M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 Miałam rosół, a teraz jest pomidorowa;) hej wieczorkiem. Quote
monia&nero Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 super że nie będziesz musiała oglądać onkologa! zjesz tableteczki i będziesz zdrowiutka! Kuruj się :) domowy makaron - mniam mniam Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='M&S']Miałam rosół, a teraz jest pomidorowa;) hej wieczorkiem.[/QUOTE] witamy się popołudniem:) [quote name='monia&nero']super że nie będziesz musiała oglądać onkologa! zjesz tableteczki i będziesz zdrowiutka! Kuruj się :) domowy makaron - mniam mniam[/QUOTE] rosół dobry na wszystko:eviltong: Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='Sonka95']Witamy się :)[/QUOTE] hej:) dzisiaj byłam tylko na pół godzinnym spacerku,nie ma siły aha a Synek dzisiaj w kuchni zrobił mi wielką śmierdzącą niespodziankę:diabloti:,nie przyszedł się jak zawsze przywitać,kiedy wracam z pracy,wiec mnie natchnęło że zaś mam coś,w kuchni jak zwykle przy zmywarce wielkie kupsko,a Oscar co?Leży na łóżku z miną "nie mam pojęcia z kąt to się wzięło":angryy:a wiem że mamcia wzięła go na spacer,i tam kupę też zrobił.Z Nim nudzić się nie da:mad: Quote
Sonka95 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Sonia to zawsze w tym samym miejscu przy balkonie robi , ale to naprawdę rzadko jej się zdarza ;) Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='Sonka95']Sonia to zawsze w tym samym miejscu przy balkonie robi , ale to naprawdę rzadko jej się zdarza ;)[/QUOTE] Oscar to taki pies specjalnej troski,albo narobi kupsko w kuchni albo potrafi nasikać do łóżka(nie chodzi mi o pod sikanie),albo przesadzi wszystkie kwiatki.Mam tylko obecnie kilka kwiatów,głównie kaktusy na parapecie,do nich Oscar ma respekt,kiedyś chciał jednego sobie zjeść:diabloti:,kilka dni miał potem problemy z jedzeniem i piciem,to po skutkowało,więcej nie chce.Buty też muszę chować,inaczej by mi je "ulepszył":angryy: Quote
Oscar Patric Posted March 13, 2013 Author Posted March 13, 2013 [quote name='M&S']Wypadek przy pracy :evil_lol:[/QUOTE] Oscar ma ich za dużo:mad: Quote
M&S Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='unikatowydiament']Oscar ma ich za dużo:mad:[/QUOTE] Oj tam ;);) Quote
Sonka95 Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 [quote name='unikatowydiament']Oscar to taki pies specjalnej troski,albo narobi kupsko w kuchni albo potrafi nasikać do łóżka(nie chodzi mi o pod sikanie),albo przesadzi wszystkie kwiatki.Mam tylko obecnie kilka kwiatów,głównie kaktusy na parapecie,do nich Oscar ma respekt,kiedyś chciał jednego sobie zjeść:diabloti:,kilka dni miał potem problemy z jedzeniem i piciem,to po skutkowało,więcej nie chce.Buty też muszę chować,inaczej by mi je "ulepszył":angryy:[/QUOTE] To Oskarek jak szczeniak się zachowuje , a jest o rok młodszy od Sonki :diabloti: nam to Sonia gryzła buty jak była szczeniakiem ,a teraz to nie ;) Quote
Besti Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Oj tam, nie da Ci się nudzić i tyle. Ale reakcja psów jak coś zrobią jest najlepsza- udają że niby nic, że to nie one ale i tak inaczej się zachowują:diabloti: Quote
Guest wolfheart Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 ach Księciuniu ty wariacie :evil_lol: Quote
Ptysiak Posted March 13, 2013 Posted March 13, 2013 Masz przekichane z tym Oscarkiem :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='Sonka95']To Oskarek jak szczeniak się zachowuje , a jest o rok młodszy od Sonki :diabloti: nam to Sonia gryzła buty jak była szczeniakiem ,a teraz to nie ;)[/QUOTE] Z Oscarka to czubek:diabloti:,dzisiaj spadł ze schodów,chciał się podrapać jak z nich schodził,na szczęście nic mu się nie stało,a Ja o mało na zawał nie zeszłąm:crazyeye: [quote name='Besti']Oj tam, nie da Ci się nudzić i tyle. Ale reakcja psów jak coś zrobią jest najlepsza- udają że niby nic, że to nie one ale i tak inaczej się zachowują:diabloti:[/QUOTE] no właśnie [quote name='Izabela124.']Jak tam Twoje zdrowie?[/QUOTE] przeziębienie mi dokucza [quote name='marta.k9080']ach Księciuniu ty wariacie :evil_lol:[/QUOTE] oj masz całkowitą rację,wariat z niego nie z tej ziemi [quote name='Ptysiak']Masz przekichane z tym Oscarkiem :evil_lol:[/QUOTE] niestety [quote name='M&S']Cześć Oskarki:)[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Cześć :loveu: :loveu: :loveu:[/QUOTE] Witamy się urodzinowo:) za raz mam w domu małą imprezkę,tort i ciasto już odebrałam,kanapeczki już są,jeszcze pizza i coś do pochrupania,ma siostra kupić,i znjomi coś mają dowieść. W końcu dzisiaj nie jestem przybita że mam urodziny Quote
Guest wolfheart Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGs7ccqTCY9HmdG_OU3C54HafjDJ8KvEogruQonPNYqvJb_Q37[/IMG] :BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday: NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!! Quote
Kaaasia Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 [B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!! :new-bday::BIG::new-bday:[/B] Quote
phase Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam. :):new-bday::BIG: Quote
Oscar Patric Posted March 14, 2013 Author Posted March 14, 2013 [quote name='marta.k9080'][IMG]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQGs7ccqTCY9HmdG_OU3C54HafjDJ8KvEogruQonPNYqvJb_Q37[/IMG] :BIG::BIG::BIG::new-bday::new-bday: NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!![/QUOTE] [quote name='Kaaasia'][B]WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!! :new-bday::BIG::new-bday:[/B][/QUOTE] [quote name='Ty$ka']Spełnienia marzeń :loveu:[/QUOTE] [quote name='magdabroy']Sto lat Aga :calus::buzi::BIG:[/QUOTE] [quote name='phase']Sto lat, sto lat niech żyje, żyje nam. :):new-bday::BIG:[/QUOTE] [SIZE=4][COLOR=#ff0000]b[/COLOR][/SIZE][SIZE=5][COLOR=#ff0000]ardzo dziękuję[/COLOR][/SIZE]:buzi:[COLOR=#ff0000][/COLOR] Jakoś kaszel mnie okropnie męczy i suszy,pewnie gorączka mi się zaś podnosi,wypiłam tylko lampkę szampana,zjadłam trochę tortu,na nic nie ma ochoty,a jeszcze jutro do pracy,dopiero w weekend będę mogła się wykurować. Quote
Ty$ka Posted March 14, 2013 Posted March 14, 2013 Koniecznie się kuruj. Weź leki i do łóżka, marsz :p Quote
Recommended Posts