Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W kwietniu będzie 8 lat jak Balto nie żyje,czas wcale ran nie wygoił,trochę ból zmniejszył,da się żyć.Nadal w sercu i pamięci jest z Nami.Ile razy się zastanawiałam jak to by dzisiaj było gdyby Balto żył i mieszkał by z Oscarkiem?Czy Chłopaki by się dogadali,jaki był by stosunek między Nimi.

Dzisiaj jest dokładnie 21 lat jak mój mały braciszek nie żyje,nadal serce Nam krwawi,nie dało się z Jego śmiercią pogodzić,ale niestety życie nadal sobie płynie i na nic nie patrzy.

Kochamy Cię braciszku i Baltusiu

[*][*][*]

Pzdr

Posted

Dzisiejsze i jutrzejsze zajęcia mam odwołane,w poniedziałek mam ostatni egzamin w tym semestrze.Dzisiaj robiłam zadania "na szubieniczkach",jeszcze jutro trzeba będzie poćwiczyć.Zaś mamy śnieg,ma poleżeć do końca miesiąca.

Posted

Witanko :)

Jakoś nic mi się nie chce,brak weny,jestem po drugich testach alergicznych,jeszcze dwa mi zostały

Po tych 2 wiesz już na co jesteś uczulona?

Ja mam uczulenie na pokarm, w większej części uczula mnie czekolada i czerwone wino, czyli to co kocham najbardziej.... Też ostre potrawy itd.

Posted

Po tych 2 wiesz już na co jesteś uczulona?

Ja mam uczulenie na pokarm, w większej części uczula mnie czekolada i czerwone wino, czyli to co kocham najbardziej.... Też ostre potrawy itd.

jeszcze nie wiem,mam jeszcze 2 testy,dopiero pewnie po nich się dowiem

Posted

Z okazji 8 urodzin mój kochany Syneczku

[URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/imagesf_zpsddcf623a.jpg.html]imagesf_zpsddcf623a.jpg[/URL]

Dni radosnych,pełnych szczęścia i miłości  kochamy Cię :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: