megii1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paulina78']To może u megi w Serocku, jak mnie nie pogoni :) - że coś chcę Jej wcisnąć :)?[/QUOTE] Kochana do mnie jutro przyejżdża Onek na 6- 8 miesięcy. Wiesz o którym mówię?:) Miało być za miesiąc ale Pani zadzwoniła w czwartek i powiedziała, że wylatuje w niedzielę...Oznacza to, że od jutra mam Meksyk bo mam już spore stadko. Wprawdzie zapowiadają się dwie fajne adopcje dla Amigo (jest u nas rok) i dla Luny (pół roku) ale będę cokolwiek wiedzieć po weekendzie. Tyle, że u mnie są kojce - drewniane, przytulne ale kojce. Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='megii1']Kochana do mnie jutro przyejżdża Onek na 6- 8 miesięcy. Wiesz o którym mówię?:) Miało być za miesiąc ale Pani zadzwoniła w czwartek i powiedziała, że wylatuje w niedzielę...Oznacza to, że od jutra mam Meksyk bo mam już spore stadko. Wprawdzie zapowiadają się dwie fajne adopcje dla Amigo (jest u nas rok) i dla Luny (pół roku) ale będę cokolwiek wiedzieć po weekendzie. Tyle, że u mnie są kojce - drewniane, przytulne ale kojce.[/QUOTE] Ale pamiętaj kto Ci tego ONka załatwił :), hehe. Płynność finansowa na pół roku, heheh :):):) Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='megii1']Tyle, że u mnie są kojce - drewniane, przytulne ale kojce.[/QUOTE] Kojce, ale opieka super ;) Ja polecam Cię wszędzie, choć wiem, że ciasnota może być ;) Sorry :) Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 12 zł za dzień z moją karmą w postaci Puriny z jagnięciną. Śledzę wątek bo są u mnie psy z Martenowskiej. Podesłałam go jednej dobrej duszy...Może osoba, która umieściła u mnie suczki z Martenowskiej wspomoże Bonę w hoteliku (nic więcej nie napiszę żeby nie zapeszyć a to nic pewnego) ale na pewno trzeba było by jej pomóc. Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 megi, a skąd Ty tak szybko TU się znalazłaś w ogóle :)? Wyczułaś, że się czaję na kojec :)? Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paulina78']Ale pamiętaj kto Ci tego ONka załatwił :), hehe. Płynność finansowa na pół roku, heheh :):):)[/QUOTE] Tak i zero kontaktu z Panią, która może mi zostawić Onka jako siódmego mojego psa:) Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='megii1']Tak i zero kontaktu z Panią, która może mi zostawić Onka jako siódmego mojego psa:)[/QUOTE] Wiem, wiem, żartuję :) Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Podsumowując, jeżeli chodzi o mnie i o Renatę to będzie coś wiadomo w niedzielę wieczorem. Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Wiem, że są pieski stamtą, bo to były "moje" :) czasy :) i pamiętam :) Po prostu nie właziłam:) Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='megii1']12 zł za dzień z moją karmą w postaci Puriny z jagnięciną. Śledzę wątek bo są u mnie psy z Martenowskiej. Podesłałam go jednej dobrej duszy...Może osoba, która umieściła u mnie suczki z Martenowskiej wspomoże Bonę w hoteliku (nic więcej nie napiszę żeby nie zapeszyć a to nic pewnego) ale na pewno trzeba było by jej pomóc.[/QUOTE] To pisz wprost, że Renata :) ,ja już i tak pisałam wcześniej, to żadna tajemnica chyba :) Quote
megii1 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Paulina78']megi, a skąd Ty tak szybko TU się znalazłaś w ogóle :)? Wyczułaś, że się czaję na kojec :)?[/QUOTE] Napisałam wyżej, ze na tym wątku jestem dłużej niż Ty bo są u mnie psy z Martenowskiej:) Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='megii1']12 zł za dzień z moją karmą w postaci Puriny z jagnięciną. Śledzę wątek bo są u mnie psy z Martenowskiej. Podesłałam go jednej dobrej duszy...Może osoba, która umieściła u mnie suczki z Martenowskiej wspomoże Bonę w hoteliku (nic więcej nie napiszę żeby nie zapeszyć a to nic pewnego) ale na pewno trzeba było by jej pomóc.[/QUOTE] Dzieki za odp. Miej Bone na uwadze, pliss :cool3: Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 No tam byłoby Jej SUPER!!! Trzymajmy kciuki :) Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Nie przecze, ale w perspektywie - przynajmniej kilka dni oczekiwania. Bona musi znalezc miejsce do jutra. PS. No i co Paulina? Zadebiutowalas karniakami? Kiedys musi byc ten pierwszy raz :eviltong: Badz grzeczna dziewczynka. bo masz power i szkoda Cie na banicje :evil_lol::lol: Quote
