Klaudus__ Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [FONT=Comic Sans MS]Tinka to suczka znaleziona 3 dni temu przywiązana do drzewa łańcuchem. Akurat rodziła...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kim trzba być? Jak bardzo ograniczonym SK#$%^& !![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Dobrze,że zostali znalezieni...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Nie wiem czy było więcej... I się nie dowiem...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Wiem jednak,że maleństwa są na dzień dzisiejszy dwa...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Sunia bardzo zdezorientowana.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Maluszki nie mają wiele szans...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Zawiozłam dzisiaj koce.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jutro pojade dać matce jakieś witaminy - bardzo proszę o pomoc...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Jak widzicie sytuacja nie jest fajna...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrzebne wszystko...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Potrzebny dt...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Pomóżcie...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Kontakt do mnie:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]tel: 785 549 189 Wpłaty na Tinusie: - Ona03 - 70 zł - AnnA - 50 zł - GosiaPK - 50 zł - martecek - 10 zł - Lu-Gosiak - 50 zł - Maruda666 - 100 zł - Paulinken - 20 zł Bardzo wszystkim dziękuję.. Serce pęka,że nie zdążyliśmy... Kochani, dajcie znać komu pieniążki odesłać, a kto chce wspomóc jakiegoś innego biedaka...[/FONT] Quote
kopciuszek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Jakie biedactwa ... pomogę jak tylko potrafię :placz: Quote
Klaudus__ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 [quote name='_bubu_']straszne maleństwa :( jak one tam przeżyją :( Nie przeżyją... Nie mają szans... Quote
monika55 Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Podniose. Najbardziej martwi mnie los tych szczeniaczkow. Quote
mikoada Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Tak mi się wydaje, że jedyne co mogłoby dać im jakąkolwiek szansę na przeżycie to DT... Quote
kopciuszek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Mikoada szkoda, że mało jest DT, które wezmą matke i szczeniaki :( Quote
Klaudus__ Posted July 18, 2010 Author Posted July 18, 2010 Jutro jadę z nowymi kocykami... Ciekawe czy będą żyły...:shake: Quote
mikoada Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 [quote name='kopciuszek']Mikoada szkoda, że mało jest DT, które wezmą matke i szczeniaki :( Oj szkoda szkoda, ale wierzę, że szybciutko znajdzie się jakaś dobra dusza, która przygarnie maluchy i ich mamę... Quote
kopciuszek Posted July 18, 2010 Posted July 18, 2010 Mikoada jedyne co nam pozostało to WIARA :placz: Quote
mikoada Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Bardzo prosimy te szczeniaki i ich mama pilnie potrzebują pomocy... Quote
Martecek Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 matko, serce pęka:( :( podniosę i porozgłaszam:( Quote
2411magdalenka Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 witam.. i jak.. małe żyją? a co się stało z pozostałymi? zdechły, czy eutanazja? ...bestialstwo ludzi nie zna granic... Quote
wilczek007 Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 a można wiedziec gdzie są malenstwa teraz wrazz mamą? U kogoś czy w jakims schronisku, domu?... Quote
Kroook Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 Dzięki za zaproszenie, ale kompletnie nie mam pomysłu jak pomóc :-(. Quote
mikoada Posted July 19, 2010 Posted July 19, 2010 wilczek007 napisał(a):a można wiedziec gdzie są malenstwa teraz wrazz mamą? U kogoś czy w jakims schronisku, domu?... Te maluchy i ich mama są właśnie w tym Punkcie w Pszczynie o który pytałaś na wątku skarpety... Quote
Recommended Posts