Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ty$ka']Ależ ja nie chcę się mieszać w Wasze sprawy, aż tak wścibska nie jestem :) :) :)

Masz prezent dla Oscarka?[/QUOTE]

tak,mam trzeba tyko ugotować
a Tu chodzi tak w ogóle o Adaśka:evil_lol:

Posted

[quote name='magdabroy']Więcej wiary w siebie ;) Może dziś z tego nic nie będzie, ale za miesiąc możesz zmienić zdanie ;)[/QUOTE]\

wiem,ale Ja nadal nie przestałam kochać Adaśka:placz::-( nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić,najgorsze jest to że My razem pracujemy,pomyślałam sobie,aby o Adasiu zapomnieć to sobie znajdę innego,a jest ciężko

Posted

Nie wiem czy Ci to pomoże, ale...
Jako dziecko zakochałam się w moim sąsiedzie ;) Trwało to wiele lat. Spotykałam się z różnymi chłopakami, ale Dominik (tak miał na imię) był zawsze numerem jeden :p Jak poznałam mojego męża, to nie spodziewałam się, że się w nim zakocham, a już na pewno, że zostanie moim mężem :D I stało się: zakochałam się w Bogdanie, a odkochałam w Dominiku ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Nie wiem czy Ci to pomoże, ale...
Jako dziecko zakochałam się w moim sąsiedzie ;) Trwało to wiele lat. Spotykałam się z różnymi chłopakami, ale Dominik (tak miał na imię) był zawsze numerem jeden :p Jak poznałam mojego męża, to nie spodziewałam się, że się w nim zakocham, a już na pewno, że zostanie moim mężem :D I stało się: zakochałam się w Bogdanie, a odkochałam w Dominiku ;)[/QUOTE]

właśnie też sobie tak pomyślałam,ze jak zacznę się tak na dobre spotykać to zapomnę o Adasiu,ale na razie muszę poczekać

Posted

[quote name='unikatowydiament']właśnie też sobie tak pomyślałam,ze jak zacznę się tak na dobre spotykać to zapomnę o Adasiu,ale na razie muszę poczekać[/QUOTE]

Tylko wiesz, nic na siłę ;) Musisz choć trochę lubić tego, z którym będziesz się umawiać ;)

Posted

[quote name='magdabroy']Tylko wiesz, nic na siłę ;) Musisz choć trochę lubić tego, z którym będziesz się umawiać ;)[/QUOTE]
tak wiem,nie jestem aż tak zdesperowana
za duże katusze po prostu przechodzę,każdy stara mi sie pomoc jak może,i słyszałam ostatnio dużo,w sumie za dużo rad

Posted

[quote name='unikatowydiament']\

wiem,ale Ja nadal nie przestałam kochać Adaśka:placz::-( nie potrafię sobie z tym wszystkim poradzić,najgorsze jest to że My razem pracujemy,pomyślałam sobie,aby o Adasiu zapomnieć to sobie znajdę innego,a jest ciężko[/QUOTE]

Błąd nie tkwi w tym że może porównujesz chłopaków?
Jeśli to będzie TEN to będziesz wiedziała, nic na siłe :)

Posted

[quote name='Besti']Błąd nie tkwi w tym że może porównujesz chłopaków?
Jeśli to będzie TEN to będziesz wiedziała, nic na siłe :)[/QUOTE]
wydaje mi się że nie,chyba ze robię to nie świadomie,rozum wie,ale najgorzej serce,ono nie chce w ogóle,nic tam nie dociera,dzisiaj jak po 4 dniach widziałam Adaśka,normalnie pod sufit skakałam:lol:,a potem w pracy śpiewałam i do każdego się uśmiechałam,jak go nie widzę nawet dzień,to okropnie tęsknię:-(

Posted

oj widzę że mnie uprzedziłyście:lol:

[COLOR=#ff0000][SIZE=5]Syneczku,z okazji 6 urodzinek wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka,samych radosnych i szczęśliwych chwil przy Naszym boku
[/SIZE][/COLOR]: BIG:: BIG:: BIG:: New-bday:: New-bday:: New-bday:: Tort:: Tort:: Tort:

Posted

[quote name='unikatowydiament']oj widzę że mnie uprzedziłyście:lol:

[COLOR=#ff0000][SIZE=5]Syneczku,z okazji 6 urodzinek wszystkiego najlepszego,dużo,dużo zdrówka,samych radosnych i szczęśliwych chwil przy Naszym boku
[/SIZE][/COLOR]: BIG:: BIG:: BIG:: New-bday:: New-bday:: New-bday:: Tort:: Tort:: Tort:[/QUOTE]

Wszystkiego naj Oskar :)

[url=http://www.glitter-graphics.com][img]http://dl10.glitter-graphics.net/pub/711/711940of3s4z82w4.gif[/img][/url]