Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jureja - zobaczę jak będzie wyglądał mój wolny czas do obozu klikerowego i jeśli tylko znajdę chwilę to bardzo chętnie się z wami spotkamy :)

Asiu - popytam, dowiem się odnośnie koni ;) Oba stada wyglądają na złożone z pary rodzicielskiej i 3 pokoleń ich źrebiąt.

Anza - tylko, że ja lepiej pracuję na marchewkę, a nie kija :eviltong: dziękuję :oops:

Posted

[quote name='Tośka_m']Anza - tylko, że ja lepiej pracuję na marchewkę, a nie kija :eviltong: dziękuję :oops:
No ja widze, że jeszcze Ci nie wytłumaczyłam do czego ten kij - wszystkim po kolei musze :eviltong:

Bo to jest tak, że tą pałką po prostu ja rytm wybijam, żeby się lepiej pracowało :razz:

Posted

niech kroliczek przyniesie wam w prezecie cos czego najbardziej pragniecie.to cos nie musi byc ani widczne ani dotykowe mozne nawet nie pachniec ale niech bedzie czyms bez czego nie mozna i nie warto zyc:calus:

Posted

Anza - starałam się jak mogłam pomimo dość silnego wiatru; słonko było tak fajne, że nie mogłam się mu oprzeć i musiałam zrobić te fotki :)

Asiu - to różowe to... coś, co należy do mojego sąsiada - a co to jest dokładnie to dowiem się jak dostanie liści, tudzież owoców. Podejrzewam nieśmiało, że to wiśnia jakaś, ale głowy nie mam czy wiśnią nie jest czasem drzewo obok ;)

Posted

[quote name='Tośka_m']

Oto Watra, podhalanka "mojego" profesora Bereszyńskiego. Tak akurat zapozowała obok moich ulubionych elementów - obdrapanej ściany i krzesła ;)
Nie dajcie się zwieść pozornemu lenistwu - ona czuwa, gotowa by bronić dobytku wraz z kumplami - czarnym terierem rosyjskim i białym owczarkiem szwajcarskim. To dopiero Trzej Muszkieterowie!! ;)

KLIK! w link - pokaże się większa wersja
Zdjęcie baaardzo ładne, ale jeśli można taki mały koncert życzeń tzn negatyw tego ujęcia z CTRem w roli głównej to byłabym wniebowzięta :loveu:
Bo to moja ukochana rasa a jakoś tak rzadko je widuję, nawet na zdjęciach :shake:

Posted

[quote name='nuuska']Zdjęcie baaardzo ładne, ale jeśli można taki mały koncert życzeń tzn negatyw tego ujęcia z CTRem w roli głównej to byłabym wniebowzięta :loveu:
Bo to moja ukochana rasa a jakoś tak rzadko je widuję, nawet na zdjęciach :shake:
Zobaczę co da się z tym fantem w przyszłości zrobić :)
Co prawda ciężko mi będzie przenieść Soso śpiącego, ale przecież nie ma rzeczy niemożliwych ;)
Tylko, że on nie jest cięty tak jak CTR są cięte ze względów czysto praktycznych - żeby się nie kołtunił, brudził i nie miał problemów skórnych.

A oto wspomniany CTR Soso oraz Marysia, ta od gończego ;)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='Tośka_m']Ozzy jako pies, który jeździ koleją ;)

:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

Skąd wzięłaś taki piękny dywan??

Posted

[CENTER]:roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt: :roflt:

przyłączam się do pytania [/CENTER]

Posted

Marysiu, Asiu - dywan tak sobie leżał rozłożony bezpańsko pomiędzy dworcami PKP i PKS w Poznaniu :smile:

KaRa - wieki Cię tu nie było, cieszę sie, że dywanowe zdjęcie sprowodkowało Cię do odezwania się :multi:

Posted

[quote name='Tośka_m']Marysiu, Asiu - dywan tak sobie leżał rozłożony bezpańsko pomiędzy dworcami PKP i PKS w Poznaniu :smile:

Oczywiście wzięłaś do domku i zbijasz kokosy oprowadzając wycieczki po dywanie :diabloti::diabloti:.

Posted

[quote name='Tośka_m']Ozzy jako pies, który jeździ koleją ;)

To zdjęcie jest naprawde świetne:lol: :mdrmed:
A jakiemu celu będzie teraz służył ten piekny dywan:razz: ?

Posted

[quote name='Tośka_m']Marysiu, Asiu - dywan tak sobie leżał rozłożony bezpańsko pomiędzy dworcami PKP i PKS w Poznaniu :smile:

KaRa - wieki Cię tu nie było, cieszę sie, że dywanowe zdjęcie sprowodkowało Cię do odezwania się :multi:

To ten dywan byl na moscie rozlozony jak miedzy PKP a PKS?:crazyeye:
Fakt wieki mnie nie bylo a to przez brak czasu bo mature mam w tym roku i nie bardzo mam czas podwiedzac wszystkie znajome galerie;)

Posted

Jureja - na zdjęciu tego nie widać, ale Ozzik poproszony o zostanie na dywanie nie bardzo wiedział czego od niego oczekuję i "łapował" na nim przednimi łapami i kręcił dupką pokazując jak wielką świadomość zadu może zademonstrować na zwykłym dywaniku ;)

KaRa - dywan był rozłożony nie na moście, tylko na terenach rozciągających się pomiędzy dworcami PKP i PKS - tam są ruiny dawno nie używanych budynków należących do PKP i mnóstwo przestrzeni do puszczania psa luzem bez obawy zgarnięcia za to mandatu. Obawa jest co prawda o bezpieczeństwo własne i sprzętu, bo w okolicy są menelownie :p

Posted

Shagri - aż boję się zapytać skąd masz tę firankę :cool3:

Dzisiaj będzie bajeczka o Trzech Muszkieterach i Kurzej Nodze Znalezionej Przez Maję w Szopie (BTW skąd ta Kurza Noga się tam znalazła - nie wiadomo do dziś).

Mała Czarna Zołza, zwana przez przyjaciół Mają, buszując razem ze mną po szopach i garażach w poszukiwaniu weny twórczej i śmieci do fotografowania, odnalazła w czeluściach przepastnej szopy Kurzą Nogę. Ze znaleziska uradowała się szalenie, pognała w ustronne miejsce i jęła obgryzać...

Niestety dla niej proces obgryzania Kurzej Nogi w krótkim czasie zauważył Ozzy i ... zakukał...

Jako że jego kukanie zostało oburczanie, to na kukaniu poprzestał w ingerowaniu w obgryzanie Kurzej Nogi przez Maję, a jedynie obsikał pobliskiego iglaka, żeby suka nie czuła się zbyt pewna siebie.

Później do kukania przyłączył się Rudi, jednak Oz nie pozwolił mu w dość dosadny sposób zbliżyć się do Kurzej Nogi i uczepionej jej Mai...