Oscar Patric Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Witamy się w deszczową zimną środę :) Jeden referacik napisany i wdrukowany,jutro i pojutrze będę zakuwać na Działalność gospodarczą,Synek lula koło kominkowego,rosołek się gotuje:) Po południu randka z moim kochanie :laola: :laola: Wyporzyczyłam sobie I tom "Nędzników"więc na jakiś czas mam co czytać :laugh2_2: Quote
łamAga Posted October 22, 2014 Posted October 22, 2014 Czyli same dobre wieści ;) udanej randki :D Quote
Oscar Patric Posted October 22, 2014 Author Posted October 22, 2014 Czyli same dobre wieści ;) udanej randki :D na razie odpukać to tak :) dzięki kochana:) w przyszłym tygodniu zaś mam szkolenie z odszkodowań Quote
qmu Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 oj Ty randkowiczko co tu zajrzę to zawsze albo zaraz randka albo po randce XD A Oscarson z kim randkuje? Quote
Oscar Patric Posted October 23, 2014 Author Posted October 23, 2014 oj Ty randkowiczko co tu zajrzę to zawsze albo zaraz randka albo po randce XD A Oscarson z kim randkuje? Kochana z życia trzba kożystać :) a z nikim Dzień doberek ;) doberek :) Ale z Oscarka przystojniak :loveu: dzięki :) Akurat z siostrą zwaliłam złamaną łopatą 3/4 tony węgla,i niech kto powie że kobiety nic nie potrafią,a na dodatek deszcz Nam przeszkadzał Quote
łamAga Posted October 23, 2014 Posted October 23, 2014 Akurat z siostrą zwaliłam złamaną łopatą 3/4 tony węgla,i niech kto powie że kobiety nic nie potrafią,a na dodatek deszcz Nam przeszkadzał Kobiety są bardziej zaradne niż nie jeden facet ! oczywiście zdarzają się wyjątki ;) Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Kobiety są bardziej zaradne niż nie jeden facet ! oczywiście zdarzają się wyjątki ;) O żebyś wiedziała,już nie raz to nie jedna kobieta udowodniła:) Śliczny Oskarek :loveu: dziękuję :) Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2014 Author Posted October 26, 2014 Świetny Oskar :loveu: dzięki,dzięki :) no Ja to od kilku lat jestem w nim bezwiednie zakochana :loveu: i cieczy mnie bezdennie że innym też się podoba :laola: Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Siemanko :D hej:) Od piątku mamy zaś remoncik tym razem kuchni,będziem mieli cały tynk obity,jesteśmy z Księciem po długaśnym spacerku :) Rano był tylko jeden stopień,a teraz słonezko Nam fajnie świeci,muszę zaś kolejy referat napisać,razem mam ich 6 a dopiero jede oddałam :eviltong: ,już domek osprzątałam,muszę zapytać się brata czy zimówi już założył Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 hejka ;) To znowu was praca czeka ;) no to musisz sie zabrać ostro za pisanie :D opony najwyższy czas zmienić bo już czasami idzie wpaść w lekki poślizg ;) Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 hejka ;) To znowu was praca czeka ;) no to musisz sie zabrać ostro za pisanie :D opony najwyższy czas zmienić bo już czasami idzie wpaść w lekki poślizg ;) No tak,po mału wszystko zaczyna się układać w całość i być super,oby tak dalej :) Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 No tak,po mału wszystko zaczyna się układać w całość i być super,oby tak dalej :) Będzie dobrze , musi być ! ;) Quote
Oscar Patric Posted October 27, 2014 Author Posted October 27, 2014 Będzie dobrze , musi być ! ;) nie dziekuję aby nie zapeszyć :) Synuś [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141027_115122_zps1ba96d65.jpg.html][/URL] [URL=http://s1120.photobucket.com/user/unikatowydiament/media/20141027_115142_zpsd10c70ca.jpg.html][/URL] Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Ale Oscar znudzony :evil_lol: A ja na zimówkach jeździłam od zeszłej zimy, więc nie muszę zmieniać :eviltong: Quote
łamAga Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 słodziak :loveu: Ale Oscar znudzony :evil_lol: A ja na zimówkach jeździłam od zeszłej zimy, więc nie muszę zmieniać :eviltong: Lyń :P Quote
*Magda* Posted October 27, 2014 Posted October 27, 2014 Lyń :P Nie lyń, tylko nie znaleźliśmy żadnych ciekawych opon letnich z alufelgami i jeździłam na zimówkach :eviltong: Jak teraz coś znajdziemy, to na wiosnę wrzucam letnie koła ;) Quote
Oscar Patric Posted October 28, 2014 Author Posted October 28, 2014 hejka:) U Nas już przymrozek zaliczony :eviltong: ,ale muszę przyznać,że jak wyszłam z Oscarem rano na spacer,to była takie fajne świeże i zimne powietrze,a teraz słoneczko świeci i jest dość ciepławo.Ja zawsze brata z oponami męczę,więc je zawsze wymienia. Quote
łamAga Posted October 28, 2014 Posted October 28, 2014 U nas dzisiaj w nocy musiało nieźle przymrozić bo o 10tej jeszcze samochody były pokryte zamarzniętą wodą .... a teraz ładnie świeci słoneczko ;) Quote
Recommended Posts