lika1771 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Mam miejsce w super hoteliku, ale na pomorzu cioteczka z wielkim sercem.Warunki super tutaj zdjecie budy [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images47.fotosik.pl/384/891e4eb0544deb40.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images37.fotosik.pl/359/dc7e629959f2a09c.jpg[/IMG][/URL] [URL=http://www.fotosik.pl][IMG]http://images45.fotosik.pl/385/9c2c82d9dfa2ee59.jpg[/IMG][/URL] Ale chyba za daleko............ Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Drugi koniec Polski, chyba nie da rady :roll: Quote
mrs.ka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 jasne ,że [B]Megii1[/B] jest na tym wątku chyba od początku i tak mi przez myśl przechodziło ,jakie przerażone musiały być z Renatą jak zaczęła się ta afera ,bo wiem jak emocjonalnie obydwie są związane z psami z Martenowskiej. Jestem przekonana ,ze do jutra jakieś konkretne decyzje zapadną , czas mamy do jutra właściwie popołudnia bo w drodze powrotnej pojadę do Orzechowca tylko ,że od rana będę w drodze kontakt zawsze ze mną jest nr. tel . w pierwszym poście . Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='dusje']Nie przecze, ale w perspektywie - przynajmniej kilka dni oczekiwania. Bona musi znalezc miejsce do jutra. PS. No i co Paulina? Zadebiutowalas karniakami? Kiedys musi byc ten pierwszy raz :eviltong: Badz grzeczna dziewczynka. bo masz power i szkoda Cie na banicje :evil_lol::lol:[/QUOTE] Haha, tak :), rozumiem, że teraz nie za byle co polecę, tylko tak jak z zawiasami :)? Za to samo powinnam :), czy to nie tak jak w życiu :), hehe? Jasne, że szkoda :) Poweru nie brak, oj nie brak, hehehe :) Dzięki :) Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Na pewno cos sie wyklaruje. Moze glupio zabrzmi bo tysiace psow w potrzebie i setki bardziej potrzebujacych, ale jakos trudno mi pogodzic sie z mysla, ze my te sunie niejako znamy,jej przeszlosc, ze musiala opuscic swoj dom...........nie jestem pewna, czy czujecie to samo co ja....w obliczu psiego nieszczescia w kraju trudno mi jakos sformulowac mysli i uzasadnienic. dlaczego wlasnie ona lezy mi na sercu, sorry :oops: Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='dusje']Na pewno cos sie wyklaruje. Moze glupio zabrzmi bo tysiace psow w potrzebie i setki bardziej potrzebujacych, ale jakos trudno mi pogodzic sie z mysla, ze my te sunie niejako znamy,jej przeszlosc, ze musiala opuscic swoj dom...........nie jestem pewna, czy czujecie to samo co ja....w obliczu psiego nieszczescia w kraju trudno mi jakos sformulowac mysli i uzasadnienie dlaczego wlasnie ona lezy mi na sercu, sorry :oops:[/QUOTE] Nie ma się co tłumaczyć czy uzasadniać - tak się stało i trzeba działać ;) Nie każdemu pomożemy :( Quote
mrs.ka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 [B]a czy ktoś wrzucił wydarzenie na FB ?[/B] ja nie bardzo ogarniam ten portal ale wiem ,że tak się robi i jest duży odzew. Przecież mamy już wszysto co dotyczy BONY , dokumenty będę musiała ja jutro podpisać ,więc chyba można publicznie szukać jej opiekuna. Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ja mówię, ze to zrobię :) tylko dajcie konkrety :) Quote
dusje Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Niestety. Mnie po prostu dokucza mysl, ze ona stala sie priorytetowa podczas gdy inne psiaki..........wiecie, o co idzie. A z drugiej strony jest nam tak bliska....Dobra, juz nic nie wyjasniam, moze wyjsc z tego nietakt Quote
Recommended Posts