Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Buba dostala piekne teksty od choleryy i Esfly :multi: Wspaniale sie uzupelniaja :cool3:

Jestem Buba i o ludziach wiem jedno: kochaja podróże ponad wszystko..
Mój pierwszy Pan zostawił mnie w schronisku, bo wyjeżdżał.. Było mi smutno, że bardziej ceni sobie wycieczki, niż moją miłość.. siedząc w kojcu dużo o tym myślałam.. Pomimo, że ja uwielbiam brykać, skakać, bawić sie na dworze, mam masę energii i kocham ludzi, siedziałam potulnie w swojej klatce i czekałam czy wróci.. Ja oddałam dla niego to co w życiu cenie najbardziej - swoją wolność, on nie potrafił dla mnie zrezygnować z podróży.. Nagle zjawił sie drugi Pan.. wziął mnie do domu, zapewniał, że mnie kocha i nigdy nie odda.. ale on też kochał podróże.. jechał na wakacje i zostawił mnie tak jak ten poprzedni..
Prosze dziś, żebyś Ty zabrał w podróż mnie.. Przyjdź, załóż mi smycz, wsiądź ze mną do autobusu, samochodu lub pociągu.. ale bilet kup tylko w jedną strone..

----------------------------------

Buba to około dwuletnia, wysterylizowana suczka rasy american staffordshire terier. Radosna, zdrowa i zawsze skora do zabawy – te słowa najlepiej opisują jej charakter! Jeśli dodać do tego wyjątkowe umaszczenie – jest idealną kandydatką na przyjaciela dla odpowiedzialnej osoby znającej się na rasie i świadomej wymagań, jakie stawia przed nią adopcja psa „z przeszłością”. Buba jest psem wymagającym zdecydowanego opiekuna, takiego który oprócz miłości, pełnej miski i ciepłego legowiska zapewnić suni atrakcje, pomagające spożytkować energię, jaka w niej tkwi. Buba zna podstawowe komendy, bardzo szybko i z wielkim zaangażowaniem uczy się kolejnych. Buba potrzebuje jeszcze kilku lekcji nauki chodzenia na smyczy w towarzystwie swojego przyszłego pana, jest psem całkowicie udomowionym, bez problemu zachowuje czystość.
Z uwagi na charakter suni, poszukujemy dla niej domu bez innych zwierząt i dzieci.
Jeśli potrafisz zapewnić Bubie wszystko to, na co zasługuje, nie zwlekaj – daj sobie i jej szansę na „dożywocie” wypełnione po brzegi psią miłością, radosnym merdaniem ogona i długimi wieczornymi spacerami w towarzystwie najlepszego przyjaciela!

• Replies 456
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

ageralion napisał(a):
Mam bardzo zle wiadomosci. Rocky pilnie potrzebuje transfuzji krwi inaczej nie przezyje do konca tygodnia. Ma 4x za malo czerwonych krwinek :cry:

Pilnie szukamy asta wazacego ponad 30kg, ktory moze byc dawca krwi dla Rockiego!!!

Pomóżcie !!!! :(

• 2 weeks later...
Posted

Niestety, nic nowego - cały czas w Szczecinku, zdrowa i radosna.

Właśnie dzisiaj przeglądam wątki naszych psiaków (bo mi się nudzi :)) i pomyślałam o Bubie - taki fajny pies, a takie małe nim zainteresowanie :(

Wykupię dla niej na bazarku ogłoszenia, może ktoś się w niej zakocha? (muszę tylko znaleźć aktywny bazarek ogłoszeniowy...).

Posted

agnieszka32 napisał(a):
Niestety, nic nowego - cały czas w Szczecinku, zdrowa i radosna.

Właśnie dzisiaj przeglądam wątki naszych psiaków (bo mi się nudzi :)) i pomyślałam o Bubie - taki fajny pies, a takie małe nim zainteresowanie :(

Wykupię dla niej na bazarku ogłoszenia, może ktoś się w niej zakocha? (muszę tylko znaleźć aktywny bazarek ogłoszeniowy...).

Ja mogę jej zrobić 30 ogłoszeń ;)

Posted

agnieszka32 napisał(a):
...........pomyślałam o Bubie - taki fajny pies, a takie małe nim zainteresowanie :(

Ja tego kompletnie nie rozumiem, jest piękna, efektowna, myślałam, że ludzie oszaleją z wrażenia na jej punkcie!

Posted

kamilqax95x napisał(a):
Ja mogę jej zrobić 30 ogłoszeń ;)

To świetnie! :)

ania z poznania napisał(a):
Ja tego kompletnie nie rozumiem, jest piękna, efektowna, myślałam, że ludzie oszaleją z wrażenia na jej punkcie!

Ja też tak myślałam. Sądziłam, że w ciągu miesiąca znajdzie super dom, a tu nic!

Posted

Ja mialam kilka zapytan o Bube, ale nic fajnego. Jedna kobitka chciala ja do domu z dzieckiem, tylko ze nie chcialo sie jej zadzwonic, ciagle slala smsy... facet dzwonil, ale jak uslyszal ze sterylizowana, to sie rozlaczyl. Ostatni chcial sie jakos "dogadywac" za pomoca GG i nie chcial pisac na maila, wiec go olalam...

• 5 weeks later...
Posted

[quote name='kamilqax95x']Nowy Banerek dla Buby

Super banerek, tylko Buba jakas taka kaleka wyszla :evil_lol: Ni to dog, ni bokser ;) Czemu mozna miec tylko 2 banerki, ja juz mam 4ty do wstawienia :placz:

Posted

[quote name='ania z poznania']:roflt::roflt::roflt:[/QUOTE]
Dostalam wino na urodzinki, prosze sie ze mnie nie smiac :eviltong: Co ja poradze, ze mi nozki u niej brakuje i glowe ma taka wielka :evil_lol: