ageralion Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Buba dostala piekne teksty od choleryy i Esfly :multi: Wspaniale sie uzupelniaja :cool3: Jestem Buba i o ludziach wiem jedno: kochaja podróże ponad wszystko.. Mój pierwszy Pan zostawił mnie w schronisku, bo wyjeżdżał.. Było mi smutno, że bardziej ceni sobie wycieczki, niż moją miłość.. siedząc w kojcu dużo o tym myślałam.. Pomimo, że ja uwielbiam brykać, skakać, bawić sie na dworze, mam masę energii i kocham ludzi, siedziałam potulnie w swojej klatce i czekałam czy wróci.. Ja oddałam dla niego to co w życiu cenie najbardziej - swoją wolność, on nie potrafił dla mnie zrezygnować z podróży.. Nagle zjawił sie drugi Pan.. wziął mnie do domu, zapewniał, że mnie kocha i nigdy nie odda.. ale on też kochał podróże.. jechał na wakacje i zostawił mnie tak jak ten poprzedni.. Prosze dziś, żebyś Ty zabrał w podróż mnie.. Przyjdź, załóż mi smycz, wsiądź ze mną do autobusu, samochodu lub pociągu.. ale bilet kup tylko w jedną strone.. ---------------------------------- Buba to około dwuletnia, wysterylizowana suczka rasy american staffordshire terier. Radosna, zdrowa i zawsze skora do zabawy – te słowa najlepiej opisują jej charakter! Jeśli dodać do tego wyjątkowe umaszczenie – jest idealną kandydatką na przyjaciela dla odpowiedzialnej osoby znającej się na rasie i świadomej wymagań, jakie stawia przed nią adopcja psa „z przeszłością”. Buba jest psem wymagającym zdecydowanego opiekuna, takiego który oprócz miłości, pełnej miski i ciepłego legowiska zapewnić suni atrakcje, pomagające spożytkować energię, jaka w niej tkwi. Buba zna podstawowe komendy, bardzo szybko i z wielkim zaangażowaniem uczy się kolejnych. Buba potrzebuje jeszcze kilku lekcji nauki chodzenia na smyczy w towarzystwie swojego przyszłego pana, jest psem całkowicie udomowionym, bez problemu zachowuje czystość. Z uwagi na charakter suni, poszukujemy dla niej domu bez innych zwierząt i dzieci. Jeśli potrafisz zapewnić Bubie wszystko to, na co zasługuje, nie zwlekaj – daj sobie i jej szansę na „dożywocie” wypełnione po brzegi psią miłością, radosnym merdaniem ogona i długimi wieczornymi spacerami w towarzystwie najlepszego przyjaciela! Quote
mariamc Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 fajna z buby psina. szkoda, że nie ma zainteresowania. Quote
mariamc Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
mariamc Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Bubę będzie miała w tym tygodniu zabieg, usuwanie trzeciej powieki , bez tego stan zapalny będzie zawsze wracał i będzie coraz gorzej. Quote
agaga21 Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 buba ma figurę boksera czy mi się zdaje? Quote
mariamc Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Zdecydowanie boksia , ogłaszam ją jako mixa asto- bokserowego. Quote
ageralion Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 Mi tez sie wydaje, ze jest mixem boksera i asta :) Piekna jest! Trzyma kciuki za udany zabieg Bubinki... dzisiaj siade do allegro suni. Quote
agnieszka32 Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Ja też trzymam kciuki! Taka piękna młoda radosna sunia i zero zainteresowania ... :( Quote
ania z poznania Posted January 27, 2011 Posted January 27, 2011 PROSZĘ, GŁOSUJCIE NA SZCZECINEK!!!!!! http://www.krakvet.pl/forum/viewtopi...13065&start=45 POMÓŻCIE BO PRZEGRAMY!!! Quote
