Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 893
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='bela51']O tym, ze je wydadza za darmo, nie ma mowy. Oczywiscie ze je wykupujemy. Zdziwiłabys się, gdybym napisała, ile na poczatku chcieli za kazda z nich, gdy rozmawiałam przez telefon. Mam nadzieję, ze stanie na 50 zł za kazdą, bo tyle wytargowałam.[/QUOTE]
No i właśnie dlatego te biedne psiaki tam jeszcze siedzą :angryy:
Ja nie mówię żeby psy oddawać za darmo, ale już kiedyś słyszałam tak niebotyczną sumę za psa że można by kupić takiego prawie że od hodowcy :angryy: paranoja. Te psy nie mają wtedy żadnych szans na adopcję :placz:
Izuniu mam nadzieję że dzisiaj się uda. Czekamy z niecierpliwością na wieści.

Posted

Kora, bo taka nazywa sie Onka z budy, zostala do jutra w Wieluniu. Udało sie wywieźć 4 malutkie suczki i mlodą, sliczna , wystraszona Oneczke.
Są w dt na slasku.
Mam nadzieje, ze jutro Czarodziejce uda sie wyciągnąc Kore z budy i zabrac. Wg niej, to na wpól zdziczala sunia i na pewno na razie nie nadaje sie do adopcji:-(

Posted

[quote name='beka']Bardzo zaluję ze nie mogę fizycznie nic wziąć ale moje adopcje stoją w miejscu :( i nie mam miejsca....[/QUOTE]
Wiem i rozumiem Cie. Chociaz ciagle nie moge pogodzic si.e z tym, ze dwa ONki w srode pojada na wioche, gdzie zapewne slad po nich zaginie. :-(Jeden, bardzo stary, prawie niewidomy...:-( Ciagle nie potrafie przejśc na tym do porządku dziennego...:shake:

Posted

Wszysktie formalnosci bardzo długo trwały. Czarodziejka wiozła psiaki do Bytomia i w drodze powrotnej miala zabrac Kore, ale było zbyt pózno,i nie było juz pracowników w schronie.

Posted

[quote name='bela51']Wiem i rozumiem Cie. Chociaz ciagle nie moge pogodzic si.e z tym, ze dwa ONki w srode pojada na wioche, gdzie zapewne slad po nich zaginie. :-(Jeden, bardzo stary, prawie niewidomy...:-( Ciagle nie potrafie przejśc na tym do porządku dziennego...:shake:[/QUOTE]
Ja tu czegoś nie rozumiem...co to znaczy że pojadą na wiochę i ślad po nich zaginie???

Posted

[quote name='Agmarek']Ja tu czegoś nie rozumiem...co to znaczy że pojadą na wiochę i ślad po nich zaginie???[/QUOTE]
No cóz, stare psy beda tam bez szans.. Nie oszukujmy, na pewno po przyjeździe bedzie dokonana selekcja:-(

Posted

[quote name='bela51']Wiem i rozumiem Cie. Chociaz ciagle nie moge pogodzic si.e z tym, ze dwa ONki w srode pojada na wioche, gdzie zapewne slad po nich zaginie. :-(Jeden, bardzo stary, prawie niewidomy...:-( Ciagle nie potrafie przejśc na tym do porządku dziennego...:shake:[/QUOTE]

A nie da rady coś dla tych starych ON-kow znaleźć na cito- zadzwoń do p. Tresy Borcz, może znajdzie jakies miejsce.
Może yumajii albo DON-ka maja miejsce.
Może warto jeszcze teraz założyc watek i jakoś opuźnić ich wywóz na wieś.

Posted

[quote name='Ania i Kajber']A nie da rady coś dla tych starych ON-kow znaleźć na cito- zadzwoń do p. Tresy Borcz, może znajdzie jakies miejsce.
Może yumajii albo DON-ka maja miejsce.
Może warto jeszcze teraz założyc watek i jakoś opuźnić ich wywóz na wieś.[/QUOTE]
Jesli masz nr do Czarodziejki, to dzwon. Ona tam jedzie za godzine i chce zabrac tego jednego staruszka do siebie. Pozostałby jeszcze jeden.

Posted

Sama denerwuje sie, czy akcja doszla do skutku i czy sie powiodla. Bede dzwonic do Czaarodziejki, bo to ktos znajomy, miał jechac po tego ostatniego ONka. No i prosic o zdjecia, to założe wątek dla staruszka.Na razie mam tylko to ze schronu.
[URL=http://img825.imageshack.us/i/wielun5.jpg/][IMG]http://a.imageshack.us/img825/438/wielun5.jpg[/IMG][/URL]