Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='unikatowydiament'][COLOR="red"]no troszkę pochwalę się Naszymi planami na ten roczek,a więc:

-obrona magistra przez Miśka,a następnie studia ekonomiczne
-Domcia chce się dostać do liceum im.Anrdzeja Modrzewskiego
-moja nauka(którą na razie trzeba przełożyć na lato/albo jesień)
-i trochę zwiedzania(Austria.Norwegia i Chorwacja) oraz w Polsce Wawa i mój kochany Kraków:)
-remont Naszego mieszkanka
- no i trochę mniejszych rzeczy

to na tyle:)
trzymajcie kciuki aby plany się zićiły:) :)[/COLOR][/QUOTE]

Sporo planów,trzymam kciuki za zrealizowanie :).

Posted

[quote name='Joann']Może właśnie dlatego jest taki nie do ogarnięcia że takie spacerki na smyczy nie daja mu rozładować energii, eksplorować swobodnie terenu . Pies który wychodzi tylko na smyczy i nie ćwiczy psychiki i tężyzny fizycznej nie moze powąchać drzewka bo smycz juz mu sie skończyła jest sfrustrowany. Miałam przez krótki czas to z Verą, Zainwestuj w mocną 15m linke idż na jakies pole czy do lasu i tam sie z nim pobaw, tak intensywnie 2 godziny, zobaczysz ze później juz nie będzie mu sie chciało "agresorki"[/QUOTE]

Oscar chodził na spacerki na łąki popegerowskie,gdzie szalał do syta,a później w domciu spał jak zabity
ale jak wychodziłam z nim na popołudniowy spacer,to zaś Oscarkowi szajba niestety odbijała:(

[COLOR="#8b0000"]Joann[/COLOR] może Ty znasz dobrą korektę,bo jak Ja podnoszę Oscarka na smyczy,albo dotykam go ze słowną komendą nie,to to wcale nie skutkuje,tylko Oscar staje się bardziej agresywny
a Ja jestem bardzo spokojna i staram się cąły czas być asertywną

Posted

[QUOTE] unikatowydiament
a u Nas jest ponuro,i mrzy,a gdzie słoneczko?! [/QUOTE]

[quote name='Aleksandra95']a u nas nawet ładnie. ;)[/QUOTE]

Pewnie Aleksandra nam ukradła :eviltong:

Posted

[URL]http://imageshack.us/photo/my-images/810/p001x.jpg/"][IMG]http://img810.imageshack.us/img810/9664/p001x.jpg[/URL] hihi jaki macho :D
niedzielne pozdrowionka :)

Posted

[quote name='unikatowydiament'][COLOR="teal"]a u Nas jest ponuro,i mrzy,a gdzie słoneczko?!
[/COLOR][/QUOTE]

U mnie to samo... Czy wgl ta zima przyjdzie w tym roku?..

Posted

[quote name='phase']U mnie to samo... Czy wgl ta zima przyjdzie w tym roku?..[/QUOTE]

górale twierdzą że styczeń będzie nawet cieplutki,a nie wielkie mrozy mają przyjść w lutym

dzięki jeszcze raz za trzymanie kciuków:)

Posted

[quote name='unikatowydiament'][COLOR="red"]no troszkę pochwalę się Naszymi planami na ten roczek,a więc:

-obrona magistra przez Miśka,a następnie studia ekonomiczne
-Domcia chce się dostać do liceum im.Anrdzeja Modrzewskiego
-moja nauka(którą na razie trzeba przełożyć na lato/albo jesień)
-i trochę zwiedzania(Austria.Norwegia i Chorwacja) oraz w Polsce Wawa i mój kochany Kraków:)
-remont Naszego mieszkanka
- no i trochę mniejszych rzeczy

to na tyle:)
trzymajcie kciuki aby plany się zićiły:) :)[/COLOR][/QUOTE]

trzymam kciuki! a co do planów wyjazdowych... mocno i gorąco polecam Chorwację.. koniecznie samochodem :) my byliśmy tam w tamtym roku z Heniem, samochodem i pod namiotem, wyprawa taka, że gdybym mogła, o Paaaanie, nie wracałabym :D

Posted

[quote name='Barkelona']trzymam kciuki! a co do planów wyjazdowych... mocno i gorąco polecam Chorwację.. koniecznie samochodem :) my byliśmy tam w tamtym roku z Heniem, samochodem i pod namiotem, wyprawa taka, że gdybym mogła, o Paaaanie, nie wracałabym :D[/QUOTE]

aha,ale my będziemy lecieć samolotem,samochód odpada,bo żadne z Nas nie ma dłużej prawka niż rok,wiec to za długie podróże dla Nas

a w przyszłym tygodniu już ruszamy z remoncikiem domciu,zaczynamy od kuchni,potem salon a na końcu łazienka(bo ma najwięcej roboty)

pozdrawiamy serdecznie:)

Posted

[quote name='unikatowydiament']aha,ale my będziemy lecieć samolotem,samochód odpada,bo żadne z Nas nie ma dłużej prawka niż rok,wiec to za długie podróże dla Nas

a w przyszłym tygodniu już ruszamy z remoncikiem domciu,zaczynamy od kuchni,potem salon a na końcu łazienka(bo ma najwięcej roboty)

pozdrawiamy serdecznie:)[/QUOTE]

No to trzeba zacząć jeździć.....

Posted

[quote name='deer_1987']a to gdzie takie miejsc aw norwegi?[/QUOTE]

jak zapadnie decyzja,które miejsca dokładnie to dam znać
Michał zawsze wszystko załatwia albo organizuje na ostatnią chwilę
jedziemy z kilkoma osobami,i musimy zgrać urlopy na jeden termin,a to nie takie proste
myśle że pierwszy wyjazd będzie ok kwietnia/maja a pozostałe dwa sierpień/wrzesień:)