borderterrier Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Cicho wszędzie, głucho wszędzie.. :( Pani w naszym sklepie szuka z nami domku Fadusiowi. :) Quote
borderterrier Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja znalazlam kilka żeczy na bazarek, ale nie mam czasu stworzyć narazie bazarku. Quote
borderterrier Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 W wolnym czasie zrobłam Faduśowi nowy banerek: Quote
Casablanca Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Zrobiłam bazarek na podstawie bazarku borderterier ;) http://www.dogomania.pl/threads/212124-Handler-na-wystawę-w-Chojnicach!?p=17356979#post17356979 Zapraszam do podrzucania! Quote
ewatonieja Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Kto pomoze finansowo, dt, załozy bazarek? Fado prosi po cichu Quote
borderterrier Posted July 31, 2011 Posted July 31, 2011 Ja założę bazarek. Mam prosbe o wklejenie mojego banerku dla Fado Quote
myszorek Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Witam.Dziś udaję się do apteki.Mogę nabyć dla Fada furosemid 2 opakowania.Mam też pytanie do opiekunki psiaka.Odpowiednikiem Fortekoru i Benakoru jest ludzki Lotensin w takiej samej dawce tj.5 mg.Spytajcie prowadzącego weta czy nadało by się dla psinki bo jest sporo tańszy i mogę go mieć.Jeżeli tak to dokupię jutro.Niestety na Vetmedin nas nie stać:(Jak dostanę odpowiedź i adres to jutro mogę wysłać psiaczkowi.Jak chodzi o ludzkie odpowiedniki psich leków mogę się postarać pomóc.Pozdrawiam Fadusia:))) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Niestety Fado nie ma swojej opiekunki, przebywa w hotelu :( Dogląda go _bubu_ i na pewno wkrótce odpisze, żeby rozwiać Twoje wątpliwości. Dziękujemy za pomoc! Quote
borderterrier Posted August 1, 2011 Posted August 1, 2011 Wysłałam Fadusiowi od naszego znajomego 20 zł i ode mnie 10 zł czyli razem 30 zł . :) Quote
_bubu_ Posted August 2, 2011 Author Posted August 2, 2011 myszorek napisał(a):Witam.Dziś udaję się do apteki.Mogę nabyć dla Fada furosemid 2 opakowania.Mam też pytanie do opiekunki psiaka.Odpowiednikiem Fortekoru i Benakoru jest ludzki Lotensin w takiej samej dawce tj.5 mg.Spytajcie prowadzącego weta czy nadało by się dla psinki bo jest sporo tańszy i mogę go mieć.Jeżeli tak to dokupię jutro.Niestety na Vetmedin nas nie stać:(Jak dostanę odpowiedź i adres to jutro mogę wysłać psiaczkowi.Jak chodzi o ludzkie odpowiedniki psich leków mogę się postarać pomóc.Pozdrawiam Fadusia:))) O Lotensin muszę zapytać weta, teraz ma Benakor bo jest tańszy od Fortekoru. Dam znać jak będe miała odpowiedz. dziękujemy za pomoc! Vetmedin niestety jest strasznie drogi i nie zastąpiony :( Quote
Casablanca Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Zaglądamy do staruszka i przypominamy o podrzucaniu bazarków... Quote
myszorek Posted August 2, 2011 Posted August 2, 2011 Czekam na decyzję weta co do Lotensinu.Skład jest ten sam ale nie mnie decydować.Furosemid już mam ale czekam na odp.,żeby wysłać jedną przesyłką.Uściski dla psiaczka:) Quote
Recommended Posts