bela51 Posted July 23, 2010 Author Posted July 23, 2010 [quote name='malibo57']A jutro jest z kim gadać w tym schronisku?[/QUOTE] Mam telefon do pracownicy, moze jak podeprze sie dokumentacją, to bedzie wiecej wiedziec. Dzisiaj niestety nie wszystko umiala mi powiedziec, bo pytałam o wiele psów. Quote
Cantadorra Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 Magda222, pamiętasz Sarunię? Poradziłaś sobie, teraz spróbujmy pomóc Beli, żeby nie było jak z Sarą. Quote
Cantadorra Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='olivetshka']Kurcze... Ale biedactwo :( Z ogromną chęcią wzięłabym ją do siebie, chociażby na ten tymczas, ale dom z dwójką dzieciaków i kotem mam... Dla takiej wystraszonej suńki to pewnie za dużo by było... Tak się składa, że poszukuję młodej suni ON do adopcji, ale psinka musiałaby się jakoś dogadywać z kotem i dzieciarnią - takie połączenie to mieszanka wybuchowa i boję się, że za dużo na raz :( Może choć finansowo się trochę dołożę, bo chyba inaczej nie pomogę :( Chyba, że jakieś ogłoszenia - ale musiałybyście mnie poinstruować co i jak, bo nowa tu jestem.[/QUOTE] Olivetshka, to nie do konca tak. Ja dokladnie z takim "inwentarzem" wzięłam tak samo mocno wystraszoną sunię. Dochodziła do siebie długo, nie powiem, że nie, ale nie ma teraz najmniejszego problemu. Tylko trzeba suni dać czas. Przemyśl to, bo akurat doświadczenie z dwójką małych żywych chłopców, kotem i wystraszoną, sikającą pod siebie sunią mam i wszystko jest dobrze. Quote
Agmarek Posted July 23, 2010 Posted July 23, 2010 [quote name='Cantadorra']Olivetshka, to nie do konca tak. Ja dokladnie z takim "inwentarzem" wzięłam tak samo mocno wystraszoną sunię. Dochodziła do siebie długo, nie powiem, że nie, ale nie ma teraz najmniejszego problemu. Tylko trzeba suni dać czas. Przemyśl to, bo akurat doświadczenie z dwójką małych żywych chłopców, kotem i wystraszoną, sikającą pod siebie sunią mam i wszystko jest dobrze.[/QUOTE] Mam podobne doświadczenia, tyle że moja sunia była trochę bardziej zintegrowana kiedy do nas przyjechała i mam trochę "bogatszy" inwentarz ;) 5 kotów i dwoje dzieci :p dogadali się :eviltong: Najważniejsze że psinka zostanie zabrana z miejsca gdzie przebywa :oops: Quote
Emigrantka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 No tez jestem, dzieki Bela za PM. We wrzesniu postaram sie cos dorzucic, teraz jestem gola i (nie) wesola..... :( Quote
Zofija Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 no co za bidusia. Ja na razie mogę zadeklarować 5zł miesięcznych deklaracji. Wiem, ze to nie za wiele kurcze Quote
TERESA BORCZ Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 dzięki belo za pw, chyba coś się upichci , mam pomysł oby realizacja się powiodła.ODSTĘPUJE MIEJSCE INNEJ PSINI KTÓRA JEST BEZPIECZNA NA SZANSĘ W DS. sprawdzamy!!! Trzymam kciuki.masz PW. Quote
bela51 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Zofija']no co za bidusia. Ja na razie mogę zadeklarować 5zł miesięcznych deklaracji. Wiem, ze to nie za wiele kurcze[/QUOTE] Bardzo dziękuje Zosiu, to jest bardzo wiele ! Quote
Alicja Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 czy sunia ma wątek na owczarkowatych forach ?? warto założyć [url]http://www.owczarki.eu/[/url] finansowo nie pomogę , mogę tylko nagłośnic sprawe Quote
pirania15_15 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Od niedawna jestem właścicielką młodej Onkowatej :) Z chęcią pomogę. Niewiele, ale suczka skradła mi serce :) 10zł deklaracji stałych na hotelik dopóki nie znajdzie nowego domku :) Więcej niestety nie mogę. CHyba, że wygram w Totka to wtedy się dorzucę :) Proszę o wiadomość na priv'a jeżeli uzbieracie tyle osób chętnych aby ją zabrać do hotelu. Bedę zaglądać. Czy w hotelu będzie miała możliwość socjalizacji? Quote
pirania15_15 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Mam nadzieję, że uzbierają się chętni pomóc suni. Na początek dodatkowo jednorazowo na pewno coś od siebie przeleję. Jeżeli chodzi o wsparcie finansowe w jakimkolwiek leczeniu też będe się starała wspomóc :) Mała do góry! Quote
olivetshka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 A jak jest ze schroniskiem w Wieluniu w weekendy? Quote
bela51 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Ja mam tel komórkowy do pracownika schroniska. Jesli jestes zainteresowana, to podam Ci go na PW. Po prostu nie wiem jak tam jest. Quote
bela51 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 Dla mlodej ONeczki ( kolezanki Gapy) zapaliło sie światełko w tunelu. Ale poczekajmy do poniedziałku. A tymczasem zapraszam na watek Gapci, która zbiera na hotelik. Quote
giselle4 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 MALUTKA JESTES SLICZNA I ZAPADASZ W SERCE..... Moze jakis bazarek wspolny zrobic? Quote
Tora&Faro Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Zaznaczam sobie wątek... Edit. Przeczytałam...strasznie biedna ta sunia, mam nadzieję że w hoteliku dojdzie do siebie... Quote
Anashar Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Dajcie jej ogłoszenie na stronie, którą wkleiła Alicja ([URL="http://www.owczarki.eu"]www.owczarki.eu[/URL]). Strona cieszy się dość dobrą odwiedzalnością i dużo psów znalazło dzięki niej dom. Quote
bela51 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Anashar']Dajcie jej ogłoszenie na stronie, którą wkleiła Alicja ([URL="http://www.owczarki.eu"]www.owczarki.eu[/URL]). Strona cieszy się dość dobrą odwiedzalnością i dużo psów znalazło dzięki niej dom.[/QUOTE] Tak, ale na razie nie dysponuje zadnym zdjeciem suczki, oprócz tego jednego w budzie. Quote
bela51 Posted July 24, 2010 Author Posted July 24, 2010 [quote name='Szarotka']Moge dac 20 zl. jednorazowej.[/QUOTE] Bardzo Ci dziekuję .:loveu: Quote
Szarotka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='bela51']Bardzo Ci dziekuję .:loveu:[/QUOTE] To jak bedziecie zbierac to daj znac. Quote
Recommended Posts