Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Cześć :) Jak zdrówko Aga ? [url]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/kuku3_zps0f67dcf9.jpg[/url] kochana mordeczka :loveu: Quote
Sonka95 Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='unikatowydiament']Braciszek nie zapomniał o Nas,kupił Nam tulipany:loveu: [/QUOTE] Miły prezent :) Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']rąbnę Cię w łeb to zaraz Ci wesołe myśli przyjdą...:mad:[/QUOTE] [quote name='M&S']Dobrze, dobrze. To tak dla otrzeźwienia;)[/QUOTE] aj tak nie można:lol: [quote name='phase']Tulipany to przepiękne kwiatki. :)[/QUOTE] też je bardzo lubię,dostałam dzisiaj róże,imprezka w pracy mega udana [quote name='M&S']Doberek w piąteczek :)[/QUOTE] dobry,dobry Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='marta.k9080']rąbnę Cię w łeb to zaraz Ci wesołe myśli przyjdą...:mad:[/QUOTE] [quote name='M&S']Dobrze, dobrze. To tak dla otrzeźwienia;)[/QUOTE] [quote name='phase']Tulipany to przepiękne kwiatki. :)[/QUOTE] [quote name='M&S']Doberek w piąteczek :)[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Cześć :) Jak zdrówko Aga ? [URL]http://i1120.photobucket.com/albums/l491/unikatowydiament/kuku3_zps0f67dcf9.jpg[/URL] kochana mordeczka :loveu:[/QUOTE] Hej,myślałam że nie ma już tego guzka,ale jedna nadal jest,wcale się nie zmiejszył [quote name='lula2010']weekendowo sie witamy :loveu:[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Miły prezent :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']Cześć:p:p:p[/QUOTE] Witamy się:) Mamunia pojechała z przyjaciółką na babski dzień,Ja mam wieczorem imprezkę,Księciunio po spacerku Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Sonka95']To udanego imprezowania :D[/QUOTE] [quote name='phase']Udanej imprezki. :)[/QUOTE] dzięki:) w imieniu Oscarka: [SIZE=6][FONT=lucida sans unicode][COLOR=#0000CD]Spełnienia wszystkich marzeń, zadowolenia z siebie, radości życiowej i aby każdy kolejny dzień był Dniem Kobiet życzę Wam .... wspaniałe, niepowtarzalne Panie! [/COLOR][/FONT][/SIZE] Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Oj to nie dobrze... :/ Udanej imprezki :)[/QUOTE] dzięki Izuś:) Quote
Guest wolfheart Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 Baw się dobrze:p I całusek dla Księciunia:loveu: Quote
Ptysiak Posted March 8, 2013 Posted March 8, 2013 [quote name='unikatowydiament']dzięki Izuś:)[/QUOTE] Jutro (jak nie będziesz miała kaca :evil_lol: i będziesz miała czas) to się odezwij na gg :) A teraz szalej ;) Quote
Oscar Patric Posted March 8, 2013 Author Posted March 8, 2013 [quote name='Ptysiak']Jutro (jak nie będziesz miała kaca :evil_lol: i będziesz miała czas) to się odezwij na gg :) A teraz szalej ;)[/QUOTE] pić za bardzo nie mogę,akurat skończyłam brać antybiotyki,za raz idę się szykować miłego weekendu Kochane:) Quote
jamnicze Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Też lubię tulipanki, to takie wiosenne kwiaty :) Ale tym razem dostałam różę - pralinkową :evil_lol:, mniam, mniam, dobra była :) Quote
*Magda* Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Aga, złota myśl dla Ciebie ;) [url]http://www.kawusia.pl/1800,Nie_bede_wpadac_w_depresje_z_powodu_faceta[/url] Quote
Besti Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='marta.k9080']hello,imprezka udana?:p[/QUOTE] Chyba tak bo coś jeszcze nie wróciła:evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='M&S']Dobrej zabawy :)[/QUOTE] dzięki:) [quote name='jamnicze']Też lubię tulipanki, to takie wiosenne kwiaty :) Ja też Ale tym razem dostałam różę - pralinkową :evil_lol:, mniam, mniam, dobra była :)[/QUOTE] aha [quote name='dOgLoV']doberek ;)[/QUOTE] [quote name='Ptysiak']Cześć Oscarki :loveu:[/QUOTE] [quote name='M&S']Hej Oskarki :)[/QUOTE] [quote name='marta.k9080']hello,imprezka udana?:p[/QUOTE] [quote name='Sonka95']Doberek :)[/QUOTE] doberek,imprezka udana ze hej:loveu: Quote
Recommended Posts