Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Maziak&Negra']A jak właściwie teraz Fado stoi finansowo. Ile długu zostało?

raczej leży :( dług 2632,10zł , ale jeszcze nie ma wpłaty z bazarku holly101

Fado ostatnio miał dziwne jakby ataki, dwa razy, wybiegając z domu na ogród przewrócił się i nie mógł się podnieść, leżał bez ruchu, siusiając pod siebie. Dopiero podniesiony szedł dalej.
Byc może to z powodu chorego serca.. choć nie wygląda to jak typowe omdlenie. Miejmy nadzieję , że nie będzie sie powtarzać. Fado jest słabszy w upalne dni, oby jednak czuł się jak najlepiej, jak najdłużej.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W pobliżu nie ma tańszej opcji niż 360zł za miesiąc a chce mieć możliwość doglądania go. Poza tym warunki ma super i przeprowadzka dla niego byłaby dużym stresem.

Posted

kazda forma promocji tej adopcji jest na wagę złota nie ważne czy dom w stolicy czy gdzie indziej, dlatego tez wydrukujeplakaty i zaniosę do pobliskich lecznic, bo to dramat tyle czasu czeka, deklaracji nie ma a Fundcji dlug rośnie

Posted

_bubu_ napisał(a):
W pobliżu nie ma tańszej opcji niż 360zł za miesiąc a chce mieć możliwość doglądania go. Poza tym warunki ma super i przeprowadzka dla niego byłaby dużym stresem.

Bubu, może zmienić temat, że pilnie potrzebne deklaracje jednorazowe i stałe. Zawsze to coś. Ja czekam na bazarki, kupuje, ogłaszam, chociaż sama mam z biedami moimi Meksyk, ale mam do Fadusia słabość.

Posted

AAAAAAAAAAA.. Słuchajcie , słuchajcie !!!! Wzięłam słoik ze sklepu i zgadnijcie ile się uzbierało!!! Ja nie wieże , aż własnym oczom że ludzie jednak potrafią mieć dobre serce...... Nasz Faduś uzbierał 110zł!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wysłalam przelew z tytułem:
Dla Fado, biednego staruszka. Czy coś takiego :)