kamilqax95x Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 ageralion napisał(a):Mam bardzo zle wiadomosci. Rocky pilnie potrzebuje transfuzji krwi inaczej nie przezyje do konca tygodnia. Ma 4x za malo czerwonych krwinek :cry: Pilnie szukamy asta wazacego ponad 30kg, ktory moze byc dawca krwi dla Rockiego!!! Pomóżcie !!!! :( Quote
ania z poznania Posted March 2, 2011 Posted March 2, 2011 Cioteczki kochane, zapraszam na bazarek na hotel ze szkoleniowcem dla Rafika: http://www.dogomania.pl/threads/203396-%C5%9Awietne-kosmetyki-ksi%C4%85%C5%BCki-super-obro%C5%BCa-kominy-dla-Rafika-do-15.03.?p=16419825#post16419825 kosmetyki, książki, super obroża Quote
agnieszka32 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 Niestety, nic nowego - cały czas w Szczecinku, zdrowa i radosna. Właśnie dzisiaj przeglądam wątki naszych psiaków (bo mi się nudzi :)) i pomyślałam o Bubie - taki fajny pies, a takie małe nim zainteresowanie :( Wykupię dla niej na bazarku ogłoszenia, może ktoś się w niej zakocha? (muszę tylko znaleźć aktywny bazarek ogłoszeniowy...). Quote
kamilqax95x Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 agnieszka32 napisał(a):Niestety, nic nowego - cały czas w Szczecinku, zdrowa i radosna. Właśnie dzisiaj przeglądam wątki naszych psiaków (bo mi się nudzi :)) i pomyślałam o Bubie - taki fajny pies, a takie małe nim zainteresowanie :( Wykupię dla niej na bazarku ogłoszenia, może ktoś się w niej zakocha? (muszę tylko znaleźć aktywny bazarek ogłoszeniowy...). Ja mogę jej zrobić 30 ogłoszeń ;) Quote
ania z poznania Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 agnieszka32 napisał(a):...........pomyślałam o Bubie - taki fajny pies, a takie małe nim zainteresowanie :( Ja tego kompletnie nie rozumiem, jest piękna, efektowna, myślałam, że ludzie oszaleją z wrażenia na jej punkcie! Quote
agnieszka32 Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 kamilqax95x napisał(a):Ja mogę jej zrobić 30 ogłoszeń ;) To świetnie! :) ania z poznania napisał(a):Ja tego kompletnie nie rozumiem, jest piękna, efektowna, myślałam, że ludzie oszaleją z wrażenia na jej punkcie! Ja też tak myślałam. Sądziłam, że w ciągu miesiąca znajdzie super dom, a tu nic! Quote
ageralion Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 Ja mialam kilka zapytan o Bube, ale nic fajnego. Jedna kobitka chciala ja do domu z dzieckiem, tylko ze nie chcialo sie jej zadzwonic, ciagle slala smsy... facet dzwonil, ale jak uslyszal ze sterylizowana, to sie rozlaczyl. Ostatni chcial sie jakos "dogadywac" za pomoca GG i nie chcial pisac na maila, wiec go olalam... Quote
agaga21 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 no właśnie ja też sie ostatnio zastanawiałam razem z mariamc, co się dzieje, że buba nadal u niej. ludzie lubią łaciate asty a ona ma jakiegoś pecha. Quote
ageralion Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='kamilqax95x']Nowy Banerek dla Buby Super banerek, tylko Buba jakas taka kaleka wyszla :evil_lol: Ni to dog, ni bokser ;) Czemu mozna miec tylko 2 banerki, ja juz mam 4ty do wstawienia :placz: Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ageralion']Super banerek, tylko Buba jakas taka kaleka wyszla :evil_lol: :roflt::roflt::roflt: Quote
ageralion Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 [quote name='ania z poznania']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE] Dostalam wino na urodzinki, prosze sie ze mnie nie smiac :eviltong: Co ja poradze, ze mi nozki u niej brakuje i glowe ma taka wielka :evil_lol: Quote
ania z poznania Posted April 2, 2011 Posted April 2, 2011 Zobacz na wątku Kenzo czy w banarku fafle mu za bardzo nie wiszą :diabloti::evil_lol: Quote
Recommended Posts