mar....ka Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 hej , u nas tylko wiatry i błoto - a niby w górach mieszkam wrrr Quote
Patikujek Posted December 28, 2016 Posted December 28, 2016 Ja do gór mam jakieś 30 km. Ale u mnie też brzydko. Wczoraj pół dnia tak lało, rzeka na ulicy była Quote
Oscar Patric Posted December 28, 2016 Author Posted December 28, 2016 21 godzin temu, Patikujek napisał: Wyjdź z domu, będziesz mieć więcej miejsca :D Jak bym na dworze tańczyła i śpiewała to by albo za wariatkę mnie wzięli albo po policję by zadzwonili bo się uchlałam ;) 21 godzin temu, Tyś(ka) napisał: :D Witamy się ;) Hej :) 21 godzin temu, Paulina94 napisał: Hej ;) witam :) 4 godziny temu, mar....ka napisał: hej , u nas tylko wiatry i błoto - a niby w górach mieszkam wrrr hej,dzisiaj słońce sobie świeciło, w nocy ma śnieg padać Quote
Tyśka) Posted December 31, 2016 Posted December 31, 2016 Hej! Życzymy udanego skoku w Nowy Rok :) Quote
Patikujek Posted January 9, 2017 Posted January 9, 2017 2 godziny temu, mar....ka napisał: i tydzień dalej :) Quote
mar....ka Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Proszę o podpisanie https://secure.avaaz.org/pl/petition/Minister_Srodowiska_Pan_Jan_Szyszko_Niepodpisanie_nowego_planu_ochrony_Karkonoskiego_Parku_Narodowego/?aEZIIdb Quote
Patikujek Posted January 14, 2017 Posted January 14, 2017 Ile to jeszcze? Bo się już zgubiłam... Quote
mar....ka Posted January 19, 2017 Posted January 19, 2017 Dnia 15.01.2017 o 00:11, Patikujek napisał: Ile to jeszcze? Bo się już zgubiłam... właścicielka galerii też się zgubiła :P Quote
Tyśka) Posted January 20, 2017 Posted January 20, 2017 Dnia 19.01.2017 o 15:57, Patikujek napisał: może to już i dlatego! Też tak pomyślałam :D Quote
Patikujek Posted March 14, 2017 Posted March 14, 2017 Halo, co to się tu dzieje! Wracamy! Raz raz! Quote
Oscar Patric Posted October 26, 2017 Author Posted October 26, 2017 Dnia 14.03.2017 o 08:22, Patikujek napisał: Halo, co to się tu dzieje! Wracamy! Raz raz! Hej,co się dzieje a bardzo dużo i nie wszystko było dobre,ale po kolei... Oscar od zeszłego roku,sam koniec bardzo się pochorował,siadły mu jelita,wąrtoba i trzustka,na dodatek miał bardzo silne wzdęcia brzucha,bąki takie że szło umrzeć dostał alergii pokarmowej a jak by tego było mało zaraził się pierwotniakami i miał zapalenie spojówek w obu oczach,schudł mi tak bardzo(24 kg z prawie 40 kg),nie chciał żyć.Wyniki krwi miał cholernie złe,wet nie widział dużej szansy na wyleczenie,a jak uparłam się jak osioł i powiedziałam że Oscarowi nie dam umrzeć.po 6 miesiącach walki w końcu zaczęło być lepiej,Oscar kilogram przytył wyniki się polepszyły,dla mnie był to tylko bodzieć do jeszcze większej walki o psa,na dzień dzisiejszy po 10 miesiącach Oscar waży 27 kg,wyniki ma dobre,alergia ustąpiła.Pomogło mu gotowany zastępnik diety BARF,dzięki dziewczyną z forum o BARF,gdyby nie one nie było by dobrze...Oscar znowu dziadzi,sierść mu błyszczy,jest mięciutka,bąków prawie nie ma.Ćwiczę mu tyle łapki,chodzimy na masaż,podaję mu obecnie MSM,Dziką różę i Czarci pazur,bo stan zapalny się przyplątał,obecnie spacerki mu ograniczyłam,bo reumatyzm zaś mu się zaczoł odzywać,za dużo leje w tym roku. Moje zdrowie zaś mi siadło,chodzę tylko na same badania,drugiego listopada wracam do pracy w sumie się cieszę bo nie lubię w domu siedzieć :( Siostra pracuje jako magazynier a brat w końcu się ożenił 16.09. tego roku,dwa dni trwało,super było,wybawiłyśmy się na całego. Moja chudzinka :) Quote
Chesti Posted December 1, 2017 Posted December 1, 2017 Hej Aga. Co u Was? Mam nadzieję, że coraz lepiej. Quote
Oscar Patric Posted December 10, 2017 Author Posted December 10, 2017 Hej Dziewczyny,Oscar w pełni zdrowy,wyniki super,nawet nie wiecie jak się cieszę :) Tydzień śnieg mieliśmy,zamówiłam Oscarowi szelki i obrożę z kolcami,teraz czekam na kuriera,sama też się lepiej czuję,od kilku dni Oscar jest na całkowitym RAW bez gotowania,cały czas go obserwuję czy jest ok. Quote
Chesti Posted January 21, 2018 Posted January 21, 2018 Przegapiłam twoją odpowiedź :/ Oskar jak zawsze cudny. A ty co tak znikłaś z dogo? Quote
Recommended Posts