pinczerka_i_Gizmo Posted May 30, 2006 Author Posted May 30, 2006 KaRa_TC tylko jeszcze trzeba nowe fotki mieć ;) dałam znajomemu do zeskanowania parę to niedługo pojawi się coś nowego. Nie ma narazie pogody do robienia fotek. Ale może coś ze starszych... Profil I nasza ulubiona fotka pt. "Latający" ( Gizmo ma oderwane wszystkie łapy od ziemi) Te fotki to tak na dobranoc, żeby Wam się dobrze spało ;) Ze specjalna dedykacją dla Ciebie, Kara ;) Quote
KaRa_ Posted May 30, 2006 Posted May 30, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Latający Gizmo jest świetny:lol: :lol: a jak wysoko lata:cool3: gdzie go tego nauczylas:lol: A zdjeciami szybko do znajomego skanowac :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 KaRa_TC to jest talent wrodzony, nikt psa nie uczyl... ;) No to z okazji Dnia Dziecka... Najszczersze zyczenia wraz z biala roza od Gizmo ;) Quote
anetta Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Ale fajniutka kosza :laugh2_2: http://img116.imageshack.us/img116/8977/21wn.jpg :roflt: Quote
Alicja Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']KaRa_TC to jest talent wrodzony, nikt psa nie uczyl... ;) No to z okazji Dnia Dziecka... Najszczersze zyczenia wraz z biala roza od Gizmo ;):loveu:prawdziwy dżentelmen z kwiatkiem ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Dzieki dziewczyny ;) A to zdjecie z serii "po drugiej stronie lustra" Quote
Behemot Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Co za spojrzenie :loveu: Gizmo ciutkę jest podobny do mojej Sońki - może to jakaś daleka rodzina? ;) Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Śłiczny Gizmo :loveu: :loveu: :loveu: Fajnie ze założyłaś galeryjke ;) ;) a ja dopiero ją odkryłam tak pózno :oops: :oops: Umaszczenie to naprawde ma ciekawe Mój ratler olbrzym też takie nieszczęśliwe oczy robi jak widzi żarcie :diabloti: Quote
Agula1988 Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']KaRa_TC to jest talent wrodzony, nikt psa nie uczyl... ;) No to z okazji Dnia Dziecka... Najszczersze zyczenia wraz z biala roza od Gizmo ;) To foto jest cudne :) a psiak po prostu boski :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 1, 2006 Author Posted June 1, 2006 Thx =* [quote name='"Behemot"'] Gizmo ciutkę jest podobny do mojej Sońki - może to jakaś daleka rodzina? ;) Maja to samo urzekajace spojrzenie ;) Vectra jakos Ci wybacze :mad: :lol: Super, ze zagladnelas ;) Quote
kacpru Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Niech no tylko dostane ladowarke do aparatu :lol: Nie moge sie nadziwic jaki Gizmo jest podobny do mojej Nurii,niemalze na kazdym zdjeciu :evil_lol: Fajne foty :) Quote
Vectra Posted June 1, 2006 Posted June 1, 2006 Teraz będe częściej zaglądać :p :p :p codziennie :eviltong: :eviltong: będe offować nie oceniać technicznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzieki dziewczyny ;) A to zdjecie z serii "po drugiej stronie lustra" ojej :) jaki słodki :loveu: tylko, zeby Ci się Gizmo w alicję z Krainy Czarów nie zamienił :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='"kacpru"']Niech no tylko dostane ladowarke do aparatu :lol: Nie moge sie nadziwic jaki Gizmo jest podobny do mojej Nurii,niemalze na kazdym zdjeciu :evil_lol: Taka rozbieżność ras a jednak podobieństwo... ;) Czekam na ładowarkę i zdjęcia Nurii ;) [quote name='"Vectra"']Teraz będe częściej zaglądać :p :p :p codziennie :eviltong: :eviltong: będe offować nie oceniać technicznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: To się ciesze, że taka wielka osóbka zaszczyci naszą skromną galerię swoją obecnością ;) I będziemy pisać głupie posty aż do oporu! :evil_lol: A to profil Gizmo, odrobinka siwizny i bluszcz w tle Madzia, oby się nie zamienił - ja nie chcę się go pozbywać :p Quote
Behemot Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo'] Bardzo przystojny dżentelmen :thumbs: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Pinczerka Ty lepiej Gizmusiowi załóż czerwoną kokarde bo ci psa zauroczymy :evil_lol: :evil_lol: śliczny pysio :loveu: :loveu: :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 [quote name='"Vectra"']Pinczerka Ty lepiej Gizmusiowi załóż czerwoną kokarde bo ci psa zauroczymy :evil_lol: :evil_lol: A taka może być? :diabloti: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Idealna :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: fiu fiu teraz to z niego elegancik :lol: :lol: Quote
wiska Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 Słodki-z pyska to do mojej Tuni podobny...:evil_lol: Quote
Madzia_19 Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 [quote name='pinczerka_i_Gizmo']A taka może być? :diabloti: jaki dostojny panicz :) :) :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 Co za sobowtóry - trzeci pies na DGM już podobno wykazuje wielkie podobieństwo z Gizmo :lol: Vectra, ale nawet w kokardzie nie może startować w konkursie piękności z np. Lalką ;) Ona jest jedyna :loveu: Madzia, może jak pocałuję to pies zamieni się w księcia? :razz: Quote
Vectra Posted June 2, 2006 Posted June 2, 2006 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Vectra, ale nawet w kokardzie nie może startować w konkursie piękności z np. Lalką ;) Ona jest jedyna :loveu: bo się zaczerwienimy :oops: :oops: :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 2, 2006 Author Posted June 2, 2006 "Vectra" napisał(a): bo się zaczerwienimy :oops: :oops: :oops: To może dla Lali też czerwona kokarda? :lol: Quote
Recommended Posts