Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 months later...
  • Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety w jej sprawie cisza, nie mam pojecia dlaczego. Ogloszenia nie przemawiaja do ludzi? Nie wiem... moze pora na kolejna edycje nowych ogloszen z nowymi fotkami? Bez informacji ze tak dlugo czeka, bo to ludzi zraza chyba...

• 1 month later...
Posted

andzia69 napisał(a):
kurcze...taka fajna suczynka:( i taki ma niefart w życiu...

No właśnie, ja też się cały czas dziwię, że ona nadal w Szczecinku i nikt dziewczyny nie wypatrzył - ładna, radosna, pełna energii, bystra... Kurczę no... a byłam przekonana, że domek znajdzie raz dwa :(

• 2 months later...
Posted

Adisiek znalazł dom, pora zabrać sie za naszą drugą weterankę, bo się dziewczyna zsiedziała że ho ho... czy ktos jest w stanie pomóc z ogłoszeniami?

Ja zaraz pozbieram z FB wszystkie zdjęcia wstawiane przez Danusię i je tutaj wkleje oraz postaram się odświerzyć jej wątek na niebieskim i założyć wydarzenie na FB...

Posted

[FONT=lucida grande]Buba to wspaniała i piękna ok 5 letnia suczka amstaffa. Jest bardzo wesoła i towarzyska, kocha bliskość człowieka, pieszczoty i wspólne zabawy. Bardzo chętnie uczy się nowych rzeczy i jest bardzo pojętna. Będzie wspaniałą towarzyszką zarówno jesiennych spacerów jak i zimowego wylegiwania się pod kocem. [/FONT]

[FONT=lucida grande]Buba nie ma żadnych kłopotów zdrowotnych, regularnie jest szczepiona i raz na pół roku profilaktycznie badana, posiada książeczkę zdrowia i jest wysterylizowana.[/FONT]
[FONT=lucida grande]Szukamy dla niej domu BEZ innych zwierząt oraz małych dzieci. Sunia jak najbardziej może zamieszkać w mieszkaniu, gdyż ładnie pozostaje sama w domu, nie płacząc i nie niszcząc.[/FONT]

[FONT=lucida grande]Kontakt:[/FONT]
[FONT=lucida grande]Marta 517680264, Danuta 51910288

Album na FB
[/FONT]
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.411874755535429.92225.100001387251537&type=1