Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

My z malamutem jedziemy na dwa dni na zawody agility:evil_lol: I oczywiście przy ringu aussików posiedzieć:lol: Tylko jeszcze jakiś nocleg trzeba wyczaić...:roll:

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hehe no Dominika o Tobie na pewno nie zapomnimy;)
Z psiakami to mozemy się do któregoś parku wybrać (a sporo fajnych jest w Łodzi), ale tam gdzie jest najwiecej pubów czyli na Piotrkowskiej to raczej z pieskiem nie da rady. Ja zresztą nigdy tam psów nie zabieram bo tam chodzi straż miejska i lubi się czepiać...

Posted

Nas tym razem nie będzie.... Dla nas niestety nie zrobili klubówki, a KRAJÓWKĘ!!! :angryy:
Szkoda mi kasy, wolę pojechać w takim razie gdzieś bliżej.

Posted

Dominika, nic nie wiesz, bo się na "gadulcu" nie pojawiasz i nie ma jak Ci tego zakomunikować;).
A piwko można kupić w sklepie i iść do parku z psami:lol:.

Dominika, trenuj z Shirkiem!

Posted

[quote name='$andwich']Dominika, nic nie wiesz, bo się na "gadulcu" nie pojawiasz i nie ma jak Ci tego zakomunikować;).
A piwko można kupić w sklepie i iść do parku z psami:lol:.

Dominika, trenuj z Shirkiem![/quote]

Może na spacerek zabiore tez BE MY DESTINY po domowemu "prójec" albo "desi". Jak narazie super się zapowiada i oznajmiłam mamie, ze dopóki nie znajdzie się dla niej ktoś odpowiedni to nie sprzedam:cool1: [SIZE=1]jutro wieczorem będą fotki na mojej stronie;) [/SIZE]

Posted

[quote name='Polna']Iwa z Poznania masz teraz autostrede :razz:[/quote]
Co nie zmienia faktu, że to około 250 km + 2 bramki (po 11zł każda) w jedną stronę.
To ja już wolę pojechać sobie np. do Zielonej góry, bo jest dużo bliżej, i wyjdzie mnie taniej. To krajówka i to, więc dla mnie jest to jakaś różnica.

Posted

Diana, naprawdę? To bardzo fajnie, bo jakoś nie wypalił wyjazd mój i Dominiki do Ciebie (a właściwie dlaczego nie wypalił:lol:?), a chciałabym poznać jakiegoś Twojego "wnusia";).
Czekam na fotki!

Posted

[quote name='$andwich']Diana, naprawdę? To bardzo fajnie, bo jakoś nie wypalił wyjazd mój i Dominiki do Ciebie (a właściwie dlaczego nie wypalił:lol:?), a chciałabym poznać jakiegoś Twojego "wnusia";).
Czekam na fotki![/quote]

No nie wypalił boście nie reflektowały na niego:roll: Nic się zadna z Was nie odzywała no to wołami Was nie zaciągnę. Do końca wakacji ma mnie jeszcze odwiedzić Patrycja od Frica i mam nadzieję, ze to wypali;)
Jak narazie to Brzoskwinka ma być odebrana ok 9-10 września, a prawdopodobnie Besame też już ma "prawie" właściciela:lol:
Wiec zostanie tylko mój ukochany prójec i dwie staruszki:eviltong:

Posted

[quote name='$andwich']Jej, bo ja myślałam, że dostaniemy zaproszenie pocztą:evil_lol:. To teraz trzeba poczekać na szczeniaki Vegi:lol:.[/quote]

Haha jasne:eviltong: No na Vegety to jeszcze trochę poczekacie;)
A jak narazie wiadomo, ze dwie zamówione dziewczynki będą wystawiane:cool3:

Posted

[quote name='$andwich']Dominika, trenuj z Shirkiem![/quote]
On jest tak samo uparty jak ja, więc łatwo nie jest:mad:

Dianka super, ze będziesz z Desi:loveu: Już nie mogę doczekać się klubówki:multi:

Posted

[quote name='Diana14']Może na spacerek zabiore tez BE MY DESTINY po domowemu "prójec" albo "desi".[/quote]

Już lubię tę sunię :) Może dlatego, że moja psica rodowodowo to DESTINY a po domowemu Desti ) Co prawda to czarny belg a nie collie... Ale co za różnica :D :D :D

Posted

Godelaine no w sumie ta moja też w większości czarna - umaszczenie tricolor;)

Sandra i Dominika dzisiaj mialam klijenta na małą i sie prawie poryczałam, ze już niedługo będe musiala się z nią pożegnać. Jednak im rozmowa dłuższa tym bardziej byłam przekonana, ze to nie dla nich piesek i moje suczki były bardzo agresywne co pierwszy raz się zdarzylo wiec chwilowo klusia zostaje. U mnie zostać niestety nie moze, a tak strasznie bym chciała:placz:

Posted

[quote name='Diana14']Jednak im rozmowa dłuższa tym bardziej byłam przekonana, ze to nie dla nich piesek[/quote]
Ufff, I bardzo dobrze. Może jednak uda Ci się przekonać mamę na Desti? Na zdjęciach widać jaka jest z niej urocza sunia:loveu:

Posted

[quote name='Dominika1987']Ufff, I bardzo dobrze. Może jednak uda Ci się przekonać mamę na Desti? Na zdjęciach widać jaka jest z niej urocza sunia:loveu:[/quote]

Czarna to Desi;) Nie sądzę żeby się udalo przekonać. Wczoraj mieliśmy kontorlę miotu i oczywiście potwierdziło się wszystko co o niej myślałam tak wiec zadowolona jestem. W każdym razie będe ją trzymać tak dlugo aż będę pewna na 100%, ze to jest ta właściwa osoba:evil_lol:

Posted

Sluchajcie, od kilku dni i na roznych kompach nie moge otworzyc zgloszenia. Czy moge poprosic o :
- numer konta
- adres e-mail do wyslania zgloszenia?
Wyjatkowo lubie lodzkie wystawy ale brak mozliwosci zgloszen internetowo, jak w pozostalych oddzialach lekko mnie zalamuje :roll:

Normalnie machnelabym reka , na Łodz jakos nie chce :p

Posted

A dziekuje, dziekuje.. no juz zaplacone, przefaksowane, wyslane poczta... starsznie to skomplikowane....
ot rozbestwil sie czlowiek siedzac przed kompem i zgalaszajac psa na wystawe za pomoca kilku klikow mysza :diabloti:

Posted

A ja zgłosiłam.. zapłaciłam ale musze zrezygnowac z wielkim bólem serca ;( wyjeżdżam do Berlina a wcześniej musze być na ślubie w Szczecinie...ehh jak mi się to nie podoba.. tak czekałam na tą klubówkę :(