Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A kaski z mojego bazarku nie ma w rozliczeniu ;)

To fatalnie, że nie ma deklaracji.. Może trzeba zmienić tytuł wątku?? I porozsyłać cioteczkom.. że nie ma kasy na hotelik i leczenie.. Może ktoś wspomoże choć niewielką sumką..

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted
Posted

Ale tu cichutko, a ka z dobrymi nowinami przychodzę ;)

Z bazarku dla Fadusia uzbierało się 317zł. Chciałabym jak najszybciej przelać kaskę i poproszę o dane (nr konta i adres) na pw.

Posted

Fado złapał jakiegoś paskudnego kleszcza na głowie, nie da sie go łatwo wyciągnąć. W poniedziałek podjade z nim do weta. Trzeba będzie psiaka zaopatrzyć w obroże na kleszcze żeby się nie powtórzyło..

Posted

Oj to niedobrze, opije go strasznie.
Bubu a kleszczyków do wyciągania kleszczy nie macie?
Są świetne, powinny być w sklepach zoo i u wetów do kupienia, coś ok 7-10zł.

Posted

Ja przypuszczam , że jakoś paskudnie się wbił albo nie udało się wyciągnąć całego. Mam kleszczyki ale jeszcze go nie widziałam. Musze podjechać.

Posted

Uzupełniłam rozliczenie w pierwszym poście. Proszę sprawdźcie czy sa wasze wpłaty, czy czegoś nie pominęłam. Niestety jest gorzej niż sądziłam..

Posted

Z tymi kleszczami jest masakra w tym roku. U naszego Kada pomimo zabezpieczenia w postaci kropli i obroży p/kleszczowej tylko w piatek znalazłam 5, wczoraj 3 i dzisiaj rano 1...masakra jakaś:(