj była u niej córka - ona 10 sierpnia przeprowadza się do wynajętego mieszkania i chce wtedy zabrać Kilera do siebie. Także póki co akcja odwołana, jednak myślę, że nie ma co szaleć z radości - zobaczymy jak się sprawa potoczy - na pewno będę mieć na to oko :mad: Koło 10 sierpnia skontaktuje się z tą Panią i zobaczymy czy rzeczywiście jej córka zabierze Kilera.[/QUOTE]

Poczekamy do 10 sierpnia i zobaczymy .

Posted

Ale skoro pani oklamała że Kilerek jest agresywny zły i gryzie a do tego nie bylo z nia kontaktu to nie wiem czy mozna go tam oddac.... a jak juz trzeba spisac nowa umowę z aktualnym adresem...

Posted

[quote name='Asia_Klero']Ale skoro pani oklamała że Kilerek jest agresywny zły i gryzie a do tego nie bylo z nia kontaktu to nie wiem czy mozna go tam oddac.... a jak juz trzeba spisac nowa umowę z aktualnym adresem...[/QUOTE]

Trzeba cos z tym zrobic bo jak ta dziewczyna jest taka nieodpowiedzialna to za miesiac moze sie okazac ze Kilerek jest na ulicy.

Posted

Kłamać kłamała, nie odpowiedzialna jest to nie podlega dyskusji, ale Kiler z rodziną na pewno już się zżył, a dom to jest zawsze dom, a nie kojec w hoteliku. Z tego zrozumi8ałam z dzisiejszej romowy to ona teraz mieszkała u rodziców swojego narzeczonego, dltego nie mogłam tam wziąć psa. Oczywiście póki co podchodzę do tego bardzo ostrożnie, juz dzisiaj mówiłam mamie tej dziewczyny, żeby jej przekazała, że ma się pojawić w schronisku, ponieważ będe potrzebować jej nowy adres. Umowy nowej spisywać nie trzeba - wystarczy mi ten adres, żeby sprawę kontrolować.

Posted

Kurcze to ci wiadomosci...Mysia miej oko wielkie na tą dziewuche bo to to mi na latawiec wyglada,żeby naprawde Kilerka na ulicy kiedys nie znalezli,wezmie,wywali i po kłopocie,powie ze uciekł i basta,Bede zagladac do pieknisia

Posted

Fakt, że dom lepszy niż hotel, a już na pewno niż schronisko, ale też zależy jaki dom... Też mi jakoś na odpowiedzialną osóbkę właścicielka nie wygląda. To, jak potraktowała psa to jedno, ale też jak potraktowała własną matkę.. Miejcie rękę na pulsie, żeby Bogu ducha winien Kiler nie wpadł z deszczu pod rynnę...

Posted

[quote name='Mysia_']Na pewno w najbliższym czasie umówię się z tą dziewczyną, żeby porozmawiać :mad:[/QUOTE]

:-D:-D:-Dprawidłowo ale badz milutka aczkolwiek BEZLITOSNA:lmaa::chainsaw::2gunfire: