Dobcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 BBeta napisał(a):Właśnie tego się obawiam :diabloti: Na zdjęciach będą same tyłki :diabloti: Pesymistki dwie!:mad: A gdzie wiara? Pozytywne myślenie? Hmmm?:diabloti: Quote
BBeta Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Dobcia napisał(a):Pesymistki dwie!:mad: A gdzie wiara? Pozytywne myślenie? Hmmm?:diabloti: Raczej realistki :cool3: Najwyżej przeniesiemy się gdzieś na beton :diabloti: Quote
Dobcia Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 BBeta napisał(a):Raczej realistki :cool3: Najwyżej przeniesiemy się gdzieś na beton :diabloti: Po co się przenosić? Zostaniemy na Beskidzkim i będziemy spacerować od parkingu do parkingu... koło kościoła jest tam taki fajny, duży:loveu: zero mycholi, zero kopania... sama radość:diabloti: Quote
wiq Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 melduję się:diabloti: dziś grzeczna, nie z bronkiem, a z kubusiem:cool3: żeby moje psy nie musiały się zapisać do DDA:evil_lol: Quote
goldenka245 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 Dzień dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu: Ale dziś ładna pogoda:loveu: Jadę dziś na konie do Pietrzykowic :multi::loveu: Quote
olifka Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):A dzisiaj właśnie wzięłam :eviltong: I właśnie, że porobiłam fotki :eviltong: I Ci ich nie pokażę! :evil_lol: Jesteś tego pewna?:evil_lol::mad::mad::mad: Quote
chihuahua Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jasne , ze macho tyle , ze ja jeszcze nie umiem dobrze pisac i liteki myle:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='BBeta']Właśnie tego się obawiam Na zdjęciach będą same tyłki Ale takie zgrabniutkie tyłeczki przecież... :loveu: [quote name='Dobcia']Pesymistki dwie!:mad: A gdzie wiara? Pozytywne myślenie? Hmmm? Widzę Jadziu, że dajesz nam do zrozumienia, że dzień wcześniej pojedziesz na spacerowe tereny i zgotujesz przeprowadzkę wszystkim myszatym, co się w dziurach chowają? :p [quote name='wiq']melduję się:diabloti: dziś grzeczna, nie z bronkiem, a z kubusiem:cool3: żeby moje psy nie musiały się zapisać do DDA:evil_lol: Z Kubusiem? Wow ;) W szoku jestem ;) Aż dostaniesz wielkiego buziaka za to! :buzi: [quote name='goldenka245']Dzień dobry wieczór:loveu::loveu::loveu::loveu: Ale dziś ładna pogoda:loveu: Jadę dziś na konie do Pietrzykowic :multi::loveu: Dobry wieczór ;) Jak było na koniach? A dzisiaj był jeszcze większy upał... [quote name='Sznaucerka-Balbina']Jesteś tego pewna?:evil_lol::mad::mad::mad: Nie do końca... :oops: :razz: [quote name='Anecioreczek']Siema:diabloti: Hej, hej ;) Zlotowiczko :cool3: [quote name='chihuahua']Jasne , ze macho tyle , ze ja jeszcze nie umiem dobrze pisac i liteki myle:eviltong::eviltong::eviltong: To z wiekiem przechodzi ponoć :cool1: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Przepraszam, że tak rzadko bywam u siebie w galerii i u Was, ale czasu ostatnio w ogóle - ciągle z rodziną gdzieś wędrujemy, muszę odwiedzać TZcikowego królika, a na dodatek sprawa Mazańcowic skomplikowała się coraz bardziej, psy zagrożone są parwowirozą :shake: :-( Na dodatek taki upał dziś był, że żyć się nie chce... Ale obiecuję, że jak znajdę trochę czasu to i Was poodwiedzam i zdjęciami jakimiś się tu pochwalę :) Quote
goldenka245 Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Przepraszam, że tak rzadko bywam u siebie w galerii i u Was, ale czasu ostatnio w ogóle - ciągle z rodziną gdzieś wędrujemy, muszę odwiedzać TZcikowego królika, a na dodatek sprawa Mazańcowic skomplikowała się coraz bardziej, psy zagrożone są parwowirozą :shake: :-( Na dodatek taki upał dziś był, że żyć się nie chce... Ale obiecuję, że jak znajdę trochę czasu to i Was poodwiedzam i zdjęciami jakimiś się tu pochwalę :) Jutro (dopiero:-() wysyłam kasę na mazańcowice. Quote
Szarik Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Oj, z tym, że żyć sie nie chce, to absolutna racja... uff, Quote
Dobcia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Cześć pracusiu:lol: pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Widzę Jadziu, że dajesz nam do zrozumienia, że dzień wcześniej pojedziesz na spacerowe tereny i zgotujesz przeprowadzkę wszystkim myszatym, co się w dziurach chowają? :p Ostatnio u Ciebie bywam często;) Nie ma jak nauka parkowania na Beskidzkim:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 goldenka245 napisał(a):Jutro (dopiero:-() wysyłam kasę na mazańcowice. Karolinko, z całego serca dziękuję! Każda złotówka się liczy! :loveu: evaxon napisał(a):czesc zapracowana Pinczerko:multi: Cześć Ewuś :loveu: Szarik napisał(a):Oj, z tym, że żyć sie nie chce, to absolutna racja... uff, A Szarik jak wytrzymuje upały na działeczce? ;) Dobcia napisał(a):Cześć pracusiu:lol: Ostatnio u Ciebie bywam często;) Nie ma jak nauka parkowania na Beskidzkim:evil_lol: Czeeeść :loveu: Taaak? Ojej, moje osiedle stanie się Twoją zmorą :evil_lol: I jak Ci idzie? ;) W pobliżu lotniska też jeździcie? Quote
Dobcia Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Taaak? Ojej, moje osiedle stanie się Twoją zmorą :evil_lol: I jak Ci idzie? ;) W pobliżu lotniska też jeździcie? Jestem na etapie raczkowania;) Koło lotniska chyba nie... ale blisko takich górek pokrytych lasem, tuż za osiedlem;) Hmmm parking między szkołą a kościołem jest najlepiej znanym miejscem dla mnie w całym Bielsku:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 Dobcia napisał(a):Jestem na etapie raczkowania;) Koło lotniska chyba nie... ale blisko takich górek pokrytych lasem, tuż za osiedlem;) Hmmm parking między szkołą a kościołem jest najlepiej znanym miejscem dla mnie w całym Bielsku:evil_lol: Jadziu dasz radę! ;) Niech moja szkoła Ci szczęście przyniesie ;) Jaką L-ką travellujesz? :) Quote
olifka Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Witamy i zmykamy i czekamy na foty bo rozumiem ze mi je pokazesz :evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 16, 2007 Author Posted August 16, 2007 [quote name='bonita']Dobry wieczór Pinczerko :loveu: Dobry wieczór Bonitko :loveu: [quote name='Sznaucerka-Balbina']Witamy i zmykamy i czekamy na foty bo rozumiem ze mi je pokazesz :evil_lol: Cześć, cześć ;) Na te, o których mówisz jeszcze musisz trochę poczekać, ale teraz na DOBRANOC wstawiam resztkę lotniskowych zdjęć ;) Tu z moją przyjaciółką; walka o patyk Glupie miny :eviltong: Quote
Recommended Posts