Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

KaRa_TC tylko jeszcze trzeba nowe fotki mieć ;) dałam znajomemu do zeskanowania parę to niedługo pojawi się coś nowego. Nie ma narazie pogody do robienia fotek.

Ale może coś ze starszych...

I nasza ulubiona fotka pt. "Latający" ( Gizmo ma oderwane wszystkie łapy od ziemi)

Te fotki to tak na dobranoc, żeby Wam się dobrze spało ;) Ze specjalna dedykacją dla Ciebie, Kara ;)

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']

Latający Gizmo jest świetny:lol: :lol: a jak wysoko lata:cool3: gdzie go tego nauczylas:lol: A zdjeciami szybko do znajomego skanowac :cool3:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']KaRa_TC to jest talent wrodzony, nikt psa nie uczyl... ;)

No to z okazji Dnia Dziecka...

Najszczersze zyczenia wraz z biala roza od Gizmo ;):loveu:prawdziwy dżentelmen z kwiatkiem ;)

Posted

Śłiczny Gizmo :loveu: :loveu: :loveu:
Fajnie ze założyłaś galeryjke ;) ;) a ja dopiero ją odkryłam tak pózno :oops: :oops:
Umaszczenie to naprawde ma ciekawe

Mój ratler olbrzym też takie nieszczęśliwe oczy robi jak widzi żarcie :diabloti:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']KaRa_TC to jest talent wrodzony, nikt psa nie uczyl... ;)

No to z okazji Dnia Dziecka...

Najszczersze zyczenia wraz z biala roza od Gizmo ;)

To foto jest cudne :)
a psiak po prostu boski :)

Posted

Thx =*

[quote name='"Behemot"'] Gizmo ciutkę jest podobny do mojej Sońki - może to jakaś daleka rodzina? ;)

Maja to samo urzekajace spojrzenie ;)

Vectra jakos Ci wybacze :mad: :lol: Super, ze zagladnelas ;)

Posted

Niech no tylko dostane ladowarke do aparatu :lol:
Nie moge sie nadziwic jaki Gizmo jest podobny do mojej Nurii,niemalze na kazdym zdjeciu :evil_lol:

Fajne foty :)

Posted

Teraz będe częściej zaglądać :p :p :p codziennie :eviltong: :eviltong:
będe offować nie oceniać technicznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzieki dziewczyny ;)

A to zdjecie z serii "po drugiej stronie lustra"

ojej :) jaki słodki :loveu:
tylko, zeby Ci się Gizmo w alicję z Krainy Czarów nie zamienił :)

Posted

[quote name='"kacpru"']Niech no tylko dostane ladowarke do aparatu :lol:
Nie moge sie nadziwic jaki Gizmo jest podobny do mojej Nurii,niemalze na kazdym zdjeciu :evil_lol:

Taka rozbieżność ras a jednak podobieństwo... ;) Czekam na ładowarkę i zdjęcia Nurii ;)

[quote name='"Vectra"']Teraz będe częściej zaglądać :p :p :p codziennie :eviltong: :eviltong:
będe offować nie oceniać technicznie :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

To się ciesze, że taka wielka osóbka zaszczyci naszą skromną galerię swoją obecnością ;)

I będziemy pisać głupie posty aż do oporu! :evil_lol:

A to profil Gizmo, odrobinka siwizny i bluszcz w tle

Madzia, oby się nie zamienił - ja nie chcę się go pozbywać :p

Posted

Co za sobowtóry - trzeci pies na DGM już podobno wykazuje wielkie podobieństwo z Gizmo :lol:

Vectra, ale nawet w kokardzie nie może startować w konkursie piękności z np. Lalką ;) Ona jest jedyna :loveu:

Madzia, może jak pocałuję to pies zamieni się w księcia? :razz:

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):

Vectra, ale nawet w kokardzie nie może startować w konkursie piękności z np. Lalką ;) Ona jest jedyna :loveu:

bo się zaczerwienimy :oops: :oops: :oops: