agnethka Posted July 22, 2010 Posted July 22, 2010 popraw datę na [B]01.08.2010[/B] ;) my już tradycyjnie jedziemy relaksować się w Zakopanym ;) Quote
Talagia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 Na stronie jest juz prowizoryczny plan sedziowania i lista wystawcow. Quote
agnethka Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [quote name='Talagia']Na stronie jest juz prowizoryczny plan sedziowania i lista wystawcow.[/QUOTE] baaardzo prowizoryczny - ciekawe czy będzie dokładniejszy, bo po tym wnioskuję, że będzie bardzo krucho w moich rasach heh... poprzednio lepiej to podawali, więc uzbrajam się w cierpliwość i czekam na lepsze ;) Quote
aga616 Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 [B]Talagia [/B]- będziecie? chyba znowu sie spotkamy :] u nas tym razem spora konkurencja... Quote
Talagia Posted July 24, 2010 Posted July 24, 2010 aga616 bedziemy :) Niestety nei mam pojecia czy u nas jest konkurencja, ale jakos w to watpie :( Jedziecie z gordonkiem tez? :) Quote
Darianna Posted July 25, 2010 Posted July 25, 2010 Ja będę z kluskiem Karmelkiem w młodzieży w irlandach :) Quote
Chantell Posted July 25, 2010 Author Posted July 25, 2010 O kurcze to muszę Cię Darianno dorwać i wycykać to Twoje cudo :loveu: mogęęę? Quote
Marchewkowy Posted July 26, 2010 Posted July 26, 2010 Też bym chętnie jechała.... ma ktoś miejsce dla osoby bez psa? Quote
Aziza Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Na stronie związku pojawił się nowy spis wystawców i plan sędziowania: [URL]http://www.zkwp-zakopane.pl/www/grafika/pl/strony_www/14/pliki/plan.pdf[/URL] Quote
panienkabubu Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Są już pierwsze wyniki :-) Nasza córcia, Boston Terrierka - [B]IDEA OF Dreams Become A Reality FCI[/B] - startując w klasie młodzieży: doskonała, V1/2 (pokonała niemiecką konkurentkę!), Zw. Młodzieży, Najlepszy Junior w Rasie i Zw. Rasy :-) Dzidzia rozpoczęła Młodzieżowy Championat Polski. Czy ktoś z osób posiadających katalog mógłby podać mi stawkę Bostonów? Mam na myśli właśnie tą niemiecką suczkę z klasy młodzieży. Quote
vpassione Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Interesuje mnie stawka owczarków belgijskich groenendael(5szt) i białe owczarki szwajcarskie(3szt). Gdyby ktoś mógł podać..:roll: Quote
basi@ Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Prosiłabym bardzo o stawkę podhalanów - wiem, że ich sporo więc może zdjęcie odpowiedniej strony katalogu na pw będzie łatwiej. Quote
Aziza Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [B]Boston Terrier:[/B] suka, kl. szczeniąt - JUST CHOCOLATE z Gdańska Rodem kl. młodzieży: ALANA LIGHT in The Dark IDEA OF Dreams Become A Reality [B] Owczarki belgijskie groenendael[/B]: psy młodzież: DEMON Borsucza Osada pośrednia: ARES Nikusiowe Szalenstwo Suki młodzież: FREY-G del Festoso otwarta: JATTI Extraversion, OTYLIA Porębianka [B] Biały owczarek szwajcarski[/B]: psy młodzież; HRABIA of White Finess, POSTRACH z Chaty Leona otwarta: CONDOR du Manoir de la Roche Blanche [B]Briard[/B]: psy pośrednia: ESTOR de la Source de Marsylia weteran: ORTON z Pierwszej Ligi suki: młodzież: TEMPESTA NEGRA Douvarius pośrednia: EZRA de la Source de Marsylia [B]Owczarek podhalański:[/B] PSY pośrednia: TALAR z Borowej Strugi otwarta: AKTOR APOLLO z Butorowego Wierchu championów: SINGER Nutrena weteranów: RUM z Wierchu Rolowego SUKI szczeniąt: ANGUA Świat Dysku ARONIA od Kurosa ASTRA od Kurosa młodzież: GRAŃ z Miętustwa GRAPA z Butorowego Wierchu RYNA pośrednia: PARADA z Butorowego Wierchu TUNDRA z Borowej Strągi ZALOTNA Nutrena otwarta: BLANKA Zymbiańska Duma CISA z Dziakowyj gazdówki HAMRA LAWINA z Butorowego Wierchu NISZA Nutrena PATENA z Butorowego Wierchu SARA Nutrena SUNIA WATRA KITA Klan Gaby championów: DOLINA z Dorzecza Regi SABA Nutrena Quote
laverte Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [COLOR=Green]Gdyby ktos miał jakieś fotki, w szczególności z BISów, to bardzo proszę o jakies linki. Z góry dziękuje! [/COLOR] Quote
AnkaW Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [B]Aziza[/B] - a jak poszło "malutkim" Misiaczkom? Quote
Dominik- HANDLING Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 Witam :):) Proszę o staweczke siberianów :) Quote
Aziza Posted August 1, 2010 Posted August 1, 2010 [quote name='sabra']Bardzo proszę o stawkę podhalanów :modla:[/QUOTE] Popatrz na post 20 - wypisałam wszystko co mam w katalogu. My byliśmy sami więc owcz. kaukaskie kl. championów AZA - doskonała, CWC, Zwycięzca Suka, Zwycięzca Rasy. Wybraliśmy się do Zakopanego troszeczkę przypomnieć Azie zachowanie na wystawie. Teraz przed nami 4 tygodniowa przerwa, a później 3 istotne wystawy. [B]Siberian Husky[/B] psy baby; BAŁAGAN Srebrny Wilk otwarta: BARON VON PILZER hof Svorenova Pilcerova Liana HURAGAN Połanieckie Wzgórze ŁEXSLEY z Banciarni MORUS z Banciarni i w erracie jest: ŁUKI z z Banciarni suki: baby: AMELIA z Wilczej Koleby AURORA Beskidzka Zima AZALIA z Wilczej Koleby pośrednia: GAUNDES GIFT Sibelius RAVEL Srebro Północy otwarta: HESIA Połanieckie Wzgórze Quote
Recommended Posts