Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

podliczę wpłaty i wydatki wieczorem, ale koszt leków dla Fado niestety jest bardzo wysoki :( A właśnie się znowu skończyły i muszę kupić na kolejny miesiąc.
atena21 - podaj mi proszę na pw swoje imię i nazwisko abym mogła odnalezc Twoją wpłate, dodam do pierwszego postu.
Jakby ktoś wolał to można kupić samemu leki i przesłać Fadusiowi.

Posted

Alexandra29 napisał(a):
28 lutego wpłyneło na konto 16 zł niestety na stare konto. Więcej nie mogłam:-( Czy pieniądz da się odzyskać ze starego konta. Nie widzę rozliczenia w pierwszym poście.

Tak, pieniążki na pewno dotrą do Fadusia . Rozliczenie będzie wkrótce.
Byłam zawiezc Fadusiowi leki . Tak się cieszę jego kondycją. Widać , że czuje się dobrze. Nawet lepiej się mu wstaje. A jeszcze jak będą cieplejsze dni to już w ogóle będzie zachwycony :) Przydałoby się go wykąpac ale strasznie tego nie lubi.

Posted

Zaglądam do Fado... Tak mi go żal..

Tak ciężko teraz o domki.. Jeszcze dla starszego, chorego psa..

Ale może ktoś się ulituje nad staruszkiem.. Cały czas trzymam kciuki..

Posted

Gdyby nie miał łapki to może ktoś by się zainteresował. Albo gdyby miał 2 latka. Albo gdyby nie był przeciętnym rudym kundelkiem, tylko oryginalnym, jedynym w swoim rodzaju. Faduś jest tak okrutnie przeciętny. I tak bardzo samotny :(

Posted

masz nieprzecietnie urodziwego Rudego też długo szukającego domu, nie ma reguły, 2 tyg temu dom znalazł mój podopieczny 7 letni amstaff Cosmo, chore stawy, chore oczy, zęby starte na maksa, mało kontaktowy
i bach..cud się stał, liczę na to, że w przypadku Fadusia tez tak będzie

Posted

ja zaglądam do Fadusia bardzo regularnie tylko nic nie piszę bo raczej lubię konkrety niż takie pitu pitu ale potwierdzam cuda się zdarzają. Wyadoptowałam ze schroniska 4 miesiące temu starą bokserkę mixa, sunia 9 lat szkielecik, który nie przetrwałby już kolejnej, 5 zimy w schronie. Adoptując ją wiedziałam, że tylko szukamy DS i u mnie jest na BDT. Suniek okazał się miłością mojego życia :-) Ze względu na moje plany wyjazdowe udało mi się jednak znaleźć dla niej rodzinę, do której jedzie razem ze mną już jutro. Byliśmy razem na 2 spacerach i mam nadzieję, że będzie tam szczęśliwa :-)
Fadusiu nie trać nadziei