kopciuszek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Trzymam kciuki żeby się psiej rodzince udało Quote
Onaa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Teraz jest jeszcze kilka dni a potem sunie i jej dwa maluszki czeka wywóz do schroniska umieralni w Mysłowicach. Tam raczej nie mają szans, sunia pewnie zginie w obronie swoich dzieci, maluszki są zbyt małe i zbyt słabe i nie przetrwają ciężkich warunków schroniskowych. Nie wiem jak i czy w ogóle można im pomóc :(. Też chyba zaczynam w to wątpić. Quote
Martecek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 przecież nie można Suni z małymi pozwolić jechać do Mysłowic! domku dać nie mogę ale jestem przekonana, że jakby każda z nas zadeklarowała się w kwocie chociażby 10zł to myślę, że uzbierałoby się te 360zł Quote
polubek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 o mamciu dogo dzięki za link. zrobię za małą chwilę banerki bo nie ma mnie w domu na moim sprzęcie i jeszcze troszkę nie będzie zrzucę co do banerków na tego kompa do którego mam dostęp i co zrobię banerki. Quote
kopciuszek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Każda pomoc jest potrzebna ogłoszenia, DT, pieniądze i podbijanie wątku Quote
izabela1234 Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Ja również jestem na zawołanie stalej nie mogę dać ale napewno cosik nazbieram dajcie znać na PW co i jak. Niestety nie mam innych pomysłow na tą biedną rodzinkę niech to szlag.... Quote
Onaa Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Może ktoś zna jakiś dt tylko za karmę i zwrot kosztów ? Quote
polubek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 ********* proszę dla tinki i jej maluszków oby dobrze się skończyło Quote
kopciuszek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Tyle tych banerków, że nie wiem, który wybrać ;D Quote
mikoada Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Byłyśmy dzisiaj z Klaudus_ w Punkcie, nie jest dobrze. Tinka wygląda bardzo źle, maluchów niestety nie widziałam. Sunia leżała cały czas w budzie w ogóle się nie ruszyła, przy nas zwymiotowała wodą to wyglądało tak jakby się jej ulało. Nie wiem czy ona nie ma jakiegoś zakażenia organizmu, nie mam pojęcia, ale nie wyglądło to dobrze :( Quote
polubek Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 mikoada napisał(a):Byłyśmy dzisiaj z Klaudus_ w Punkcie, nie jest dobrze. Tinka wygląda bardzo źle, maluchów niestety nie widziałam. Sunia leżała cały czas w budzie w ogóle się nie ruszyła, przy nas zwymiotowała wodą to wyglądało tak jakby się jej ulało. Nie wiem czy ona nie ma jakiegoś zakażenia organizmu, nie mam pojęcia, ale nie wyglądło to dobrze :( boziu może to parwo? Quote
mikoada Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 polubek napisał(a):boziu może to parwo? Nie mam pojęcia, ale na pewno sunia z małymi musi jak najszybciej zostać stamtąd zabrana... Quote
Klaudus__ Posted July 27, 2010 Author Posted July 27, 2010 Nie zdajecie sobie sprawy co Ona je... Suka w po porodzie powinna być chociaż dobrze karmiona... Że o wit. nie wspomnę... Ale faktycznie, nie jest dobrze... Ona potrzebuje spokoju... Normalnych warunków... Witamin, jedzenia konkretnego... Quote
Avilia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Dogomaniacy!Pomóżcie!Trzeba ją stamtąd zabrać czym prędzej!Ona w takim warunkach się wykończy!Nie wspomnę już o szczeniakach... Quote
Avilia Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 aanka napisał(a):czy wet. był u niej?.... Wydaje mi się,że wet tam nawet nie zagląda. Quote
aanka Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 musi ją obejrzeć wet . bo nie wiadomo , co się dzieje z matką , moze jakis jest porządny w okolicy:roll: Quote
mikoada Posted July 27, 2010 Posted July 27, 2010 Są porządni tylko żaden tam nie przyjedzie, trzeba by ją zabrać do weta...a wiadomo na to są potrzebne pieniądze no i poza tym pytanie co później, odwieźć ją z powrotem w to samo miejsce?? :( Quote
paulinken Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Cholinder... wzięłam banerek. Robić jakieś ogłoszenia? Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 W pierwszej kolejności to trzeba by zabrać stamtąd sunię i maluchy, zaraz będę dzwonić do hoteliku w okolicy zapytam ile by kosztowało umieszczenie jej w nim. Wtedy bez problemu będzie mógł sunię obejrzeć dobry wet. Tylko oczywiście wiadomo na wszystko potrzebne są pieniądze a nie mamy czasu bo Tinka musi jak najszybciej znaleźć się u weta. Bardzo prosimy o pomoc... Quote
paulinken Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 A jak finanse suńki? Jest już jakieś konto dla niej? Ja bym rzuciła groszem, ale na razie niestety jednorazowo... Quote
mikoada Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Na razie sunia nie ma żadnych pieniędzy, dzwoniłam do tego hoteliku i porażka Pani zażyczyła sobie 600 zł/m-c, lekka przesada :angryy: Paulinken dziękujemy za każdy grosik dla Tinki, zaraz prześlę konto na PW. Quote
Olena84 Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Zapisuje sie. Wspomoge sunie jednorazowo. A nie ma szans na cos chocby za 300zł, szczeniorki sa male, wiec naprawdfe nie powinni za nie liczyc, tym bardziej, ze pija na razie mleko tylko. Quote
Recommended Posts