Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 234
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

zaglądam do maluszków, rece mam zwiazane od rana bez kompa(jakas awaria z iorigramiwaniem i nie moge zainstalowac sieci), tylko z telefonu. zanim sie strona zaladuje wrrr....
szlag moze trafic.
bede sledzic. bez kompa jak bez reki :(

Posted

Zofija napisał(a):
moja koleżanka robi ogłoszenia- ale nie wiem czy to na tym etapie ma sens?

Jak na moje oko jeszcze nie teraz, maluchy potrzebują matki, zdrowej matki i do adopcji raczej się nie nadają. Jeżeli się mylę to proszę poprawcie mnie.

Posted

Dogo07 napisał(a):
Jeszcze pokemon i izabela coś chcieli wspomóc sunie.

jestem, jestem.. dajcie namiary na pw zaraz zrobię przelew, tak jak deklarowałam tylko 10zł jestem w stanie dorzucić na miesiąc

Posted

A może znalazł by się domek, który przygarnie sunię a maluchy narazie zostaną z mamą a jak podrosną to poszukacie im domków. Myślę, że można zaryzykowac takie ogłoszenie.

Posted

Chciałabym pomóc, niestety nie mam jak :( totalny brak kasy żeby coś wpłacić a i Mężuś nie chce się zgodzić choćby na tymczas ( nie mogę wziąć jednego psiaka na tymczas nie mówiąc o trzech na raz, chociaż prosiłam żeby na 2-3 tygodnie mogły przyjechać, ale nie mogą ;( ).

Posted

Tarzanka napisał(a):
Chciałabym pomóc, niestety nie mam jak :( totalny brak kasy żeby coś wpłacić a i Mężuś nie chce się zgodzić choćby na tymczas ( nie mogę wziąć jednego psiaka na tymczas nie mówiąc o trzech na raz, chociaż prosiłam żeby na 2-3 tygodnie mogły przyjechać, ale nie mogą ;( ).

to nic - super, ze jesteś. Możesz np. rozesłać wątek, podnosić. każda pomoc się przyda

Posted

[quote name='Dogo07']Jeszcze pokemon i izabela coś chcieli wspomóc sunie.

Faktycznie bardzo przepraszam przeoczyłam. Już dopisuję i zaraz wysyłam nr konta na PW :)

Deklaracje stałe potrzebujemy 360 zł

Gosiapk - 10 zł
mikoada - 20 zł
pokemon - 10 zł

Razem 40 zł

Deklaracje jednorazowe

Gosiapk - 50 zł
AnnaA - 50 zł
ona03 - 70 zł
paulinken - coś
Olena84 - coś
LuGosiak - 50 zł
Martecek - 10 zł
izabela1234 - coś

Razem 230 zł + coś

wtatara - bazarek

Posted

[quote name='Maruda666']Nie wiem jeszcze ile, ale coś jednorazowo poślę. Proszę o nr konta.

Pięknie dziękujemy, już wysyłam konto na PW :)

Deklaracje stałe potrzebujemy 360 zł

Gosiapk - 10 zł
mikoada - 20 zł
pokemon - 10 zł

Razem 40 zł

Deklaracje jednorazowe

Gosiapk - 50 zł
AnnaA - 50 zł
ona03 - 70 zł
paulinken - coś
Olena84 - coś
LuGosiak - 50 zł
Martecek - 10 zł
izabela1234 - coś
Maruda666- 100 zł

Razem 330 zł + coś

wtatara - bazarek

Posted

Maruda666 napisał(a):
Wysłałam już to coś ;)- póki mnie rodzina ( na szczęście już śpią :evil_lol:) lub wyrzuty sumienia nie dopadną :evil_lol:( posłałm 100zł).

Pięknie dziękujemy za to "skromne" coś :)

Posted

Mam złe wieści sunia i maluchy za TM
[*] Nie wiem co napisać :( Klaudus_ pojechała tam dzisiaj żeby je zabrać i powiedziano jej, że stało się to wczoraj podczas ulewy...Wczoraj jak Klaudia była po Toffisię jeszcze były w budzie, gdybyśmy wczoraj je wzięły może udałoby się uratować rodzinkę :placz: mam cholerne wyrzuty sumienia i niestety, ale chyba się do tego nie nadaję...

Posted

Napiszcie proszę czy te pieniążki, które zostały wpłacone Tinkę i dzieci zwrócić czy może ktoś zechciałby wspomóc inne pszczyniaki, które tego potrzebują, m.in. połamany Fart http://www.dogomania.pl/threads/189634-Fart-potr%C4%85cony-przez-samoch%C3%B3d.Niebawem-czeka-Go-wyw%C3%B3z-do-Mys%C5%82owic!Pom%C3%B3%C5%BC! i Teo z raną do kości http://www.dogomania.pl/threads/189444-Teo-owczarek-szkocki-kr%C3%B3tkow%C5%82osy...-Rana-do-ko%C5%9Bci-zero-opieki-wet!-Pomocy.