Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam.Dziś udaję się do apteki.Mogę nabyć dla Fada furosemid 2 opakowania.Mam też pytanie do opiekunki psiaka.Odpowiednikiem Fortekoru i Benakoru jest ludzki Lotensin w takiej samej dawce tj.5 mg.Spytajcie prowadzącego weta czy nadało by się dla psinki bo jest sporo tańszy i mogę go mieć.Jeżeli tak to dokupię jutro.Niestety na Vetmedin nas nie stać:(Jak dostanę odpowiedź i adres to jutro mogę wysłać psiaczkowi.Jak chodzi o ludzkie odpowiedniki psich leków mogę się postarać pomóc.Pozdrawiam Fadusia:)))

Posted

myszorek napisał(a):
Witam.Dziś udaję się do apteki.Mogę nabyć dla Fada furosemid 2 opakowania.Mam też pytanie do opiekunki psiaka.Odpowiednikiem Fortekoru i Benakoru jest ludzki Lotensin w takiej samej dawce tj.5 mg.Spytajcie prowadzącego weta czy nadało by się dla psinki bo jest sporo tańszy i mogę go mieć.Jeżeli tak to dokupię jutro.Niestety na Vetmedin nas nie stać:(Jak dostanę odpowiedź i adres to jutro mogę wysłać psiaczkowi.Jak chodzi o ludzkie odpowiedniki psich leków mogę się postarać pomóc.Pozdrawiam Fadusia:)))

O Lotensin muszę zapytać weta, teraz ma Benakor bo jest tańszy od Fortekoru. Dam znać jak będe miała odpowiedz. dziękujemy za pomoc!
Vetmedin niestety jest strasznie drogi i nie zastąpiony :(

Posted

Czekam na decyzję weta co do Lotensinu.Skład jest ten sam ale nie mnie decydować.Furosemid już mam ale czekam na odp.,żeby wysłać jedną przesyłką.Uściski dla psiaczka:)