Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Z takim podejściem to na pewno się nie uda ;) Więcej wiary ;)[/QUOTE] jak chcesz wiedzieć co napisze Ci na PW Quote
Ty$ka Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Ależ ja nie chcę się mieszać w Wasze sprawy, aż tak wścibska nie jestem :) :) :) Masz prezent dla Oscarka? Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Ty$ka']Ależ ja nie chcę się mieszać w Wasze sprawy, aż tak wścibska nie jestem :) :) :) Masz prezent dla Oscarka?[/QUOTE] tak,mam trzeba tyko ugotować a Tu chodzi tak w ogóle o Adaśka:evil_lol: Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Więcej wiary w siebie ;) Może dziś z tego nic nie będzie, ale za miesiąc możesz zmienić zdanie ;) Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Więcej wiary w siebie ;) Może dziś z tego nic nie będzie, ale za miesiąc możesz zmienić zdanie ;)[/QUOTE]\ wiem,ale Ja nadal nie przestałam kochać Adaśka:placz::-( nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić,najgorsze jest to że My razem pracujemy,pomyślałam sobie,aby o Adasiu zapomnieć to sobie znajdę innego,a jest ciężko Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Nie wiem czy Ci to pomoże, ale... Jako dziecko zakochałam się w moim sąsiedzie ;) Trwało to wiele lat. Spotykałam się z różnymi chłopakami, ale Dominik (tak miał na imię) był zawsze numerem jeden :p Jak poznałam mojego męża, to nie spodziewałam się, że się w nim zakocham, a już na pewno, że zostanie moim mężem :D I stało się: zakochałam się w Bogdanie, a odkochałam w Dominiku ;) Quote
Artemida Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 Głowa do góry dasz radę!! :) Wieczorne głaski zasyłamy! :) Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Nie wiem czy Ci to pomoże, ale... Jako dziecko zakochałam się w moim sąsiedzie ;) Trwało to wiele lat. Spotykałam się z różnymi chłopakami, ale Dominik (tak miał na imię) był zawsze numerem jeden :p Jak poznałam mojego męża, to nie spodziewałam się, że się w nim zakocham, a już na pewno, że zostanie moim mężem :D I stało się: zakochałam się w Bogdanie, a odkochałam w Dominiku ;)[/QUOTE] właśnie też sobie tak pomyślałam,ze jak zacznę się tak na dobre spotykać to zapomnę o Adasiu,ale na razie muszę poczekać Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Artemida']Głowa do góry dasz radę!! :) Wieczorne głaski zasyłamy! :)[/QUOTE] głaski będą przekazane,jak Księciunio się wyśpi Quote
*Magda* Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='unikatowydiament']właśnie też sobie tak pomyślałam,ze jak zacznę się tak na dobre spotykać to zapomnę o Adasiu,ale na razie muszę poczekać[/QUOTE] Tylko wiesz, nic na siłę ;) Musisz choć trochę lubić tego, z którym będziesz się umawiać ;) Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='magdabroy']Tylko wiesz, nic na siłę ;) Musisz choć trochę lubić tego, z którym będziesz się umawiać ;)[/QUOTE] tak wiem,nie jestem aż tak zdesperowana za duże katusze po prostu przechodzę,każdy stara mi sie pomoc jak może,i słyszałam ostatnio dużo,w sumie za dużo rad Quote
Besti Posted January 29, 2013 Posted January 29, 2013 [quote name='unikatowydiament']\ wiem,ale Ja nadal nie przestałam kochać Adaśka:placz::-( nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić,najgorsze jest to że My razem pracujemy,pomyślałam sobie,aby o Adasiu zapomnieć to sobie znajdę innego,a jest ciężko[/QUOTE] Błąd nie tkwi w tym że może porównujesz chłopaków? Jeśli to będzie TEN to będziesz wiedziała, nic na siłe :) Quote
Oscar Patric Posted January 29, 2013 Author Posted January 29, 2013 [quote name='Besti']Błąd nie tkwi w tym że może porównujesz chłopaków? Jeśli to będzie TEN to będziesz wiedziała, nic na siłe :)[/QUOTE] wydaje mi się że nie,chyba ze robię to nie świadomie,rozum wie,ale najgorzej serce,ono nie chce w ogóle,nic tam nie dociera,dzisiaj jak po 4 dniach widziałam Adaśka,normalnie pod sufit skakałam:lol:,a potem w pracy śpiewałam i do każdego się uśmiechałam,jak go nie widzę nawet dzień,to okropnie tęsknię:-( Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Cześć :) pamiętaj, że każda miłość jest pierwsza;) Quote
Klaudia&Aza Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Jeżeli z Piotrkiem nic nie wyjdzie to może po prostu nie jest ciebie wart i tyle. Więcej wiary w siebie i do dzieła :):calus: Quote
phase Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Zobaczysz jeszcze to miłość Cię znajdzie. ;) Quote
Sonka95 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Najlepsze życzenia dla urodzinowego Oskarka [IMG]http://emoty.blox.pl/resource/hb.gif[/IMG] Quote
Ty$ka Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Oscarku, życzę CI jeszcze wielu lat życia ze swoją Pańcią, zdrowia, szczęścia i smacznych kąsków :D Quote
Oscar Patric Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 oj widzę że mnie uprzedziłyście:lol: [COLOR=#ff0000][SIZE=5]Syneczku,z okazji 6 urodzinek wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka,samych radosnych i szczęśliwych chwil przy Naszym boku [/SIZE][/COLOR]: BIG:: BIG:: BIG:: New-bday:: New-bday:: New-bday:: Tort:: Tort:: Tort: Quote
Buszki Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 Ja również przyłączam się do życzeń dla Oskarka :). [COLOR=#000080][B]Sto lat !!!![/B][/COLOR] Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='unikatowydiament']oj widzę że mnie uprzedziłyście:lol: [COLOR=#ff0000][SIZE=5]Syneczku,z okazji 6 urodzinek wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka,samych radosnych i szczęśliwych chwil przy Naszym boku [/SIZE][/COLOR]: BIG:: BIG:: BIG:: New-bday:: New-bday:: New-bday:: Tort:: Tort:: Tort:[/QUOTE] Wszystkiego naj Oskar :) [url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/711/711940of3s4z82w4.gif[/img][/url] Quote
lula2010 Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 nasze 3 sunie i my sie przylaczamy do zyczen dla Oskarka :loveu: : BIG:: Tort:: New-bday:: Drink1:........nie ma obrazkow tylko napisy......tez tak macie ?:placz: Quote
Oscar Patric Posted January 30, 2013 Author Posted January 30, 2013 dziękuje w imieniu Syneczka,buziaczki ślemy:) w przyszłym tygodniu mam randkę z Piotrkiem:eviltong: Quote
*Magda* Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='unikatowydiament'] w przyszłym tygodniu mam randkę z Piotrkiem:eviltong:[/QUOTE] No, no, no ;) Sto latek dla Oscarka :) Quote
M&S Posted January 30, 2013 Posted January 30, 2013 [quote name='unikatowydiament'] w przyszłym tygodniu mam randkę z Piotrkiem:eviltong:[/QUOTE] Szaleństwo ;) Quote
Recommended Posts